73deauville Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 De ce nu,vrem nu vrem face parte din viata noastra.deci maine seara dupa ora 20 in nerv sa despicam votca in 8 Nu pot veni din păcate, dar mulțumesc mult pentru invitație. Trebuie să merg la inaugurarea unui apartament nou cumpărat. M-a invitat cu o săptămână în urmă Âşi nu acceptă un refuz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 De ce nu,vrem nu vrem face parte din viata noastra.deci maine seara dupa ora 20 in nerv sa despicam votca in 8 Fac pe dracu/4 si vin si io cu 50 ron donatie la actiune . Chit ca nu prea stiu exact care-i nervu da va gasesc io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 (editat) Fac pe dracu/4 si vin si io cu 50 ron donatie la actiune .Chit ca nu prea stiu exact care-i nervu da va gasesc io E in fostul Devis. pe partea cu McDonalds treci deo banca si este o farmacie.Imediat acolo intr-un gang.Scrie Nerv. Editat Decembrie 12, 2009 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 E in fostul Devis. pe partea cu McDonalds treci deo banca si este o farmacie.Imediat acolo intr-un gang.Scrie Nerv. Ahaaa, cam vis-avis de redactia adevarul; prin gangul ala se intra la ,,copiat chei'' Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Ahaaa, cam vis-avis de redactia adevarul; prin gangul ala se intra la ,,copiat chei'' Nu acel gang, ci urmatorul, care este exact in dreptul trecerii pentru pietoni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Nu acel gang, ci urmatorul, care este exact in dreptul trecerii pentru pietoni Tata Korben vii da ? Mesaj completat Tata Korben vii da ? Io m-as duce de pe acuma sa spun drept ca as trage o berula de ma ia dracii in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Ahaaa, cam vis-avis de redactia adevarul; prin gangul ala se intra la ,,copiat chei''Multumesc frumos mai exact vis-a-vis de fostul Ciao-Ciao actualul " Milionare " sau cum se cheama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 mai exact vis-a-vis de fostul Ciao-Ciao actualul " Milionare " sau cum se cheama Okk OKK M-am edificat total .De cand cu criza beau acasa si nu mai am coordonatele cu locatiile ,,de duh'' Korben, o mai tii minte pe aia mica? Vezi ca a facut progrese..daca o intrebi cum il cheama pe fratiorul ei (NU ARE)raspunde :SUZUKI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 OkkOKK M-am edificat total .De cand cu criza beau acasa si nu mai am coordonatele cu locatiile ,,de duh'' Korben, o mai tii minte pe aia mica? Vezi ca a facut progrese..daca o intrebi cum il cheama pe fratiorul ei (NU ARE)raspunde :SUZUKI !!! inseamna ca stie ce vrea cand o sa creasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 No fain o fost si in Nerv.Distractie la maxim .Acuma ca e tarziu...gata cu fotosinteza si la culcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 No fain o fost si in Nerv.Distractie la maxim .Acuma ca e tarziu...gata cu fotosinteza si la culcare. eu is de parere ca doar tu ai fost "ON" la ora 3:33 pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 (editat) eu is de parere ca doar tu ai fost "ON" la ora 3:33 pe forum Stiu atuncea am ajuns acasa.Eu cu makaveli am fost ultimii . Si da Paul poti sa sti ca am fost foarte "ON" noaptea asta. Editat Decembrie 13, 2009 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Stiu atuncea am ajuns acasa.Eu cu makaveli am fost ultimii . Si da Paul poti sa sti ca am fost foarte "ON" noaptea asta. noroc cu prietenata ca neo dus cu masina ca daca nu pe strada hai ca o fost fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 noroc cu prietenata ca neo dus cu masina ca daca nu pe strada hai ca o fost fain aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 noroc cu prietenata ca neo dus cu masina ca daca nu pe strada hai ca o fost fain Lasa...mai e vreme sa ramanem si pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Lasa...mai e vreme sa ramanem si pe strada cu mine in frunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 cu mine in frunte NU din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 NU din nou stai calm eu nu beau si la ziua lui Korben am stat 4 ore pe o bere Mesaj completat /index.php?...p;#entry2230267 am ramas total tampit dupa ziua de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 stai calm eu nu beau si la ziua lui Korben am stat 4 ore pe o bere Mesaj completat Faina experientaaa Adica prosteala si vrajeala cat cuprinde Mi-e mila de cine va da banii pe epava aia Bravo tie ca nu te-ai incurcat cu smecherii aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Firar d-un kil de hoti . Nu avea cum sa fie si in regula si asa ieftin ... nu se prea imbina calitatea cu economia (ta bineinteles) , pe langa ca e defecta s-ar putea sa fie si furata , poate chiar a iesit "propietarul" la arat cu ea de spui ca e asa praf . Oricum , bine ca ai "scapat" , pun pariu ca e mai mult mai bun GSX-Rul tau cu triplu X dublu (3X2=6 ) decat "streetfighter"ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Adica prosteala si vrajeala cat cuprindeMi-e mila de cine va da banii pe epava aia Bravo tie ca nu te-ai incurcat cu smecherii aia Vrajeala si TUPEU la greu Sa crezi ca se poate inmatricula normal si legal un autovehicul cu seria motorului diferita fata de cea din CIV e una Dar sa mai ai si tupeul de a afirma asta cu tarie in fata clientilor, este cu totul altceva Se numeste nesimtire De aspectul estetic nici nu mai vorbesc, mi-a provocat o profunda dezamagire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Firar d-un kil de hoti . Nu avea cum sa fie si in regula si asa ieftin ... nu se prea imbina calitatea cu economia (ta bineinteles) , pe langa ca e defecta s-ar putea sa fie si furata , poate chiar a iesit "propietarul" la arat cu ea de spui ca e asa praf .Oricum , bine ca ai "scapat" , pun pariu ca e mai mult mai bun GSX-Rul tau cu triplu X dublu (3X2=6 ) decat "streetfighter"ul de 10x mai bun la viteza si la inclinari,streetfighterul imi place ca pot sa imi fac de cap cu el (vorbind de tineri si nelinistiti) Mesaj completat De aspectul estetic nici nu mai vorbesc, mi-a provocat o profunda dezamagire inafara de cablurile alea care stateau atarnate ca pe un brad de craciun si cateva zgarieturi si chestia aia pe rezervor arata perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Vrajeala si TUPEU la greuSa crezi ca se poate inmatricula normal si legal un autovehicul cu seria motorului diferita fata de cea din CIV e una Dar sa mai ai si tupeul de a afirma asta cu tarie in fata clientilor, este cu totul altceva Se numeste nesimtire De aspectul estetic nici nu mai vorbesc, mi-a provocat o profunda dezamagire Amu nu vrea sa isc valuri ,dar chiar ca se poate inmatricula.Chiar daca nu ai act pe blocul motor se face o declaratie pe propria raspundere la notar si (mentionezi toate datele de pe blocul motor)declari acolo ca ai cumparat blocul motor de pe piata libera.Cu restul de hartii,nu intru in detalii aici cand are loc identificarea la RAR se va trece pe baza acestei declaratii pe propria raspundere noua serie de pe noul bloc motor.Conditia este ca doar cadrul sa fie acelasi ca si pe CIV.Blocul motor e considerata o piesa de schimb si se poate schimba ca atare.daca nu ai facutra,contract de vanzare cumparare e buna si declaratia pe proprie respundere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Amu nu vrea sa isc valuri ,dar chiar ca se poate inmatricula.Chiar daca nu ai act pe blocul motor se face o declaratie pe propria raspundere la notar si (mentionezi toate datele de pe blocul motor)declari acolo ca ai cumparat blocul motor de pe piata libera.Cu restul de hartii,nu intru in detalii aici cand are loc identificarea la RAR se va trece pe baza acestei declaratii pe propria raspundere noua serie de pe noul bloc motor.Conditia este ca doar cadrul sa fie acelasi ca si pe CIV.Blocul motor e considerata o piesa de schimb si se poate schimba ca atare.daca nu ai facutra,contract de vanzare cumparare e buna si declaratia pe proprie respundere. trebuiesc facute multe la el oricum,mai bine mi-l pregatesc pe-al meu pentru la anul ( anvelope,centrat roti,curatat carburatoare +reglat,refacut rezervorul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 trebuiesc facute multe la el oricum,mai bine mi-l pregatesc pe-al meu pentru la anul ( anvelope,centrat roti,curatat carburatoare +reglat,refacut rezervorul ) asa-i,cu banii aia iti rezolvi si scoala,etc,restul la motor...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate