kata Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 ...fuck it!... all or nothing..., back (in black) to basics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Te mananca. Ia sa dau eu un mail la rangerii ăia arizonieni, să vedem ce părere au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 1, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2008 la multi ani tuturor si asfalt uscat! vreau sa imi schimb ghidonul si am gasit la jpcycles.com niste modele care mi-ar placea. primele 2 sunt cam la ce ma gandeam iar al 3-lea este ce am acum. rog cunoscatorii sa isi dea cu parerea de opinie http://www.jpcycles.com/ProductDetail.aspx...-971&cs=All http://www.jpcycles.com/ProductDetail.aspx...5&cs=Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 la multi ani tuturor si asfalt uscat! vreau sa imi schimb ghidonul si am gasit la jpcycles.com niste modele care mi-ar placea. primele 2 sunt cam la ce ma gandeam iar al 3-lea este ce am acum. rog cunoscatorii sa isi dea cu parerea de opinie http://www.jpcycles.com/ProductDetail.aspx...-971&cs=All http://www.jpcycles.com/ProductDetail.aspx...5&cs=Harley Kata,ce cunoscatori... Eu zic ca cel mai misto este primul.Merge foarte bine cu restul general al motocicletei.Din punct de vedere estetic.Dar este si "ball remover".Daca dai cu oole in el saionara Cred ca ai facut o treaba super faina.Acum ,dupa ultimul accident am bagat si eu Sportster-ul la chopperit. Rock on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 (editat) la multi ani tuturor si asfalt uscat! vreau sa imi schimb ghidonul si am gasit la jpcycles.com niste modele care mi-ar placea. primele 2 sunt cam la ce ma gandeam iar al 3-lea este ce am acum. rog cunoscatorii sa isi dea cu parerea de opinie http://www.jpcycles.com/ProductDetail.aspx...-971&cs=All http://www.jpcycles.com/ProductDetail.aspx...5&cs=Harley cunoscatori? al triele e cel mai fain exceptie: -e prea inalt! ca forma asa e si al meu doar ca e cu 15 cm ma scund, pe inaltime, asa e mai confortabil nu imi amortesc nici mainile si se manevreaza f. usor. era o remarca adusa aici, gusturile nu se discuta! in concluzie eu merg cu al treilea din poza, dar sa-l scurtezi un pic(15cm), si va da fain pe motor, tu decizi.... spor! Editat Ianuarie 1, 2008 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Desi am convenit mai de mult ca avem o gramada gusturi diferite, ma risc inca o data: intru totul de acord cu mas oyama. Argument: primele doua mi se par cam prea "push"-ate. Adica ala care le-a facut a vrut doar sa arate ca poate sa faca mortis ceva diferit. E cam supta din deget, not real thing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Desi am convenit mai de mult ca avem o gramada gusturi diferite, ma risc inca o data: intru totul de acord cu mas oyama. Argument: primele doua mi se par cam prea "push"-ate. Adica ala care le-a facut a vrut doar sa arate ca poate sa faca mortis ceva diferit. E cam supta din deget, not real thing. Ghidoanele alea mici erau la moda in anii `60 cand imaginea despre chopper era cu totul alta fata din ziua de astazi.Cine le-a inventat le-a facut din pura necesitate, probabil si nu cred ca era vorba despre estetica.Adica aceste forme de ghidon pareau cele mai practice.Clar chestie de gusturi si aceste lucruri nu se discuta.Pana la urma bobber-ul ala este ce este si cred ca oricare dintre cele 3 modele ar arata bine din puncul meu de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 de acord cu sorin, sunt putin cam exagerate si dupa niste masuraturi ce le-am facut azi, putin cam mici. pe de alta parte nu sunt neaparat de acord cu ideea unui apehanger mai scurt pt ca mi se pare ca daca o faci lata tre s-o faci pina la capat. ori 18'' ori beach bars. cred ca voi face o macheta la primul si fac poze si ne mai dam un pic cu parerea in opinie, ca d-aia am postat sa aud opinii, nu sa le combat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 hmmm, e cineva prin forumul asta care chiar a reusit sa-si traiasca visul, bravos in alta ordine de idei , cine ma ajuta si pe mine sa fac rost de "beyond the law" cu Madsen are o lada "plina" nu stiu pe unde sal caut, datimi o adresa de hub ceva ,, dacal aveti pe acasa............nu lsm msi vazut de acu 10 ani cand il dadeau astia de l;a televiziunea locala,,,,hai c alada-i plina Bravo KATA, sa traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 de acord cu sorin, Am trait s-o vad si pe asta! Ca machete, iti sugerez sa faci cu toate trei, sa avem ce compara. Nu-ti trebuie decat 3 bucati de furtun moale, de grosimea ghidoanelor, in care bagi o sarma destul de solida ca sa nu se dezdoaie, dar pe care s-o poti modela cu mana (un 3 mm acolo). In juma' de ora le faci pe toate, ba mai razi si o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2008 nu m-am facut inteles, al 3-lea desen reprezinta dimensiunile ghidonului care il am acum pe motor. ca macheta m-am gandit sa fac din teava pt fire electrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 nu m-am facut inteles, al 3-lea desen reprezinta dimensiunile ghidonului care il am acum pe motor. ca macheta m-am gandit sa fac din teava pt fire electrice Sau ati putea incerca sa faceti macheta din teava de pexal . Spor la lucru! Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 (editat) in alta ordine de idei, am un motor evo si o cutie cu 5 de vinzare, nu are carb, ambreiaj sau primary. au stat cam 4 ani intr-un garaj la un prieten dar fiind arizona nu au rugina sau condens in interior. pret 3500 cu posta inclusa. cum imi vine camera de la doftor fac neste poze Editat Ianuarie 30, 2008 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 oare merge pus pe cadrul meu de FXEF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 nu sunt sigur dar cineva tre sa faca un kit de adaptare de la showel la evo, nu imi vine sa cred ca te gindesti la asta insa, heheheh ti-o ajus si tie de ''troublehead''-ul. p.s. am primit e-mailul, se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) sunt pe cale de a imi varzali motoru' da nu ma las pina nu il fac bucatzi aa si uitatziva ce mi-am luat cu 250 parai (strung mic, vechi antic si de demult) fain strungul! numa spor sa ai! Editat Ianuarie 31, 2008 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 La multi ani! Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 danke black! iaca am ajuns sa fac o poza evo-ului are vreo 18000 km si ii din aprox 95 in rest stoc , 80 ci sau 1340 cc motor orig de la hd nu aftermarket --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 04:29 -------------sa mor de nu, repar una se fute alta. acum stiu cum sa simte black-ul. am cumpart un set de telescoape negre de 11'' de la progresive, si mi se crapa teava de esapament de la cilindrul din fata unde iasa din chiuloasa, a trebuit sa imi pun tevile originale inapoi sa ma pot cara de la servici acasa. il vind sa mor eu si imi iau raiderul de la yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 kata ce fain a iesit boberul....are o linie super ..... salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 danke black! iaca am ajuns sa fac o poza evo-ului are vreo 18000 km si ii din aprox 95 in rest stoc , 80 ci sau 1340 cc motor orig de la hd nu aftermarket <small>--- Mesaj completat în 06 Mar 2008 04:29 -------------</small><br/>sa mor de nu, repar una se fute alta. acum stiu cum sa simte black-ul. am cumpart un set de telescoape negre de 11'' de la progresive, si mi se crapa teava de esapament de la cilindrul din fata unde iasa din chiuloasa, a trebuit sa imi pun tevile originale inapoi sa ma pot cara de la servici acasa. il vind sa mor eu si imi iau raiderul de la yamaha yes an dead! are o linie superba! imi plac in mod deosebit jantele pline asemanatoare HOT ROD-urilor si balon mare(truely a bobber). Kata! io nu inteleg ce legatura are telescoapele noi cu crapatul tevi de esapament de la primul cilindru? sau sa deduc ca a crapat din cauza ca e prea rigida suspensia spate? vibratii prea puternice care din ele de la yamaha? te lasa inima s-o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 m-am incurcat in explicatii, prima data se duce drecu telescopul stinga spate. imi comand un set de progresive de 11'' negre, frumoase etc. le pun sus pe motoru si observ ca teava de esapament din mi-e crapata la chiuloasa. din necaz in necaz . teava nu se mai poate suda deci trebuie sa imi pun tevile originale inapoi (bine nu in intregime ci doar tevile in sine, fara tobe). il dau sa imi trag una de nu. poate gasesc sa fac un trade-in cu un yamaha raider, oricum mai am evo-ul alalalt si cred ca ma combin si de un cadru rigid de pa undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Ia de aici ceva pt Dia sa-ți treacă supărarea, ca mi-e lene sa le uploadez sa ti le dau pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Beton tricou si marfa pozele, lupule Kata, pacat de beleaua care o ai.. chiar esti hotarat sa-l dai? Cam cati $ ai lua pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Ia de aici ceva pt Dia sa-ți treacă supărarea, ca mi-e lene sa le uploadez sa ti le dau pe mail salut lupule cum dau de kata ce se intimpla cu el? stii ceva? nu raspunde la mailuri nici pe skype sa intimplat ceva cu el sau a disparut si el exact cum disparusem si eu o vreme??? daca stii ceva lasami mesaj pe mail... salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Sal Robi. Pos sa fi ramas fara net o perioada sau poate a venit pe acasa, ne da el de veste cand poate. Eu daca am nevoie de el, in paranteza fie spus, sa traiasca 1000 de ani, il sun pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate