Korben Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Printre atatea tampenii, mai inserez si eu una: Azi e ziua de nastere a unui membru marcant al comunitatii noastre, Alex Stan LA MULTI ANI, prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 LA MULTI MULTI ANI LEMBRE SI LA SI MAI MULTI KM FARA INCIDENTE, SANATATE CAT CUPRINDE SI GAZ MULT IN REZERVOR...HAI SA NE TRAIESTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 la multi ani stanule! nu te intreb ce mai faci pt ca am vazut intr-o zi un status al tau "afara, ma joc in năsâp!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Nici eu nu-s curva,...corect??? OT : sa ne traiesti Stanule ! satz aduca moshu de ziua ta bavarez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La multi ani Alex!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Da! Stanule Sa Traiesti La Multi Ani, noroc si sanatate Casa de piatra si copii de cauciuc La Multi Ani! Editat Decembrie 29, 2009 de ar88rol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Nu , numa la ce spui tu Sa fi iubit ! PS: La Multi Ani BIG STAN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La Multi Ani !!!!!! cocalarule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La Multi Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La multi ani chelule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La Multi Ani ! strainule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Sanyikam!,... La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Cum se opreste un scuter mai nou... http://www.220.ro/fJ03trJmsK/Cum-Sa-Oprest...?rel=libertatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Aveti grija ca functioneaza si la motociclete faza ... Makaveli cred ca e expert in asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Aveti grija ca functioneaza si la motociclete faza ... Makaveli cred ca e expert in asa ceva grea ii viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Aveti grija ca functioneaza si la motociclete faza ... Makaveli cred ca e expert in asa ceva in descriere zice asa : Ceea ce nu se vede pe camera e momentul in care cei cu scuterul lovesc o femeie pe strada, motiv pentru care biciclistul arunca cu bicicleta in ei. Pai numa scuteristii pot face asa ceva Editat Decembrie 29, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 pentru cei care le plac filmele clasice cu motociclisti --> Harley Davidson and the Marlboro Man & Easy Rider Mesaj completat cei care mai stiu sa scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 pentru cei care le plac filmele clasice cu motociclisti --> Harley Davidson and the Marlboro Man & Easy Rider cei care mai stiu sa scrie The World's Fastest Indian (2005) cu Anthony Hopkins... fff fain film )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 The World's Fastest Indian (2005) cu Anthony Hopkins... fff fain film )) Este pe undeva un topic plin cu filme dedicate bikerilor,cred ca la motociclistii in timpul liber.Is cate vreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 The World's Fastest Indian (2005) cu Anthony Hopkins... fff fain film )) Biker Boyz, ma Tunde tu nu mai ai messenger? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 pentru cei care le plac filmele clasice cu motociclisti --> Harley Davidson and the Marlboro Man & Easy Rider Mesaj completat cei care mai stiu sa scrie dar de HELL RIDE si SONS OF ANARCHY a auzit cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Este pe undeva un topic plin cu filme dedicate bikerilor,cred ca la motociclistii in timpul liber Topicul ala e o contradictie in termeni Un motociclist in timpul liber ar trebui sa se plimbe cu motocicleta nu sa se uite la filme Adevaratele filme cu motociclisti sunt cele facute de motociclisti, nu cele de la Hollywood De exemplu cele care se vad pe http://www.advrider.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 (editat) dar de HELL RIDE si SONS OF ANARCHY a auzit cineva? Hell Ride l-am vazut , e putin cam aiurea, oricum Pistolero e haios. SONS OF ANARCHY mi se pare ca e serial daca nu ma insel Editat Decembrie 30, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Hell Ride l-am vazut , e putin cam aiurea, oricum Pistolero e haios. SONS OF ANARCHY mi se pare ca e serial daca nu ma insel ti-l recomand cu toate ca e serial,ai sa vezi multe lucruri interesante si s-ar putea sa-ti faci o alta imagine legat de cluburile de motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate