calinbac Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 unde ii TIME TO TIME? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Pe Andrei Saguna...intre Politia Rutiera si Piata Spitalului(din cate stiu eu)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Pe Andrei Saguna...intre Politia Rutiera si Piata Spitalului(din cate stiu eu)... ...nu vorbii prostii! ..time to time este linga teatru unde a fost magazinul guliver!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Da .. la deal la Notthing Hill .. sau la TIME to TIME .. au scos terasele .. e ok ...bine,dar tu cind apari pe acolo sa te vedem la dat note?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 dupa ce imi schimba Gim uleiul vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 ...nu vorbii prostii! ..time to time este linga teatru unde a fost magazinul guliver!! iarta-ma allmighty GIV... da noah,am zis si eu asa...ca tot pe acolo am vazut torpilarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 dupa ce imi schimba Gim uleiul vin si eu de maine ii deskis dupa ora 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe-playboy Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 ...bine,dar tu cind apari pe acolo sa te vedem la dat note?... mergem maine la impartit de note ne vedem pe la terase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 miercuri cand am fost sa imi iau piesele pt suzy, am auzit pe cativa vorbind ca in weekend este ceva expozitie de motoare la timisoara? stie careva mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 04.05-07.05 MOTO BIKE MANIA Salon national de motociclete, biciclete si accesorii, ed. II Salon national de motociclete, biciclete si accesorii * Motociclete, multiviteze, scutere, biciclete * Masini de teren, ATV-uri * Ambarcatiuni, jet-ski * Role, skateboard * Piese de schimb si accesorii * Carburanti, lubrifianti, vopsele, etc. * Echipamente, vestimentatie * Articole si echipamente sportive, pescuit, vanatoare * Articole si accesorii de aplinism, rafting, diving, parapanta * Articole camping, corturi * Cluburi, organizatii si institutii de specialitate * Presa de specialitate expozitia MOTO BIKE MANIA Deschiderea oficiala va avea loc in data de 10 MAI 2007,ORELE 11,00 CENTRUL REGIONAL DE AFACERI un link cu principale evenimente de anul acesta http://www.kmotors.ro/utile.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 04.05-07.05 MOTO BIKE MANIA Salon national de motociclete, biciclete si accesorii, ed. II Salon national de motociclete, biciclete si accesorii * Motociclete, multiviteze, scutere, biciclete * Masini de teren, ATV-uri * Ambarcatiuni, jet-ski * Role, skateboard * Piese de schimb si accesorii * Carburanti, lubrifianti, vopsele, etc. * Echipamente, vestimentatie * Articole si echipamente sportive, pescuit, vanatoare * Articole si accesorii de aplinism, rafting, diving, parapanta * Articole camping, corturi * Cluburi, organizatii si institutii de specialitate * Presa de specialitate expozitia MOTO BIKE MANIA Deschiderea oficiala va avea loc in data de 10 MAI 2007,ORELE 11,00 CENTRUL REGIONAL DE AFACERI un link cu principale evenimente de anul acesta http://www.kmotors.ro/utile.html scuze, poate pricep mai greu, dar n-am inteles totusi cand este expozitia asta? ca....la inceput ai scris ca-i in 4-7 mai....iar la sfarsit ca deschiderea este in 10....logic, expozitia ar tr sa fie dupa deschidere, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 din pacate ai dreptate ... asa l-am preluat si eu cu copy/paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Nici eu nu am inteles ceva: unde va avea loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Nici eu nu am inteles ceva: unde va avea loc? Despre asta este vorba: Moto Bike Mania [10 mai 2007 - 13 mai 2007], Timisoara Va invitam sa vizitati expozitia MOTO BIKE MANIA Deschiderea oficiala va avea loc in data de 10 MAI 2007,ORELE 11,00 CENTRUL REGIONAL DE AFACERI TIMISOARA 10-13 MAI 2007 B-dul EROILOR DE LA TISA 22 ORAR 11-20 As adauga ca, locatia este vis-a-vis de sala sporturilor (Sala Olimpia , mai exact), chiar in Complexul Studentesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Merci de completare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Merci de completare. Sa-ti fie de bine... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 vine careva joi la ora 16 catre tm la expo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 eu sambata m-as duce, ca in rest sunt la servici pana la 18:30. merge cineva sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 A cui ii Aprilia (gri) cu numere de SJ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 eu sambata m-as duce, ca in rest sunt la servici pana la 18:30. merge cineva sambata? Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 si eu as veni (cu masina), poate si fratemio cu motoru... faceti niste propuneri... poate ne strangem cativa si mergem in grup (ca io oricum nu stiu unde se tine sau cum se ajunge acolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 ...eu merg si simbata si duminica!!...am etapa de campionat national la supermoto si sunt unul din arbitrii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 fain de tine Floriane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 ...eu merg si simbata si duminica!!...am etapa de campionat national la supermoto si sunt unul din arbitrii!! Sa nu uiti fanionul , cartonasul galben, cartonasul rosu si carnetelul pentru notite... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Cine poate sa imi spuna adresa magazinulu Arici supermoto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate