ALINPAPA2000 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Am vorbit cu colegii moto de la Ineu, sunt curiosi de deschidere si vor fi si ei prezenti Vineri ( cel putin ) la Arad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Vad ca fac curat foarte rapid aici dar pe alte topicuri se face reclama si linkuri directe, la greu. Asta pentru ca moderatorul e din zona, adica de-al nostru "Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma stiu feri" MoÂşule! mai pune Âşi tu spațiu după virgule Âşi după puncte, să citim Âşi noi mai uÂşor dacanupuispatiuegreudecititintelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 (editat) Vad ca fac curat foarte rapid aici dar pe alte topicuri se face reclama si linkuri directe,la greu.In fine sa vedem poate sterge si postarea asta,oricum am 10% warn,mai e loc...Nu-mi trebuie neaparat net sa ma intalnesc cu prietenii dar sa recunoastem e un rau necesar. Deci Tavi (Vineri)12 martie ora 14.AMW,inaugurare.Calea Radnei 264.Au deja sigla mare pusa pe pereti.Azi am fost pe acolo se aranja marfa in magazin.Lucrau baietii asiduu.Bafta lor! Mersi. Data si ora ma interesa ca locatia am descoperit-o de ceva vreme. Editat Martie 10, 2010 de tavy XT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 O sa iau razna.... UNDE II PRIMAVARA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 am senzatia ca anul acesta de pashte ne incanta cargo tot cu albumu de colinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 am senzatia ca anul acesta de pashte ne incanta cargo tot cu albumu de colinzi De paste o sa va cant eu anul asta.... ca pica de ziua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 O sa iau razna.... UNDE II PRIMAVARA.... mda primavara,azi dim o nins acuma ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 De paste o sa va cant eu anul asta.... ca pica de ziua mea si , la ce sti sa canti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 cargo?colinzi?de paste??sant nedumerit.......se poate sa ma clarifice cineva???????ms aniticipat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 cargo?colinzi?de paste??sant nedumerit.......se poate sa ma clarifice cineva???????ms aniticipat..... Simplu.Daca tot asa o sa tina vremea nu mai sarbatorim Pastele..Ne pregatim pt primul Craciun din acest an.In loc sa belim mielu',belim..ahhii..pardon..taiem porcul. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Simplu.Daca tot asa o sa tina vremea nu mai sarbatorim Pastele..Ne pregatim pt primul Craciun din acest an.In loc sa belim mielu',belim..ahhii..pardon..taiem porcul. RESPECT mai vre-o 10 zile si gata,dam gaz atat cat ne va permite buzunarul. Cateva chefuri vom prinde la prietenii nostri Hunedoreni.Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 cargo?colinzi?de paste??sant nedumerit.......se poate sa ma clarifice cineva???????ms aniticipat..... Simplu.Daca tot asa o sa tina vremea nu mai sarbatorim Pastele..Ne pregatim pt primul Craciun din acest an.In loc sa belim mielu',belim..ahhii..pardon..taiem porcul. RESPECT si cargo au atat album de colinde, cat si cantece de paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 De paste o sa va cant eu anul asta.... ca pica de ziua mea si tu esti "apriliÂş bolundiÂş"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 si , la ce sti sa canti ? Impreuna cu Cargo... si tu esti "apriliÂş bolundiÂş"?? NUS ..... sau..... poate sunt?! Daca sunt ii bai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 12, 2010 Autor Share Postat Martie 12, 2010 NUS ..... sau..... poate sunt?! Daca sunt ii bai? ...da?...si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 ...da?...si eu! to the club..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 http://www.1tuning.ro/cluburi/burnout_synd...ie_la_arad.html daca e cineva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) deschiderea oficiala AMW .Sa fie intr-un ceas bun! Editat Martie 12, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 (editat) http://www.1tuning.ro/cluburi/burnout_synd...ie_la_arad.html daca e cineva interesat duminica vii la GAS GAS? Editat Martie 13, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 duminica vii la GAS GAS? daca e vreme buna vin( sa nu ploua ) cum sa lipsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 daca e vreme buna vin( sa nu ploua )cum sa lipsesc Si daca ploua ia conserva ca enduroaicele merg bine si pe noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Ne adunam la petrom la iesire din arad spre vladimirescu, la 11 sa merem mai multi deodata!! evetual in bar la petrom pana ne adunam toti . Mesaj completat Ne adunam la petrom la iesire din arad spre vladimirescu, la 11 sa merem mai multi deodata!! evetual in bar la petrom pana ne adunam toti . la 10 scz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 14, 2010 Autor Share Postat Martie 14, 2010 to the club..... ...ar trebui sa ne cunoastem mai bine!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 pe weekendul viitor se anunta 15 grade ...si soare... clar.... poate facem o iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 pe weekendul viitor se anunta 15 grade ...si soare... clar.... poate facem o iesire A ramas prognoza de 15-16 grade, dar cu ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate