Picasso_ss Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) A mai ramas cineva in zona care confectioneaza la comanda crash baruri? Editat Ianuarie 31, 2012 de Picasso_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Stie cineva unde se poate face la comanda geaca piele pentru moto chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Stie cineva unde se poate face la comanda geaca piele pentru moto chopper? Ai PM.cu nr de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Stie cineva unde se poate face la comanda geaca piele pentru moto chopper? http://www.kronaumoto.ro/index.php/produse/geci_piele.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Stie cineva unde se poate face la comanda geaca piele pentru moto chopper? http://motofashion.ro/index.php?categoryID=83 eu am comandat de la ei geaca (nu chopper) si a iesit super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 am gasit ulei Motul 300v (10w 40 si 15w 50) la bidon de 4L cu 210 lei. Mai e cineva interesat? Luni dau comanda uleiul e foarte bun, e folosit de Ariciu si de multi altii in competitii. In regim stradal cred ca poti face si de 2 ori nr-ul de km care ti-i da cartea, nu bag mana in foc dar stiu ca dupa 3.500km (cartea spune 3.000) l-am schimbat si inca mai avea putin din culoarea verde cu toate ca i-am bagam 2 zile de circuit (pt mine zi de circuit inseamna 100+ km) si niste padure. Il recomand cu caldura si e probabil la cel mai mic pret gasit pana acum. Sub 237 lei bidonul de 4l n-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) As fi si eu interesat, imi lasi un nr de tel pe pm? Editat Februarie 24, 2012 de icey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 ai pm cu nr meu apropo: daca e cineva interesat sa impartim uleiul, e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CNC4YOU Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) uleiul ala este gandit pentru competitii, este foarte bun, poate cel mai bun dar se schimba muuuuuult mai des decat un ulei "normal" asa ca grija ! Editat Februarie 24, 2012 de CNC4YOU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 te contrazic: singurul ulei care a rezistat fara sa-mi consume dupa ce am parcurs peste 3.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 ceau . ai incercat YACOO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Daca este cineva curios, la Lidl - Vlaicu :Husa moto=50 ron ; Rucsac rezorvor magnetic=129 ron ; Manusi moto Goretex (cred, nu piele )=80 ron; Ceva brauri elastice pe la 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Daca este cineva curios, la Lidl - Vlaicu :Husa moto=50 ron ; Rucsac rezorvor magnetic=129 ron ; Manusi moto Goretex (cred, nu piele )=80 ron; Ceva brauri elastice pe la 50 ron Mersi Papa...tragem o fuga:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Mersi Papa...tragem o fuga:) N.P. / E bine de vazut,preturile sunt acceptabile cel putin pentru geanta rezervor care chiar arata f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 am gasit ulei Motul 300v (10w 40 si 15w 50) la bidon de 4L cu 210 lei. Mai e cineva interesat? Luni dau comanda ... "ultima oferta", Maine dau comanda. Daca e cineva interesat, putem imparti (daca vreti doar 1 litru etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CNC4YOU Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 te contrazic: singurul ulei care a rezistat fara sa-mi consume dupa ce am parcurs peste 3.000 km unde am scris eu ca il consuma???? in primul rand uleiul are niste proprietati specifice care se pierd in functie de o serie de factori......... ar fi mai multe de povestit despre uleiuri dar vad ca pe tine cel putin te intereseaza daca-l consuma sau nu...poate nici daca bagi de la petrom cu 3 ron/l nu il consuma! tre sa incerci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 unde am scris eu ca il consuma???? in primul rand uleiul are niste proprietati specifice care se pierd in functie de o serie de factori......... ar fi mai multe de povestit despre uleiuri dar vad ca pe tine cel putin te intereseaza daca-l consuma sau nu...poate nici daca bagi de la petrom cu 3 ron/l nu il consuma! tre sa incerci! acum nu stiu ce sa-ti spun, dar cu restul simteam diferenta la schimbatul vitezelor inainte si dupa schimbatul vitezelor... pe asta l-am bagat, l-am forjat de l-au luat dracii, am schimbat uleiul si s-a simtit la fel. Inteleg ce vrei sa spui, stiu ca majoritatea produselor de competitie sunt gandite pentru perfomanta inaintea fiabilitatii. Pentru mine momentan ramane cel mai tare ulei de pe piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 si eu il folosesc si sant foarte multumit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 A inmatriculat cineva recent motocicleta? Ce testele pacii fac cei de la RAR acum ca au stand omologat? Am mici dileme cand vine vorba de verificarea sistemului de franare: se urca nenea de la RAR pe motor si penduleaza prin sectie precum face cu o masina? Din cate stiu cand mergi cu masina esti invitat sa parasesti sala unde se fac testele si invitat sa iei loc in sala de asteptare... Asta inseamna ca un GICA fara experienta ia motorul si face teste fara ca eu macar sa asist daca da cu el de pamant sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 A inmatriculat cineva recent motocicleta? Ce testele pacii fac cei de la RAR acum ca au stand omologat? Am mici dileme cand vine vorba de verificarea sistemului de franare: se urca nenea de la RAR pe motor si penduleaza prin sectie precum face cu o masina? Din cate stiu cand mergi cu masina esti invitat sa parasesti sala unde se fac testele si invitat sa iei loc in sala de asteptare... Asta inseamna ca un GICA fara experienta ia motorul si face teste fara ca eu macar sa asist daca da cu el de pamant sau nu? ...te lasa sa stai acolo... se uita la frane,becuri(faza scurta,lunga ,semnalizare,stop),cauciucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 ...te lasa sa stai acolo... se uita la frane,becuri(faza scurta,lunga ,semnalizare,stop),cauciucuri Doar se uita la frane sau "pune frane"? Ca daca doar se uita m-am mai linistit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 din cate am inteles ei nu fac decat sa testeze ce presiune trebuie aplicata franelor ca sa prinda pana la un anumit punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Doar se uita la frane sau "pune frane"? Ca daca doar se uita m-am mai linistit... ...pune frana...are un stand unde iti pune roata si`l invarte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Macar e ancorat motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate