CuCun Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Caut un semnalizator de genul: Este de 10 cm lungime si daca cineva are vre-o unul care nu e rupt prin garaj, ii voi fi recunoscator. PS: Nu ma trimiteti la obor/rusi ca nu dau la bucata, decat pereche. Eu vreau doar unul. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Caut un semnalizator de genul: Este de 10 cm lungime si daca cineva are vre-o unul care nu e rupt prin garaj, ii voi fi recunoscator. PS: Nu ma trimiteti la obor/rusi ca nu dau la bucata, decat pereche. Eu vreau doar unul. Mersi! Ti s-o rupt banda de izolat dupa el sau de ce te-ai gandit chiar acum sa-l schimbi? P.S. schimba-le pe amandoua,nu te zgarci! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Caut un semnalizator de genul: Este de 10 cm lungime si daca cineva are vre-o unul care nu e rupt prin garaj, ii voi fi recunoscator. PS: Nu ma trimiteti la obor/rusi ca nu dau la bucata, decat pereche. Eu vreau doar unul. Mersi! I-am dat mai demult doua la Nicu . Dute si i-a de pe motorul lui , unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Ti s-o rupt banda de izolat dupa el sau de ce te-ai gandit chiar acum sa-l schimbi? P.S. schimba-le pe amandoua,nu te zgarci! ) Nu e ala...e altul, din spate. Cred ca asa o sa fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 louis, le iei si la bucata hallo again , Cine mai dezmembreaza motoare prin Arad? Ca de obicei ma intereseaza ceva piese de Transalp '94. toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 otto din vlaicu are un transalp pt dezmembrat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Salut as dori sa schimb un kit de lant la un kawasaki zx6r si sa il 'reconditionez' puteti sa imi recomandati un mecanic bun si de incredere ??? MS mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 otto din vlaicu are un transalp pt dezmembrat... Ceau Ai un numar de tel, un mail sau ceva de genu ca sa il pot contacta? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 din pacate nu am nici-un fel de date de contact ale lui. Incearca sa vb cu Lutzifer... anunta-ma te rog daca reusesti sa dai de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 hello, stie cineva pe undeva vreun strungar? Nu e piesa complicata cilindrica si gaura concentrica pe toata lungimea. O seara placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Caut pe cineva care poate honui piese de diametru mare (180 mm). Piesa nu poate fi prinsa in strung pt ca e mare, e un cric hidraulic, eventual pe strung de dimensiuni foarte mari. Asta e piesa: Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 http://stepanescuprodteam.ro/Stepanescu%20Website/Romanian/pages/profil.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 nu va recomand stepanescu... am asteptat 3 saptamani pentru niste pinioane la comanda si nu mi-au facut nimic... cel putin asta a fost experienta mea cu ei (cu tot cu "pile") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 http://www.price.ro/preturi_auto__moto-2440.htm de toate, preturi bune! http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/pagubitii-rca-vor-solicita-daune-propriilor-asiguratori-nu-la-companiile-soferilor-vinovati.html noutati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) care vreti sa mergem la parada sambata in timisoara?ca eu unul m-as duce,stam pana pe la 18 si dupa venim acasa si mergem la noi la chef.ce ziceti? apropo costumatia este necesara vedeti pe forumul de timisoara ca a postat sorin Editat Octombrie 20, 2012 de irisdog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 care vreti sa mergem la parada sambata in timisoara?ca eu unul m-as duce,stam pana pe la 18 si dupa venim acasa si mergem la noi la chef.ce ziceti? apropo costumatia este necesara vedeti pe forumul de timisoara ca a postat sorin Tot Tm, tm. De ce naiba sa nu facem aici parada. Iarasi ma enervai. Toti laudati pe timisoreni (merita, recunosc) si criticati miscarea aradeana moto. Dar veniti naibii si puneti si voi la cale ceva pe plan local. Asadar Sambata Arad Bikers va invita la Party Hallowen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 acum o luna am zis la mj sa organizam si noi o parada,dar multi au zis ca nu se poate,ca nu este voie ,ca nu stiu ce,si in plus eu am specificat clar ca merg la party in arad,dar ar fi frumos sa mergem care putem si la parada in timi,oricum cheful de la zori de zi incepe undeva dupa ora 21 din cate am inteles,asa ca este timp suficient pentru toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Daca e cineva curios, la Peny - UTA am gasit Kit de pana cu snur Sunt ambalate la blister, contine ,,T'' -ul pt largit ,,T'' - ul pt introdus snurul in anvelopa si vreo 4 bucati de snur Pret undeva la 5-8 ron toata trusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Daca e cineva curios, la Peny - UTA am gasit Kit de pana cu snur Sunt ambalate la blister, contine ,,T'' -ul pt largit ,,T'' - ul pt introdus snurul in anvelopa si vreo 4 bucati de snur Pret undeva la 5-8 ron toata trusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Ceau la voi Nu ne-am mai vazut de mult pe forum. Vin si eu cu o rugaminte cat se poate de mica si simpla. Particip la un concurs pe net pesntru castigarea unei camere video Drift HD. Concursul consta in comentarii, care aduna cele mai multe like-uri castiga camera. Sansele mele sunt foarte mici deocamdata... m-am inscris doar de 3 zile si am 200 de likeuri. Primul loc are peste 850. Daca lumea are timp maxim 1 min sa intre pe site, sa dea un simplu LIKE comentariului meu as creste foarte repede in like-uri si automat si sansele de castig ar creste. Se poate vota in doua locuri: Pe site-ul SkiMania.ro: http://www.skimania.ro/concurs_ActionCam la comentariul meu:" Lutzifer Transalp Aceasta camera m-ar ajuta foarte mult sa imi perfectionez calitatile dobandite in ceea ce priveste montajele video. Domenii: Snowboarding, Moto, Ciclyng, Trekking si altele. Mersi!" Sau varianta 2, pe facebook, pe profilul meu https://www.facebook.com/Lutzifer.TransALP.ro si sa dea like unde apare distribuit automat de pe site-ul SkiMania.ro. Unde apare si comentariul meu, si cele 200 de like-uri. In alta parte nu este valabil. Multumesc! Atasez si o poza sa fie mai usor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Da si tu macar un like la pagina Mos Craciun pe motocicleta si apoi poate iti dam si noi tie un like. Cred ca e mai "nobil" gestul decat castigarea unei camere video. Nu esti fair-play la faza asta... Ceau la voi Nu ne-am mai vazut de mult pe forum. Vin si eu cu o rugaminte cat se poate de mica si simpla. Particip la un concurs pe net pesntru castigarea unei camere video Drift HD. Concursul consta in comentarii, care aduna cele mai multe like-uri castiga camera. Sansele mele sunt foarte mici deocamdata... m-am inscris doar de 3 zile si am 200 de likeuri. Primul loc are peste 850. Daca lumea are timp maxim 1 min sa intre pe site, sa dea un simplu LIKE comentariului meu as creste foarte repede in like-uri si automat si sansele de castig ar creste. Editat Noiembrie 26, 2012 de Picasso_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 motocicleta cred ca ai putea gasi... dar daca vrei numai motorul, slabe sanse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 il stiu pe un tip din Oradea care vrea sa vanda unul in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 LA MULTI ANI BAI ROMANE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Craciun Fericit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate