kato_arad Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Kato,ce fumezi mai nou?!? Peace,bro! Prietene, incerc sa le las. Pentru Stanalexo nu bag mana in foc, A iesit sa ia o gura de aer curat si s-a trezit apoi postand replici fara intelsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Prietene, incerc sa le las. Pentru Stanalexo nu bag mana in foc, A iesit sa ia o gura de aer curat si s-a trezit apoi postand replici fara intelsuri. nu te scoate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Prietene, incerc sa le las. Pentru Stanalexo nu bag mana in foc, A iesit sa ia o gura de aer curat si s-a trezit apoi postand replici fara intelsuri. Apropo's - io de la 01 Ian am trecut la tigara electronica Si pe bune ca are efect, nu-i deloc vrajeala... Recomand oricum, sa nu cumparati ,,ocazii'' si ieftineli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Apropo's - io de la 01 Ian am trecut la tigara electronicaSi pe bune ca are efect, nu-i deloc vrajeala... Recomand oricum, sa nu cumparati ,,ocazii'' si ieftineli Concret, da detalii. Am auzit ca dai aburi pe gura si beculetu ala arde ca girofarul de la pompieri. Nu mai ceri : da-mi un foc te rog ci ai o priza libera sa-mi incarc acumulatoru de la tigare. Una peste alta: Iarba se poate fuma cu tigarea aia au ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Concret, da detalii. Am auzit ca dai aburi pe gura si beculetu ala arde ca girofarul de la pompieri. Nu mai ceri : da-mi un foc te rog ci ai o priza libera sa-mi incarc acumulatoru de la tigare. Una peste alta: Iarba se poate fuma cu tigarea aia au ba? numa buruiana...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Concret, da detalii. Am auzit ca dai aburi pe gura si beculetu ala arde ca girofarul de la pompieri. Nu mai ceri : da-mi un foc te rog ci ai o priza libera sa-mi incarc acumulatoru de la tigare. Una peste alta: Iarba se poate fuma cu tigarea aia au ba? Cel mai concret : azi suntem in 25, si de la 01 Ian pana acum am fumat vreo 3 pachete de tigari normale / inainte topeam cel putin 1 poc pe zi Si mai concret : o sticluta de solutie de aburi ma costa 35 de ron si ma tine mai bine de O LUNA ( PESTE 30 ZILE ) Asa este, dai doar aburi pe gura Beculetul in schimb are dublu rol : iti indica momentul de functionareal atomizorului(piesa care face aburii si o comanzi tu cu un intrerupator), si starea acumulatorului ,,Foc'' si mai ales tigari mai mult am dat decat am cerut, modelul meu de tigare se poate incarca si de la calculator prin cablu USB mic (am si incarcator de priza-220V) La partea cu iarba nu am ajuns inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Cel mai concret : azi suntem in 25, si de la 01 Ian pana acum am fumat vreo 3 pachete de tigari normale / inainte topeam cel putin 1 poc pe ziSi mai concret : o sticluta de solutie de aburi ma costa 35 de ron si ma tine mai bine de O LUNA ( PESTE 30 ZILE ) Asa este, dai doar aburi pe gura Beculetul in schimb are dublu rol : iti indica momentul de functionareal atomizorului(piesa care face aburii si o comanzi tu cu un intrerupator), si starea acumulatorului ,,Foc'' si mai ales tigari mai mult am dat decat am cerut, modelul meu de tigare se poate incarca si de la calculator prin cablu USB mic (am si incarcator de priza-220V) La partea cu iarba nu am ajuns inca fain. Adevarul ca am vazut si pe net chestia asta. Eu zic ca e mai greu cu ticul ala , sa tii tigarea in mana si sa o duci la gura. In rest nicotina se elimina treptat din organism cu putina vointa. Mai rar le trag si eu, nici macar 3 pachete cum zici tu de dupa anul nou. Vezi cu cablurile alea sa nu te incurci, poate-ti bagi 220 in tigarea aia si pui de un scurt circuit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 fain. Adevarul ca am vazut si pe net chestia asta. Eu zic ca e mai greu cu ticul ala , sa tii tigarea in mana si sa o duci la gura. In rest nicotina se elimina treptat din organism cu putina vointa. Mai rar le trag si eu, nici macar 3 pachete cum zici tu de dupa anul nou. Vezi cu cablurile alea sa nu te incurci, poate-ti bagi 220 in tigarea aia si pui de un scurt circuit . Cu ticul nu e greu; mai greu e sa nu uiti sa apesi pe buton cand tragi, ca altfel ,,nexam'' aburi :)Si ceea mai tampita e ca nu poti conduce cu tigarea in ,,mufa''-are cam 40 de grame si fara sa apesi butonul nu da fum ) Nicotina exista in solutie - e singurul element din cele multe nocive pe care le contine fumul de tigara normala. Scapi de gudronul care in mod normal colmateaza plamanii, de monoxidul de carbon plus f multe etc. toxice .....pentru cei curiosi / pe google /,,tigara electronica nr 1 '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Pentru cei cu stomacul mare am pregatit un miniconcurs in 14.02.2011. Se ofera un meniu gratuit prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii care au cont pe www.poftabunaarad.ro. In 14 FEBRUARIE 2011 se afiseaza pe site castigatorul meniului sponsorizat de Fast-Food KM 0. Din 2 in 2 saptamani se vor acorda premii atat in meniuri, pizza, ciorbe cat si baxuri de bere, sticle de vin, etc. Va astept, BUCATARUL SEF:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) Pentru cei cu stomacul mare am pregatit un miniconcurs in 14.02.2011. Se ofera un meniu gratuit prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii care au cont pe www.poftabunaarad.ro. In 14 FEBRUARIE 2011 se afiseaza pe site castigatorul meniului sponsorizat de Fast-Food KM 0. Din 2 in 2 saptamani se vor acorda premii atat in meniuri, pizza, ciorbe cat si baxuri de bere, sticle de vin, etc. Va astept, BUCATARUL SEF:)) Editat Ianuarie 25, 2011 de Picasso_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Cu ticul nu e greu; mai greu e sa nu uiti sa apesi pe buton cand tragi, ca altfel ,,nexam'' aburi :)Si ceea mai tampita e ca nu poti conduce cu tigarea in ,,mufa''-are cam 40 de grame si fara sa apesi butonul nu da fum )Nicotina exista in solutie - e singurul element din cele multe nocive pe care le contine fumul de tigara normala. Scapi de gudronul care in mod normal colmateaza plamanii, de monoxidul de carbon plus f multe etc. toxice .....pentru cei curiosi / pe google /,,tigara electronica nr 1 '' eu am vazut si fara buton. dar ca trebuia sa traji mult din ea. adica mult timp nu cu o forta prea mare ca sa nu iti intre chilotzeii in poponet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 eu am vazut si fara buton. dar ca trebuia sa traji mult din ea. adica mult timp nu cu o forta prea mare ca sa nu iti intre chilotzeii in poponet ...Te superi daca nu ma intereseaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 so umflat orezu in voi ha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 so umflat orezu in voi ha ? Sefu, ne plictisim. Mai animam atmosfera pe aic in cazul de fata, becurile de la tigara. ma intreb, daca tragi mai tare din tigara nu se ard? . Am vazut ca se aprinde din ce in ce mai tare, in functie cum tragi din bat. Papi, ai cuvantul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Sefu, ne plictisim. Mai animam atmosfera pe aic in cazul de fata, becurile de la tigara. ma intreb, daca tragi mai tare din tigara nu se ard? . Am vazut ca se aprinde din ce in ce mai tare, in functie cum tragi din bat. Papi, ai cuvantul! Vino la o cafea si iti explica , prietena ta Crina , ce si cum . Sia cumparat si ea o dracie dinasta ... (fara buton ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Mare atentie la apelurile pe care le primiti de la diferite persoane care se recomanda a fi de la un operator de telefonie (orange, vodafone, cosmote, etc.) si va spun ca este o eroare in sistemul de facturare si s-a gresit factura dumneavoastra, si va spun sa tastati diferite "coduri" de pe telefon... Sunt toti tepari, inchideti-le telefonul sa nu luati teapa !!! (mama a luat azi teapa de 144 de euro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 www.tare.ro/mwesch/579365-calca-doi-moto...tr-o-singura-manevra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 www.tare.ro/mwesch/579365-calca-doi-moto...tr-o-singura-manevra Pfoai, ala trebuia prins la inghesuiala si batut la sange! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Sefu, ne plictisim. Mai animam atmosfera pe aic in cazul de fata, becurile de la tigara. ma intreb, daca tragi mai tare din tigara nu se ard? . Am vazut ca se aprinde din ce in ce mai tare, in functie cum tragi din bat. Papi, ai cuvantul! Deci, din electronica se trage mai usor si mai lung in timp decat ceea normala Asta pentru a da timp aparatului sa vaporizeze. Principiul e simplu : bateria se leaga prin intrerupator la o rezistenta electrica care prin incalzire vaporizeaza lichidul din mustiuc( partea cu vata imbibata in solutie ). Se ard intr-adevar produsele ieftine gen 50 de ron , dar si asta nu neaparat din cauza fortei cu care tragi. Mai repede este o problema de ,, material'' la rezistenta electrica, adica se ard ca orice filament de bec ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Da cu mirosul cum sta? Daca fumezi in casa se simte miros de fum de tigara sau doar cresti umiditatea in interior? E ciudat oare or fi substante pentru arome de diferite marci de tigari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Da cu mirosul cum sta? Daca fumezi in casa se simte miros de fum de tigara sau doar cresti umiditatea in interior? E ciudat oare or fi substante pentru arome de diferite marci de tigari? Da, banuiesc ca nu mai miros hainele a bagau. Nu mai zic de nevasta, mai ales cand te apropii de ea cu alte intentii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Da, banuiesc ca nu mai miros hainele a bagau. Nu mai zic de nevasta, mai ales cand te apropii de ea cu alte intentii.... Lasa ca e bine cand nevasta baga si ea ..Apropo,cat draq costa o jucarie de asta?nu am urmarit discutia de la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Lasa ca e bine cand nevasta baga si ea ..Apropo,cat draq costa o jucarie de asta?nu am urmarit discutia de la inceput Ca bine zici. Hai papi, baga niste linkuri, preturi la tigara, rezerve, arome, ce simti dupa...O recenzie, sa zic asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Ca bine zici. Hai papi, baga niste linkuri, preturi la tigara, rezerve, arome, ce simti dupa...O recenzie, sa zic asa.. ce face iarna din om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Se gasesc intre 50Lei si 200+ depinde cat de fitzos vrei sa fi si ce calitate vrei. am gasit pe OKazii.ro cate vreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate