robychopper Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 azi au ajuns rotile la mine de la florin din anglia,sunt superbe...una e cum le vedeam in poze da live sunt bestiale sunt pe 15" au 100 de spite, pt caciuc de 230 pina la 250 Multumesc pe acesta cale lui Florin ca a avut rabdare cu mine te salut florine....acuma inteleg si eu de ce studiai rotile care leai luat pt trikeul tau atita vreme,iti iau ochii... chiar arata super bine live va salut si sper sa va placa si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 Frumoase ...frumoase foc... Bine ca v-ati rezolvat si ....divergentele care nu-ti faceau deloc cinste ! Sunt tare curios cum o sa arate pe moto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 WOW......SUPER FRUMOASE SA LE FOLOSESTI SANATOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 sa-mi bag poola Roby,bestialeeeeee.....daca nu e secret,la ce bani? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 doamne! superbe sa le stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 faine de tot!!! sa le stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90mat Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 Super roțile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 salut robi sant foarte bucuros ca au ajuns rotile si iti plac . acum cred ca ai inteles de ce ti-am fortat cumva mana sa le ei , nu ca nu aveam client la ele sa imi recuperez banii , dar sant cu adevarat frumoase si ar fi fost pacat sa nu ajunga la cine trenuie. imi cer scuze pt ca ti-am atrasatentia in public dar cred ca sa meritat si satisfactia a fost inzecita cand le-ai primit. L&R si bafta tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 26, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2006 pai sa stii ca daca nu le luam, acum dupa ce leam vazut,imi era o ciuda de mor de nu leam studiat din toate partile si inca nu m am saturat salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 cam la catzi pesos sunt? ...daca nu-s prea indiscret... asa...din curiozitate...oricum sunt SUPER tari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2006 undeva peste 400 de euro amidoua.....chetia este ca a fost o castana gasita de florin...o roata de motor de 100 spite ar fii fost undeva intre 600-1000 dolari ..tot am cautat pe net da mai eftin nam gasit,ba chiar vorbisem cu unii si fara 700 euro minim nu vindeau o roata de motor ......deci castana pe fata a fost... la http://www.exilecycles.com doar cercul costa 360 dolari cel pe 15" aici aveti lista de preturi de la rotile de la russell michel http://www.exilecycles.com/wheels_parts.shtml salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 chiar castana! super meseriase! sa se invarta sanatoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Ehhhhh ce sa mai zic.............. Vezi Roby de asta vand motoru pt. a-mi construi unul pe placul meu. Acum chiar ca nu mai pot .........................cand termini motor-ul ??? Bafta si astept sa vad scula terminata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Nu pot sa zic decat ca sunt superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 31, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2006 geanta are latimea exterioara de 20cm si interioara de 17.5 cm mai un pic si ajunge si caciucul 230/60/15 avon ROADRUNNER deabaea astept sa vad cum arata dupa cel incalt pe geanta salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 problema e ca sunt jante de masina,cum le modifici sa le pui pe motor? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 problema e ca sunt jante de masina,cum le modifici sa le pui pe motor? B. asta e ceea mai usoara parte , eu am avut pe nipru , 205 / 15 si n-a fost chiar o problema sa adaptez roata la moto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 mda,numa ca e pacat sa strici cromul... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 1, 2006 Autor Share Postat Februarie 1, 2006 problema e ca sunt jante de masina,cum le modifici sa le pui pe motor? B. las caci aici e o surpriza....o sa vedeti voi...veti vedea multe schimbari... da la roti nici una....sunt pre faine ca sa le modific... ve salut mda,numa ca e pacat sa strici cromul... B. cromul,geanta,spitele si butucul nici macar nu le voi atinge sa modfic ceva.......srpriza e alta modificare....ce o so dezvaalui mai incolo salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 cromul,geanta,spitele si butucul nici macar nu le voi atinge sa modfic ceva.......srpriza e alta modificare....ce o so dezvaalui mai incolo salut Surpriza nu o reprezinta cumva niste "flanshe" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 Surpriza nu o reprezinta cumva niste "flanshe" ? nu. O sa vedeti care va fii... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 Ca sa vedeti mai clar cum arata butucul rotii de masina ,adica flansa care are prindere pt diferite prezoane de masina,la aceasta flansa voi face un butuc de dur aluminiu....ce se va pride in 4 suruburi exact cu ar fii prins pe tamburul unei roti de masina Urmeaza zilele astea sa cumpar bara de aluminiu....si lucrarea o voi face in timisoara la un strungar(lucrarea) adica butucul. Ca si pinion voi folosii un pinion cu disc de frina incorporat pe pinion....propriu zis este una si aceiasi piesa ,discul si pinionul..... Deci partea exterioara a gentii unde se vad spitele va ramine goala fara sa acopere nimic spitele.....sa se vada tot asa cum este... Azi am facut rost de un butuc de harley ca sa am ca model ,dupa care o sa iai dimensiunile rulmentilor,si forma gaurilor pt prinderea pinionionului (flansa pt prinderea pinionului).... ----citeva poze facute azi la roata, flansa si sistemul de priindere pe tambur... -----atasez o poza cu pinionul sa intelegeti despre ce vorbesc.... va salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 da mah,da pt fata nu e prea lata janta??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 da mah,da pt fata nu e prea lata janta??? B. mai black am zis eu ca pun pe fata roata asta cumva????? Daca nu stiai la mine roata de 21 e sfinta pe un chopper.....si pe spate clar un 15 sau 16 cauciuc cu profil inalt si caciuc lat.......nu cred ca am zis nici unde ca voi pune roata lata pe fata vreo data ...... Am deja roata de fata ,e de harley de 21 doar ai vazuto si la mine pe pagina in poze....... Am luat doua roti...da ....dar pe una o vind si imi scot bani de pe amindoua......asta a fost afacerea care a meritat cu aceste doua roti....ok.... salut ......doua poze cu butucul de harley..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate