kombat Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 O DONEZ LA MUZEU TEHNIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 O DONEZ LA MUZEU TEHNIC o poza nai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 /index.php?...706&hl=jawa+500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Da' poze cu motocicleta intreaga n-aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 placebo stiu ca are o Jawa 500, POATE VREA PIESE SA SI-O FACA CALUMEA. iNTRABA-L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Februarie 9, 2006 Autor Share Postat Februarie 9, 2006 DECI ACEASTA JAWA VA AJUNGE PIESA DE MUZEU PT CA MERITA LUATIVA BILETE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 ce adresa are muzeul tehnic??? :10: sa shtiu unde ma duc s-o admir!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 KOMBAT tiam adaugat idiul de messenger la mine in lista,ma intereseaza doar motorul...intra pe messenger cind poti...sa discutam detaliile pret,una ,alta salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 motoru promis lui robychopper. ramane sa stabileasca toate detaliile pe messenger!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Mai e super motorasul ala, cat vrei pe el??? itzi dai seama ce chooper iese cu el!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 ----------------------------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 SEAMANA DAR ASTA CARE IL AM EU ESTE MD CU PARALELOGRAM FATA SI MOTO MAI SPRE NORTON ESTE DAT LU ROBIY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 SEAMANA DAR ASTA CARE IL AM EU ESTE MD CU PARALELOGRAM FATA SI MOTO MAI SPRE NORTON ESTE DAT LU ROBIY Am cautat pe net de mam zapacit,am studiat istoria JAWA nam gasit modelul de 500cc fabricat in 52 cu furca paralelogram....din cite stiu si am vazut pe aceste modele aveau furca normala, uite niste poze eu zic ca e exct acelasi motor dar fara furca paralelogram care banuiesc ca a fost adaptata la Desi daca te uiti la chiuloasele lui asta nu sunt la fel cu ce ai tu pe laterala dreapta...unicul ce am gasit de 500 cu chiloasele ca alea ce ai pe motor este primul de 500cc fabricat in 1949 in rest dupa 1950 aveau chiuloasele ca astea din poza... salut asta e unica jawaq facuta cu paralelogram si motor in 4 tipmi pe cardan fabricata in 1929 http://www.jawamania.cz/modules/news/model...ie=cestovni.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 eu mi-as lua o frumusete de asta intreaga! chiar imi place mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 TOCMAI AM PRIMIT,IERI, UN PM DE LA ROBY CA NU MAI POATE LUA JAWA DECI SCORU RAMINE 200 EUROI MOTO NARE ACTE CARBURATORUL,ROATA SPATE,REZERVORU,ARE ROATA FATA CU DISC 19/325,OIL TANK,BUZUNARE,CADRU JUGU,AMORTIZOARELE FOAIA SPATE,ARIPA FATA DECI NU MAI NEGOCIEZ NICA ASTA PRET BATUT IN PIROANE PS ;SI COTURILE EVACUARE LUNGI FFFF LUNGI TEL 0727035336,PRIMU CARE AJUNGE CU BANU IA JAWA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 TOCMAI AM PRIMIT,IERI, UN PM DE LA ROBY CA NU MAI POATE LUA JAWA DECI SCORU RAMINE 200 EUROI MOTO NARE ACTE CARBURATORUL,ROATA SPATE,REZERVORU,ARE ROATA FATA CU DISC 19/325,OIL TANK,BUZUNARE,CADRU JUGU,AMORTIZOARELE FOAIA SPATE,ARIPA FATA DECI NU MAI NEGOCIEZ NICA ASTA PRET BATUT IN PIROANE PS ;SI COTURILE EVACUARE LUNGI FFFF LUNGI TEL 0727035336,PRIMU CARE AJUNGE CU BANU IA JAWA pe mine m-ar interesa doar motorul, lasa te rog un pret, daq poti sa-l dai separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 vanduta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate