Sari la conținut

Imi Fac Motorul Varza

kata
 Share

Postări Recomandate

na hai sa nu mai discutam in contradictoriu ca sub casti suntem toti la fel nu? rai si negri

lupulea: mai creste si tu dreq ca te-a depasi junioru! dau bere numai sa poci tu bea cit dau eu..

easy: multam mult! inseamna mult de la unul ca tine. tu ce faci cu sporcsteru? te bag in el sau ce? oricum daca ai nevoie de piese sa imi spui si te ajut cu placere

la mine in cap is delimitate mai exact chopper fata de bobber si de custom , ma rog asa is eu, fixist (se vede si dupa poza din avatar cit de mult nu?) ! nu mi-o luati in nume de rau.

Editat de kata
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 211
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Very very nice job, kata! :lol:

Apropo, shaua chiar asa de subtire trebuie sa fie? Arata ciudat.

Rezervorul ala intr-adevar ca atrage atentia, insa cred ca spatiul ala ramas intre el si butucul furcii/cadru il faca sa para prea mic. Chestiune de cum il privesti.

La unghiul ala dintre ghidon si furca, as inclina spre parerea lui Sorin dar pana la urma inteleg ca ai dreptate, iti ajuta pozitia la drum.

Inca o intrebare: Te-a tentat sa vopsesti ghidonul in negru mat? S-ar integra mai bine cu restul motorului, ar mai masca un pic din unghiul ala "fracturat" cu linia furcii. Plus ca ar face un contrast fain de tot cu comenzile cromate+ niste mansoane metal.

Subscriu si eu la special requestul lui turbogixxer: we want some video too! :)

Keep up the good work.

Link spre comentariu

vine si un film ceva dar mai incolo.

saua asa a fost proiectata baza din metal de 3mm incalzit cu autogenul si ciocanit in forma finala + piele (bine si un strat de lipici intre piele si metal) si numai sa va fac pe voi fericiti, lucrez la o a 3-a sha de data asta un corbin cu vreo 4 cm de burete pe care l-am luat din piata, trebuie modificat serios dar cand ii gata pun ceva poze, aaa si mai lucrez si la un scaun pt pasager(a se citi nevasta)

cu ghidonul vreau sa il vopsesc dar in marea mea intelepciune cand am facut instalatia elecrica si am tras firele prin ghidon, nu am pus mufe unde se intalnesc firele din ghidon cu alea din cadru ci le-am cositorit. deci daca tre sa dau ghidonul jos tre sa tai firele. asa is eu destept!

unghiul ala intre ghidon si furci nu vreau sa il maschez in nici un fel, hehehe ca asa is eu fixist.

ma rog ca tot ce fac eu este o continuua transformare.

Link spre comentariu

Bai. Tu nu intelegi ca lui Kata asa ii place, nu cum vrea altul.

Bai. Tu nu intelegi ca mie asa imi place, nu cum vrea Kata.

PS: Si pune-ti la loc copchilu' in avatar, ca e mai simpa decat tine cu palarie cu tot. Aici cred ca si Kata imi da dreptate.

Link spre comentariu

Si eu sunt fixist. Uite ce am gasit pe net, parca are alta linie, nu?

ai in mod absolut dreptate, cu totul o alta linie si ghidonul si rezervorul mare. nu imi place deloc dar trebuie sa recunosc cu totul alta linie. nu incerca sa incerci sa ma convingi ca linia mea nu este cea buna ca o sa iti tocesti degetele degeaba si don quijote o sa para poveste de succes pe langa tine. hehehe. iara daca asat iti place tie, asa sa il faci pe al tau! si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti! hai sa traiesti!

Link spre comentariu

nu incerca sa incerci sa ma convingi ca linia mea nu este cea buna ca o sa iti tocesti degetele degeaba si don quijote o sa para poveste de succes pe langa tine.

Nu de asta ma tem eu, ci ca ma bate lupul cel rau. Desi stiam ca la politie nu se mai bate, deoarece all cops are good.

Iar Don Quijote nu pare, ci chiar este poveste de succes. De sute de ani o citesc oamenii si chiar le place uneori sa se puna in pielea personajului. Harry Potter e o laba trista pe langa el.

Link spre comentariu

Ma Sorine, dar chiar nu te lasi :)

Iti zic eu de ce arata ceva mai bine: avea ghidonul negru :moto: (kata, scuze de aluzie, stiu ca negru il vrei si tu pana la urma :lol: )

BTW kata, mainile pe ghidon la tine sunt acum la acelasi nivel cu umerii ?

Si tot vorbind de unghi, ca sa-l convingi pe sorin, cred ca o poza cu tine cu mainile pe ghidon (din profil) l-ar mai linisti, hehe.

Si am vedea si noi cum stai pe motor.

Si spor la munca la shaua aia de o lucrezi acu.

Link spre comentariu

Ma Sorine, dar chiar nu te lasi :lol:

Stati putin, mai fratilor, ca nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. Mi-am spus doar o parere, pe care am argumentat-o cum m-a dus pe mine capul si atat. Sa nu va inchipuiti acum ca nu pot dormi noaptea din cauza unghiului dintre furca si ghidonul motorului respectiv.

Link spre comentariu

Kawasaki-ul ala nu ararta rau...dar e doar un model de nisa...un custom de buzunar ce poate fi achizitionat de oricine la un pret de 10mii shi ceva...e produs dak nu ma insel de BOENING iar linia nu e urata dar e nemteasca ...shi usor deranjanta pt un ochi usor avizat(nu eu)...aripa fatza n-are ce cauta acolo...nu se pupa cu aia de pe spare shi mai alex cu janta fata lata a vn-ului...rezervorul e stock...ce mai e o jucarie frumusica...nu un custom-bobber in adevaratul sens(nu 2 la fel :) )...'till now...support KATA :lol:

Link spre comentariu

yep, e un Vn 900 modificat de nemti si ar mai fi de lucrat la el la capitolul aripa fatza, eu as da-o jos si as folosi-o dupa masacrarea de rigoare doar pe timp de ploaie. arata prea bine balonul ala fatza ca sa-l acoperi.

Kawasaki-ul ala nu ararta rau...dar e doar un model de nisa...un custom de buzunar ce poate fi achizitionat de oricine la un pret de 10mii shi ceva...e produs dak nu ma insel de BOENING iar linia nu e urata dar e nemteasca ...shi usor deranjanta pt un ochi usor avizat(nu eu)...aripa fatza n-are ce cauta acolo...nu se pupa cu aia de pe spare shi mai alex cu janta fata lata a vn-ului...rezervorul e stock...ce mai e o jucarie frumusica...nu un custom-bobber in adevaratul sens(nu 2 la fel :) )...'till now...support KATA :lol:

Link spre comentariu

ia uite ce valuri cauzeaza scuterul meu! am sa fac niste poze din profil sa vada lumea ce si cum.

in alta ordine de idei: azi ma oprit militia prima oara pe motor(si eu si el). dupa ce mi-a cerut toate actele la control ma intreba daca stiu de ce ma oprit. ceea ce urmeaza este o transcriere aprox. a conversatiei

el: stii de ce te-am oprit?

eu: nu

el:il vezi pe colegul ala al meu din cruiser (masina de pol)

eu: ihi

el: am pus pariu cu el pe 40$ ca motocicleta ta e nighttrain, corect?

eu: daca imi dai 20$ ii spun ca ai dreptate, daca nu ii spun ca-i dyna.

el: ...hmm esti sigur ca-i dyna?

eu: te-ai uitat la talon nu? scrie fxdx, nu?

el: ok, ok hai si spune-i ca am avut dreptate si dupa aia te urmaresc pana la benzinarie si iti dau banii.

eu: s-a facut.

si asa mi-am umplut eu dragii mei rezevorul cu high-test de 94 pe spatele garceologului de serviciu. (lupule, no offence!)

ia si un clip sa vedeti cum plec eu de la servici (in graba), bine cu casca in cap ca ii obligatorie, asta pana ma mut in az ca acolo n-a fi....hehehe

http://media.putfile.com/20070816180926111

Link spre comentariu

ia uite ce valuri cauzeaza scuterul meu! am sa fac niste poze din profil sa vada lumea ce si cum.

in alta ordine de idei: azi ma oprit militia prima oara pe motor(si eu si el). dupa ce mi-a cerut toate actele la control ma intreba daca stiu de ce ma oprit. ceea ce urmeaza este o transcriere aprox. a conversatiei

el: ok, ok hai si spune-i ca am avut dreptate si dupa aia te urmaresc pana la benzinarie si iti dau banii.

si asa mi-am umplut eu dragii mei rezevorul cu high-test de 94 pe spatele garceologului de serviciu. (lupule, no offence!)

ia si un clip sa vedeti cum plec eu de la servici (in graba), bine cu casca in cap ca ii obligatorie, asta pana ma mut in az ca acolo n-a fi....hehehe

* Tareeee! :o

Bey, daca te opreau politistii in Germania, era o deruta totala! Nu si-ar fi dat seama nici in 100 de ani ce e... :lol:

(ca si mine dealtfel, ...bine, io am inceput sa iau "cursuri" de vreo 2 luni asa, ca d-aia intru pe topicurile astea :D )

a la votre! :cheers:

Link spre comentariu

super tare :cheers:

Link spre comentariu

hahahaha,asta-i america...is foarte relaxati baietii....in zona ta.....ca daca dadeai de un redneck,nu cred ca tinea....

apropos,cand te muti in AZ?

* Tareeee! :o

Bey, daca te opreau politistii in Germania, era o deruta totala! Nu si-ar fi dat seama nici in 100 de ani ce e... :lol:

(ca si mine dealtfel, ...bine, io am inceput sa iau "cursuri" de vreo 2 luni asa, ca d-aia intru pe topicurile astea :D )

a la votre! :cheers:

tanti,habar n-ai cate stiu militienii nemti.....mai ales in materie de bikeri/bikes...

Link spre comentariu

tanti,habar n-ai cate stiu militienii nemti.....mai ales in materie de bikeri/bikes...

* hehehe, pe mine m-au oprit numai aia de la frontiera (early '90), ...nu am discutat despre motociclete, dar cand mai ajung p-acolo am sa-i intreb :cheers:

off topic: voi nu mai plecati, bre, in concediu?... cum stai cu lucrarile la Shovel?

Link spre comentariu

• 1 month later...

lupule ai spus ca ''all cops are good'', nu-i asa. am primit un avertisment pt ghidon prea inalt si iaca ce-o trebuit sa fac cu motoreta. se pare ca in az. nu-i slobod cu ape-uri mai inalte decat umerii. ata ete... dupa ce trec de inspectie il schimb inapoi si-oi pune ceva mai scurte poate, daca nu asa ramane, ca orice lucru provizoriu ramane definitiv...hehehe

post-7361-1190507892_thumb.jpg post-7361-1190507985_thumb.jpg post-7361-1190508076_thumb.jpg

Editat de kata
Link spre comentariu

* huuuy! arata a ...altceva acuma, parca ai demontat-o toata si ai facut alta...

Daca numa' cu ghidonul asta treci inspectia, ...e de inteles, dar sper sa nu te atasezi de noul ghidon...

Gentile in schimb arata de senzatie! si saua la fel. Asa ca mai pune poze, dupa ce schimbi ghidounul din nou, pls :finger:

Link spre comentariu

lupule ai spus ca ''all cops are good'', nu-i asa. am primit un avertisment pt ghidon prea inalt si iaca ce-o trebuit sa fac cu motoreta. se pare ca in az. nu-i slobod cu ape-uri mai inalte decat umerii. ata ete... dupa ce trec de inspectie il schimb inapoi si-oi pune ceva mai scurte poate, daca nu asa ramane, ca orice lucru provizoriu ramane definitiv...hehehe

post-7361-1190507892_thumb.jpg post-7361-1190507985_thumb.jpg post-7361-1190508076_thumb.jpg

Cum mă nu-s "good". că doar nu te-au amendat, ci doar te-au avertizat. Dacă erau baaad, te frigeau. :finger:

Link spre comentariu