marele alb Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Care vrea stickere din astea sa-mi spuna ca sa fac comanda,nu stiu cat v-a fi bucata dar pe acolo la 1-1,5 lei! Eu vreu 10 buc. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Care vrea stickere din astea sa-mi spuna ca sa fac comanda,nu stiu cat v-a fi bucata dar pe acolo la 1-1,5 lei! si io si io......vreau doua......trei........de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) cam asa arata,poate mai mici putin...Uite cum face,o sa comand 100 buc ,o sa ne intalnim si le impartim,ok? cam asa arata,poate mai mici putin...Uite cum face,o sa comand 100 buc ,o sa ne intalnim si le impartim,ok? Am facut comanda la 100 buc,saptamana viitoare le am,v-a tin la curent... Editat Octombrie 30, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 cam asa arata,poate mai mici putin...Uite cum face,o sa comand 100 buc ,o sa ne intalnim si le impartim,ok? Am facut comanda la 100 buc,saptamana viitoare le am,v-a tin la curent... Fain...sa nu le dai pe toate. Tine-mi si mie 10,de nu...mai fac o dunga alba pe babuta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 si eu vreau ....adu-mi si mie 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 si eu vreau ....adu-mi si mie 4 si eu vreau 5 bucati si eu vreau 5 buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 sal...kato daca se poate as dori si eu vreo 5 ..mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 sal...kato daca se poate as dori si eu vreo 5 ..mersi si eu as vrea vreo 4,5 buc daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Hop si eu cu 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) ok,notat...cei care pana acum ati facut comanda ferma sa considere ca le au puse deoparte,restul ce ramane.Haiii la stickereeee!..gata am deschis afacerea Ca sa v-a spun pretul e de 35 euro la 100 bucati+costuri expeditie,pe acolo la 150 lei,deci 1,5lei bucata! Editat Octombrie 30, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ok,notat...cei care pana acum ati facut comanda ferma le au puse deoparte,restul ce ramane.Haiii la stickereeee!..gata am deschis afacerea vorba aia, dai un ban da stai in fatza, asa incet incet deschizi o firma ) bafta asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 vorba aia, dai un ban da stai in fatza, asa incet incet deschizi o firma )bafta asfalt uscat.. Din pacate nu pot face fata la doua firme...eventual asta o manevrez la negru...ce,numai politicienii nostri sa faca evaziune fiscala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Din pacate nu pot face fata la doua firme...eventual asta o manevrez la negru...ce,numai politicienii nostri sa faca evaziune fiscala? Sa traiti domnul Kato as vrea si eu 50 de bucati si am sa trimit bani cand ajung prin OMV ca trebuie sa-i trimit si la Alex cu transalpul de la Curtici !! Pe cand le primesti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Sa traiti domnul Kato as vrea si eu 50 de bucati si am sa trimit bani cand ajung prin OMV ca trebuie sa-i trimit si la Alex cu transalpul de la Curtici !! Pe cand le primesti ??? mah...gata sant deja 100...mai deschid inca o comanda?Ok,tinem legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Iti las un numar de tel 0745382571 pe asta ma gasesti oricand si la orice ora ca e telefonul de servici !! inainte sa vina dami un apel si te sun eu si vedem cum facem !! mersi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Iti las un numar de tel 0745382571 pe asta ma gasesti oricand si la orice ora ca e telefonul de servici !! inainte sa vina dami un apel si te sun eu si vedem cum facem !! mersi !! ok,notat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ok,notat! Mersi ! apropo mergi si tu sambata si duminica cu Berty si restu trupei sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 daca mai raman sticker-e vreau si eu cateva vreo 5 daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 (editat) poate ii place cuiva cum canta... Editat Noiembrie 2, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 stickere fara Ca.catul ala de Asociatie a motociclistilor din romania nu sunt? adica fara sa scrie porcaria aia jos? daca sunt doresc si eu atunci cateva mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 stickere fara Ca.catul ala de Asociatie a motociclistilor din romania nu sunt? adica fara sa scrie porcaria aia jos?daca sunt doresc si eu atunci cateva mersi mult! Astea sant,cu astea circulam...se rezolva,numai sa le primesc.Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Ciobanu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Si eu vreau 10 ca mai dau si la cunoscuti sa puna pe masini Trimitemi-le te rog prin florian Mersi anticipat Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Astea sant,cu astea circulam...se rezolva,numai sa le primesc.Toate cele bune! Si...cam , pe cand o sa circulam cu ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Si...cam , pe cand o sa circulam cu ele ? am vb cu respectivul aseara...pe miercuri le trimite,stam la rand! V-a anunt eu cum am primit coletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Eu ma gindeam sa lipim noaptea si pe la straini pe masini.....sa ieie aminte si sa faca publicitate....cred ca noaptea ar fii o placere sa te plimbi si sa pui cite un abtibild la unu altu pe masina.Asa impanzim orasul cu abtibilde!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate