GIV 32 Postat Mai 28, 2007 Autor Share Postat Mai 28, 2007 Cine poate sa imi spuna adresa magazinulu Arici supermoto? ...linga pizza 5 colturi din vlaicu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 ...linga pizza 5 colturi din vlaicu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Salut! stie cineva ceva despre accidentul de ieri...? o fo accidentat cineva cu un cbr argintiu...asa am auzit k pe la confectii. ce a patit si cum se simte motociclistul?....si ce s-a intamplat? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 stie cineva unde gasesc spray pt reparat pana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 stie cineva unde gasesc spray pt reparat pana? am catalogul de la llouis il vezi vineri si rezolvam cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 stie cineva unde gasesc spray pt reparat pana? la orice benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 la orice benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adeline Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Hey,there! Hop si eu ca musca-n lapte! N-am motor,dar le iubesc la nebunie,m-am plimbat si eu cate un pic,cand am dat peste un amic binevoitor. As vrea sa va intreb ceva: exista pe forum careva din gasca veche de motociclisti aradeni,de acum 8 ani? (Cristi-alias "fatman",Ionica....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Hey,there! Hop si eu ca musca-n lapte! N-am motor,dar le iubesc la nebunie,m-am plimbat si eu cate un pic,cand am dat peste un amic binevoitor. As vrea sa va intreb ceva: exista pe forum careva din gasca veche de motociclisti aradeni,de acum 8 ani? (Cristi-alias "fatman",Ionica....) hy Adeline... Bine ai venit!!!!!!! din pacate nu ii cunosc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adeline Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 hy Adeline... Bine ai venit!!!!!!! din pacate nu ii cunosc... Hi! Ma gandesc ca tu nu ii cunosti,ca esti ceva mai tinerica. Sa ai parte de motorasul tau si sa te plimbi si pt mine! Poate te ginesc prin Arad pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 ..ura ..in sfarsit au ajuns cu netu si la mine acasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 ..ura ..in sfarsit au ajuns cu netu si la mine acasa.. ma bucur pt tine vezi ce faci sa nu va bateti de la el cauta-ma pe mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 .......bine bre....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 .......bine bre....... nu-ti faci card la rompetrol?nu se stie pe unde ajungi sau ajungem ."astept sugestii de drum dupa 10" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 nu-ti faci card la rompetrol?nu se stie pe unde ajungi sau ajungem ."astept sugestii de drum dupa 10" maine merg la pescuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adeline Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Ce pisi dragut! Stie careva,cine e procopsit cu un Ducatti rosu,in Sinicolau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Ce pisi dragut! Stie careva,cine e procopsit cu un Ducatti rosu,in Sinicolau? nu stiu cine are ducati, daca daca vrei iti fac pisi cadou 1+ 3 gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adeline Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 nu stiu cine are ducati, daca daca vrei iti fac pisi cadou 1+ 3 gratis Multumesc frumos! Din pacate noi stam la etaj dar nu asta e problema,am mai avut pisic,dar am un bebe mic si tebuie sa mai astept sa aibe macar 2 anisori (acum are 1 an fara 1 luna). Intrebam de Ducatti pt ca am copilarit in Sinicolau,la bunici si eram curioasa care s-a pus la rand,tot vad motorul dar nu stiu al cui e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Multumesc frumos! Din pacate noi stam la etaj dar nu asta e problema,am mai avut pisic,dar am un bebe mic si tebuie sa mai astept sa aibe macar 2 anisori (acum are 1 an fara 1 luna). Intrebam de Ducatti pt ca am copilarit in Sinicolau,la bunici si eram curioasa care s-a pus la rand,tot vad motorul dar nu stiu al cui e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 ..toata familia de mati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 miau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Multumesc frumos! Din pacate noi stam la etaj dar nu asta e problema,am mai avut pisic,dar am un bebe mic si tebuie sa mai astept sa aibe macar 2 anisori (acum are 1 an fara 1 luna). Intrebam de Ducatti pt ca am copilarit in Sinicolau,la bunici si eram curioasa care s-a pus la rand,tot vad motorul dar nu stiu al cui e. nu stiu cum il cheama pe tip, dar pot sa iti spun unde sta.... cum intri in Sannicolau, dupa viaduct, dupa prima intersectie prima casa pe stanga... cam atat stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adeline Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 nu stiu cum il cheama pe tip, dar pot sa iti spun unde sta.... cum intri in Sannicolau, dupa viaduct, dupa prima intersectie prima casa pe stanga... cam atat stiu... Ok,mersi ! Oare un nou campionat de Supermoto in Arad,pe cand va mai fi? Mey,de pustii Ilisie, Ruja mai stie cineva ceva? Au mai evoluat de la motorasul din liceu? Ca eu am fost plecata cativa ani din Arad si cand m-am intors parca au intrat in pamant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 Mey,de pustii Ilisie, Ruja mai stie cineva ceva? Au mai evoluat de la motorasul din liceu? Ca eu am fost plecata cativa ani din Arad si cand m-am intors parca au intrat in pamant... ...vino si tu pe centru la terase unde ne vezi opriti cu motoarele si atunci ai sanse mai mari sa aflii una alta despre cei pe care-i cauti!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 HELP ME!!!am nevoie de un petic textil de goretex de cam 50cm lungime si 20cm latime,pentru maneca la jeaca...sau care cunoaste un croitor...ajutati-ma,ca nu gasesc pe nimeni care sa ma ajute...multzam fain!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate