fhchth Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 E careva care ar putea sa faca rost de 2 cilindri chiulase piston shi biele de la o stea? daca e vre un cunoscator care vrea sa se implice in proiect write pls ... putem sa ne facem nishte v uri dragutze de cubaj mare daca facem rost de cilindri shi de chiulase de avion cu motor in stea ...bine motoarele vechi ...ceea ce zic ca e sigur posibil shi vor arata bestial...daca sunt voluntari ... cu imaginatie shi experienta technica..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 idea este foarte buna cu motorul de la avion in stea problema este unde se gasesc si cit costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 26, 2003 Autor Share Postat Decembrie 26, 2003 roby trebe cautat la facultati unde sunt motoare pt ai invatza pe elevi la noi in bv la o uzina sa aruncat un engine in stea la fier vechi dar nu am fost pe faza...nu are dc sa coste mult luam de la o stea veche.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 da dar gasesteo tu daca poti ca io aici din barcelona nam cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 27, 2003 Autor Share Postat Decembrie 27, 2003 da dar mai am nevoie de citva timpiti pt ca stiu un elicopter cu motor in stea cazut pe munte .. care e cazut de vreo 10 ani shi acu 2 mai avea motorul in 9 ..dasa sunt unii destul de trasniti sa vina ...sa scrie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 27, 2003 Share Postat Decembrie 27, 2003 eu sunt dispus sa merg cu tine sa il luam de acolo. La mecanica nu ma bag, pt. ca nu ma pricep la motoare de elicoptere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 Ba voi aveti minte?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 basty buna idea mergeti si luati ce puteti de pe elicopteru ala ...incearca sati mai aduni niste ajutoare sunt destule chestii pe elicopter ce pot fii adaptate pe chopper daca eram in tara veneam si eu ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 unde e cazut ? si io as merge, sounds like fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 unde e cazut ?si io as merge, sounds like fun pe undeva pe linga brasov cred eu si io as merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 Dupa ce-l faceti va sfatuiesc ca sa depuneti si plan de zbor sa nu va vad pe radar ca ati incurcat-o nasol. Se ridica imediat aviatia militara si ati pus-o! Si sa-i montati si transponder sa vad la ce inaltime sunteti Numele companiei ar putea fi MotoFlyers Va doresc succes, pe bune. Dar nu-s cam mari V-urile alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 sunt numai bune V urile de la stea si arata super puse pe motor sa puna carteva o poza cu motorul ala in stea daca aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 aviatia militara se ridica cu simulatoru, ca in romania n-are bani nici de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 am citit prima parte a discutiunei,k, ma bag si io in rahatu asta. pentru un v merita sa te stresezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 30, 2003 Autor Share Postat Decembrie 30, 2003 deci sunt convins ca avem ce loa dar sunt doar 9 cilindri deci se pot face 4 motoare asta daca sunt toti cilindri intacti ....e nevoie de nishte pers cu ambitie care sa nu se vaite ca le e frig ca sunt grele piesele shi shit uri din astea ...la demontat ma bag cu cataratul nu ma vait dar treb nishte pers care daca nu au experienta macar sa aiba o vointa de fier ...shi sashi care cai doi cilindri cu biele shi cu chulase ....care pot cintari pina la 25 de kg plus mincare scule shi chestii.... unde e aflat stie un prieten de al meu este undeva in transfagarashan e la atitudine mare deci putem merg doar vara ca iarna nu ai nici o shansa ...am putea sa ne stringem shi sa organizam chestia asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 care sunteti interesati pueti planul in bataie organizati recuperarea motorului ca merita basty ai destul timp pina in vara sa organizezi o echima eu zic ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 in concluzie, daca merem, count on me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 in concluzie, daca merem, count on me. ma tu care nuti plac chopperele mergi tot respectul din partea mea asta da speedarist merge sa caute motoare de elicopter pt choppere poateti faci si tu unu cas destule pistoane si cilindrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Decembrie 31, 2003 Share Postat Decembrie 31, 2003 Vin si eu... Puneti-ma pe lista, plizz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 31, 2003 Share Postat Decembrie 31, 2003 mah, chopperele nu sint pasiunea mea, dar un cruiser meserias nu mi-ar displace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 31, 2003 Share Postat Decembrie 31, 2003 mai ai timp sa te gindesti pina la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 31, 2003 Share Postat Decembrie 31, 2003 Basty, vin shi eu pentru asa ceva! foarte pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 2, 2004 Share Postat Ianuarie 2, 2004 BAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Singurul motor de 9 cilindri in stea de care stiu e ala de AN2 (biplanul cu insecticide sau parasutisti) care are 32.000 cm3 si o putere de 1000 de cai la 2200 rpm sau cam asa ceva. Stiu de un proiect in care s-a folosit o "felie" de Mosquito (daca am scris bine) - bombardier din anii 40 si a rupt cutia de viteze ca avea vre-o 300 cai + oamenii au avut probleme cu echilibrarea. pt ca erau 2 pistoane din v12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 4, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2004 BAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Singurul motor de 9 cilindri in stea de care stiu e ala de AN2 (biplanul cu insecticide sau parasutisti) care are 32.000 cm3 si o putere de 1000 de cai la 2200 rpm sau cam asa ceva. Stiu de un proiect in care s-a folosit o "felie" de Mosquito (daca am scris bine) - bombardier din anii 40 si a rupt cutia de viteze ca avea vre-o 300 cai + oamenii au avut probleme cu echilibrarea. pt ca erau 2 pistoane din v12 eu zic sa te mai informezi ....pt ca elicopterele se fac shi se faceau la 10 min de mers de la casa mea ai auzit cumva de IAR ghimbav...na acolo lucreaza tatal unui amic care nia zis ca e total geshit ceea ce vb tuh pe aici ...sau facut shi elicoptere cu stea shi multe aparate de zbor dar intredevar cel mai frumos e biplanul...iti garentez eu ca un biplan prapadit nu are nevoie de 1000 de cai...eu zic sa te mai informezi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 4, 2004 Share Postat Ianuarie 4, 2004 Pui pariu? Uite aici informatie........ http://216.239.59.104/search?q=cache:BbYVs...&hl=ro&ie=UTF-8 Un motor mai micut ar fi ala de Wilga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate