kata Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 multzam fain incerc maine sa vab doar dau de el akkimo io te stiu de undeva.... nu stiu sigur de unde, ma rog.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 apai,mai fratilor va doresc s-aveti un paste fericit.si sa va duca iepurasul la toti ceea ce va doriti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 22, 2006 Autor Share Postat Aprilie 22, 2006 apai,mai fratilor va doresc s-aveti un paste fericit.si sa va duca iepurasul la toti ceea ce va doriti! ....la fel si tie si familiei tale!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 ...mie mi-a adus o guma 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 PASTE FERICIT si tot ce va doriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Paste fericit tuturor si mai presus de toate DRUM BUN SI ASFALT USCAT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Un PASTE FERICIT doresc la toata lumea, tot ce va doriti si numai impliniri! P.S.@higheaven: Bulina, de care zici tu nu are copil asta suta-n mie! Poate este vb de altcineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 da' cate buline sunt?...poate are un prunc si il tine secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 frumos duminica seara la mall....motoare de nota 10,"motoare" de nota 7,8(cu minus),9....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 (editat) da' cate buline sunt?...poate are un prunc si il tine secret pai nu stiu, io stiam de 1 dar vad ca se ''recicleaza'' poreclele, (am vazut pe careva p-aci de ishi zicea Baluba, io stiam ca ala ii cristi precup, avea un YZF cred amu vreo 5 ani...... ) Editat Aprilie 24, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 .... ....tare gluma!!!! frumos duminica seara la mall....motoare de nota 10,"motoare" de nota 7,8(cu minus),9....... .....da,da...sa vii tu mai des cu noi sa vezi distractie!! aia a fost asa usor ca eram obositi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 ...mie mi-a adus o guma 9 Cat i-ai dat la iepuras pt guma asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 o sa vin mai des,promit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 am auzit ca de maine este ceva salon moto la tm. stie cineva ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 am auzit ca de maine este ceva salon moto la tm. stie cineva ceva?? ...da este dar nu stiu prea multe nici eu!!...vorbeste cu misu(rimbimbim) despre subiect,el stie mai multe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 am aflat ca salonul se numeste Moto Bike Mania ,este in tm pe bulev. Eroilor sau asa ceva, orar 11-21,pana duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 am aflat ca salonul se numeste Moto Bike Mania ,este in tm pe bulev. Eroilor sau asa ceva, orar 11-21,pana duminica am ajuns aseara pina acolo dar era inchis deja pt ca am ajuns dupa 8 seara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 am fost azi la tm la salon. ce sa zic :ATV-uri,chiar si biciclete,dar in special motoare,motoare,motoare, gagici,gagici,gagici.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Din cate ni s-a povestit de la cei care au fost am inteles ca a fost un fiasco. Ceva RDUCERI de 10% dar reducerea era de la niste pretzuri de te puneau pe fuga, ceva piese de bicicleta si vreo 3 ~ 4 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 au fost vreo 20-25 de motoare,probabil toata atentia a fost indreptata spre salonul de la buc,ca asa e la noi doua saloane cu acelasi specific in aceeasi perioada,in schimb ai dreptate cu preturile ,au fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 ... oricum, mai mult spectacol a fost la Balcaniada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 asa e,am fost lîngă tine la aeroport,dar nu ne cunoastem(încă)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 ...bine,de acum umblati cu ecusoane la git!!....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 La GIV 32 e valabil pe post de ecuson numarul de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate