Elikratos Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 @branconier - Multumesc mult! Da, ar fi nemaipomenit daca cineva a vazut sau vede mobra zilele astea, sa imi dea un feedback... Dau o bere, pe bune si pe serioaselea! Nu de alta, dar am colegi de munca la Arad si cu totii lucram in industria berii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Da, ar fi nemaipomenit daca cineva a vazut sau vede mobra zilele astea, sa imi dea un feedback... Dau o bere, pe bune si pe serioaselea! Nu de alta, dar am colegi de munca la Arad si cu totii lucram in industria berii Dau o fuga pana acolo dupa masa daca nu ploua... cel tarziu maine. Am fost anul trecut, dar oricum am vrut sa ma opresc la el sa vad ce mai are in curte.. Am 2 prieteni care au cumparat motor de la Viktor, si nu au avut niciun fel de problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 @Hondita500 - ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 am fost si eu pe acolo acum 2 saptamani , erau motoare bune si intretinute, toate duse de afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 O intrebare pentru cunoscatori. Mie nu-mi mai apare nicio notificare de la topicurile la care sunt inscris de pe forum. Sunt logat normal, apar pe forum dar intru la topicurile unde sunt logat doar ,,manual" cum se zice, desi au fost postate cateva repely-uri de alti membrii mie nu-mi apare niciun mesaj in inbox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 MY CONTROLS (dreapta-sus, scris ingrosat) >>> Subscriptions >>> View topics daca nu iti apar topicurile la care zici ca esti "abonat" da-i un "FASTREPLY" (dreapta-jos) si bifezi "Enable email notification of replies" Dupa aceea verifica daca te-ai "abonat" la acel topic cu "ghidul" de mai sus Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 MY CONTROLS (dreapta-sus, scris ingrosat) >>> Subscriptions >>> View topicsdaca nu iti apar topicurile la care zici ca esti "abonat" da-i un "FASTREPLY" (dreapta-jos) si bifezi "Enable email notification of replies" Dupa aceea verifica daca te-ai "abonat" la acel topic cu "ghidul" de mai sus Bafta Asa le am pe toate, peste 40 topicuri. Cu tot tacamul. In rest pauza. O sa cer explicatii unui moderator de pe forum. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 e de la ei baiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Asa le am pe toate, peste 40 topicuri. Cu tot tacamul. In rest pauza. O sa cer explicatii unui moderator de pe forum. mersi Din moment ce scrie "Enable email notification of replies" inseamna ca trebuie sa iti scrii o adresa de e-mail Mesajele le vei primi la acea adresa, de exemplu pulaverde@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 de exemplu pulaverde@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 si eu am multe topicuri la care sunt inscris, si nu mai primesc notificari de la niciunul. de cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 si eu am multe topicuri la care sunt inscris, si nu mai primesc notificari de la niciunul. de cateva zile Si ce legatura are cu asta? "pics" = "pictures" Adevarul e ca iti trebuie extrem de multa rabdare sa strabati tot ansamblul de setari, multi termeni sunt destul de specifici tehnologiei web, asa ca cine mai stie ce si cum e (nu fac bascalie) Eu mi-am dezactivat de mult optiunea asta, dar o sa o reactivez sa vad daca functioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 si eu am multe topicuri la care sunt inscris, si nu mai primesc notificari de la niciunul. de cateva zile Sigur nu esti setat pe email-ul din exemplul lui KorbenD ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Si ce legatura are cu asta? "pics" = "pictures" Adevarul e ca iti trebuie extrem de multa rabdare sa strabati tot ansamblul de setari, multi termeni sunt destul de specifici tehnologiei web, asa ca cine mai stie ce si cum e (nu fac bascalie) Eu mi-am dezactivat de mult optiunea asta, dar o sa o reactivez sa vad daca functioneaza la mie e activata , dar nu mai primesc notificari de cateva zile la nici un reply din nici un topic. la fel si la Kato si cred ca si la alte persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 nu am observat treaba asta dar se pare ca nici eu nu mai primesc notificarile de ceva zile asta e... sa speram ca se va rezolva in viitorul apropiat problema PS: Speranta moare ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 nu am observat treaba asta dar se pare ca nici eu nu mai primesc notificarile de ceva zile asta e... sa speram ca se va rezolva in viitorul apropiat problema PS: Speranta moare ultima pai eu asta incercam sa spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Deja e prea de tot.Nu am facut si nu s-au facut modificari in ,,My Controls" de pe paginea mea. Pana acum 1 saptamana primeam notoficari normal. Toate setarile sunt ok. In spam imi intra si alte mesaje dar nu de pe motociclism.ro. Atasez cateva poze sa va lamuriti. Puii mei de treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 (editat) Deja e prea de tot.Nu am facut si nu s-au facut modificari in ,,My Controls" de pe paginea mea. Pana acum 1 saptamana primeam notoficari normal. Toate setarile sunt ok. In spam imi intra si alte mesaje dar nu de pe motociclism.ro. Atasez cateva poze sa va lamuriti. Puii mei de treaba... nu te mai agita ca faci riduri, nu intelegi ca e de la ei buba? Editat Iulie 8, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 nu te mai agita ca faci riduri, nu intelegi ca e de la ei buba? Cum sa fie de la ei cand altii primesc notificarile? Ce, au facut triere cine sa primeasca si cine nu? Puii mei, iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Ma Kato io cred ca te saboteaza cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Cum sa fie de la ei cand altii primesc notificarile? Ce, au facut triere cine sa primeasca si cine nu? Puii mei, iar care primeste notificarile sa ridice mana (sa faca un post aici) nu cred ca mai primeste cineva notificari... sau o fii avand careva boala pe noi, astia care nu mai primim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 care primeste notificarile sa ridice mana (sa faca un post aici)nu cred ca mai primeste cineva notificari... sau o fii avand careva boala pe noi, astia care nu mai primim parca daca nu primesi notificari e sf lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 parca daca nu primesi notificari e sf lumii spune-i la tact-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 12, 2010 Share Postat Iulie 12, 2010 O trebuit sa inchida forumu 3 zile sa schimbe TVA-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 12, 2010 Share Postat Iulie 12, 2010 O trebuit sa inchida forumu 3 zile sa schimbe TVA-ul ? da, cred ca mai mult a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate