spy Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 faina poza,doar nu s-a profilat pe choppere...... cred ca cocheteaza cu ideea;s-a simtit tare bine pe choper; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 cred ca cocheteaza cu ideea;s-a simtit tare bine pe choper; ...daca pepe ajunge choper-ist ...cred ca si eu ma fac rocker!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 ...daca pepe ajunge choper-ist ...cred ca si eu ma fac rocker!! credeam ca esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2006 credeam ca esti ....hmm!... ....oare cum ai ajuns tu sa crezi asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 creca din cauza pletelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 ...daca pepe ajunge choper-ist ...cred ca si eu ma fac rocker!! departe nu esti,oricum; muzica rock oricum iti place; si pana la vara poti lasa sa-ti creasca si plete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 creca din cauza pletelor ...bine,dar nu toti rock-erii sunt pletosi!!!....sunt si cheliosi printre ei! departe nu esti,oricum; muzica rock oricum iti place; si pana la vara poti lasa sa-ti creasca si plete.... ....nu-mi place muzica rock dar o accept asa cum e,spre deosebire de altii care nici macar nu o considera muzica ceea ce-mi place mie!! ...stai linistit ca plete la mine nu ai sa vezi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 ....nu-mi place muzica rock dar o accept asa cum e,spre deosebire de altii care nici macar nu o considera muzica ceea ce-mi place mie!! nu pot sa cred ca un AC/DC,sau o Metallica,nu-ti place.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 nu pot sa cred ca un AC/DC,sau o Metallica,nu-ti place.... ...i-mi place dar nu tot ce cinta ei si chiar si asa nu ma dau in vint dupa asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) stie cineva , cine a cazut cu motorul la bou rosu in fata la pizeria Mia ? la 22.30 un prieten a trecut cu masina pe acolo si mi-a spus ca a vazut un motociclist care a cazut cu motorul ! Editat Noiembrie 14, 2006 de danialexxa hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 stie cineva , cine a cazut cu motorul la bou rosu in fata la pizeria Mia ? la 22.30 un prieten a trecut cu masina pe acolo si mi-a spus ca a vazut un motociclist care a cazut cu motorul ! ceva kawa.nu stiu cine-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) ceva kawa.nu stiu cine-i am auzit ca era rau cazut: cap spart si alte cele. asta a meu m-a sunat sa vada daca eu mai sunt intreg. Editat Noiembrie 14, 2006 de danialexxa hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 se anunta un sfirsit de saptamina frumos , care se incumeta la o iesire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 se anunta un sfirsit de saptamina frumos , care se incumeta la o iesire ? ...eu!!!....ies pe balcon sa ma tai la vene!!!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 ...eu!!!....ies pe balcon sa ma tai la vene!!!.... spor!!!sper sa-ti iasa din prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 spor!!!sper sa-ti iasa din prima ...acuma ca stiu ca urmaresti si tu discutia am sa te dezamagesc si ma razgindesc asupra deciziei de a-mi taia venele asa ca nu-ti ramine altceva de facut decit sa ramai suparat ca nu mi-a iesit din prima!!!!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 (editat) ...acuma ca stiu ca urmaresti si tu discutia am sa te dezamagesc si ma razgindesc asupra deciziei de a-mi taia venele asa ca nu-ti ramine altceva de facut decit sa ramai suparat ca nu mi-a iesit din prima!!!!.... bafta in continuare.si sa ne dea dumnezeu la fiecare ceea ce avem lipsa mai mult[probabil minte] Editat Noiembrie 18, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 voi nu sunteti normali,..nici unul nici celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 voi nu sunteti normali,..nici unul nici celalalt spuse al mai anormal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 oi fi eu pe-acolo,.pe-aproape,.dar nu te intrec,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 oi fi eu pe-acolo,.pe-aproape,.dar nu te intrec,. salut ! cine este in spatele id-ului de spawn ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 oi fi eu pe-acolo,.pe-aproape,.dar nu te intrec,. atza!urmatoarea iesire? cand,unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 salut ! cine este in spatele id-ului de spawn ? In spatele meu e de obicei mantia aia bengoasa,.care se transforma in camuflaje de tot soiul..sau depinde..cateodata mai e si cate o HAYABUSA alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 In spatele meu e de obicei mantia aia bengoasa,.care se transforma in camuflaje de tot soiul..sau depinde..cateodata mai e si cate o HAYABUSA alba si un nume ? atza!urmatoarea iesire? cand,unde? ai primit piesele de la motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 si un nume ? ai primit piesele de la motor ? ai primit un PM. nu motorul nu-i gata,il intrebam doar pe unde mai iesim in wekend.poti sa vi si tu sau alti care vor,normal. asta-i un fel de anunt pentru topicul lu florian ,doar ca fiecare-si plateste consumatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate