piccolino Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Iese la aer curat, unde gaseste drumuri libere, coclauri la discretie, flora si fauna pe alese, si mai presus de toate... liniste! Tara asta este binecuvantata cu o multime de locuri frumoase, rupte din cartile postale, dar, in acelasi timp este blestemata cu un popor crud si ingrat care nu are grija de ceea ce a primit de la mama natura. In unele poze o sa puteti vedea cum isi "marcheaza" romanul teritoriul cu gunoaie, peturi, pungi si alte minunatii. M-am resemnat cu gandul la ideea ca in timpul vietii mele, poporul asta va invata sa faca curat dupa el in locul unde a devorat micii la gratar si a ascultat maneaua din portbagajul Loganului. Inchei doar spunandu-va ca m-am bucurat de peisaj, chiar daca mi-a fost greu sa fac o poza (ca deh, pe unde ma uitam era mizerie) si oamenii locului inca sunt primitori si dornici sa te ajute. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Nu am cuvinte !!! Superbe pozele !! Transalp Toate cele bune de la mine si sa ne vedem la o intrunire sa punem tara la cale ! Sarbatori fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 si o continuare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.matei Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Felicitari pentru tura. Foarte frumoase locuri. In ce zona ai fost? Poza din hamac e cea mai tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salut, am remarcat ca ai accesorizat cutiile TT cu 2 canistre de benzina, ma intereseaza ce capacitate au cele 2 canistre si daca le-ai cumparat cu accesorii de prindere, interesanta este si transformarea cutiilor intr-o masuta, vreau sa iau acele 2 canistre cat de curand si probabil si alte accesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Faina tura. Superbe fotografiile. Bravo! Seven, gasesti accesorii pt Zega pe Touratech.de. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 Felicitari pentru tura. Foarte frumoase locuri. In ce zona ai fost? Poza din hamac e cea mai tare ! Zona e destul de accesibila, mai ales ca e destul de apoape de Bucuresti. Manastirea-Chiciu (Calarasi) Salut, am remarcat ca ai accesorizat cutiile TT cu 2 canistre de benzina, ma intereseaza ce capacitate au cele 2 canistre si daca le-ai cumparat cu accesorii de prindere, interesanta este si transformarea cutiilor intr-o masuta, vreau sa iau acele 2 canistre cat de curand si probabil si alte accesorii Canistrele le gasesti si la Louis sunt vreo 10 euro/bucatasi capacitatea o au de 2 litrii. Suportii pentru ele le-am facut eu (design aproape identic cu cele de la Touratech) si masa tot de mine e facuta. Orice vrei de la touratech in materie de accesorii Zega si de protectii motor, le rezolvam aici aproape la juma de pret, fara niciun fel de rabat de la calitate. Iti atasez o poza cu suportul de canistra montate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Nu am cuvinte !!! Superbe pozele !! Transalp Toate cele bune de la mine si sa ne vedem la o intrunire sa punem tara la cale ! Sarbatori fericite ! cu siguranta o sa ne vedem la intrunirea de anul acesta, dar cred ca in mai o dau o tura extinsa in zona ta, mai ales ca am rude pe acolo. Editat Aprilie 17, 2009 de piccolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorumax Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Piccolino, salutari de la un alt Transalpist. Foarte interesanti suportii de canistre. Mi-am comandat deja 2 bidonase de combustibil "Primus" (ca cele rosii pe care le vad la tine in fotografie) de 1.5l. Poti sa ma ajuti in confectionarea unor suporti pt aceste bidonase? Eu am cutii Hepco&Becker de plastic. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Canistrele le gasesti si la Louis sunt vreo 10 euro/bucatasi capacitatea o au de 2 litrii. Suportii pentru ele le-am facut eu (design aproape identic cu cele de la Touratech) si masa tot de mine e facuta. Orice vrei de la touratech in materie de accesorii Zega si de protectii motor, le rezolvam aici aproape la juma de pret, fara niciun fel de rabat de la calitate. Iti atasez o poza cu suportul de canistra montate: mersi pt info, o sa tin cont, vreau mai intai sa fac o comparatie cu sistemul de prindere al canistrelor de la Touratech si cand ma hotarasc te contactez, mai spune-mi daca este posibil sa gasesc de cumparat, canistre de 2 sau 3 litri din metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 Piccolino, salutari de la un alt Transalpist. Foarte interesanti suportii de canistre. Mi-am comandat deja 2 bidonase de combustibil "Primus" (ca cele rosii pe care le vad la tine in fotografie) de 1.5l. Poti sa ma ajuti in confectionarea unor suporti pt aceste bidonase? Eu am cutii Hepco&Becker de plastic. Merci in principiu se pot face fara nici o problema. trebuie sa vii la mine cu o geanta sa facem masuratori si sa vedem unde le asezam. iti atasez o poza cu suportii facuti de mine sa iti faci o idee Canistrele le gasesti si la Louis sunt vreo 10 euro/bucatasi capacitatea o au de 2 litrii. Suportii pentru ele le-am facut eu (design aproape identic cu cele de la Touratech) si masa tot de mine e facuta. Orice vrei de la touratech in materie de accesorii Zega si de protectii motor, le rezolvam aici aproape la juma de pret, fara niciun fel de rabat de la calitate. mersi pt info, o sa tin cont, vreau mai intai sa fac o comparatie cu sistemul de prindere al canistrelor de la Touratech si cand ma hotarasc te contactez, mai spune-mi daca este posibil sa gasesc de cumparat, canistre de 2 sau 3 litri din metal am gasit numai de 5 litrii din metal. ma gandesc ca cele metalice sunt grele si ideea e sa calatorim cat mai usor. canistrele astea din plastic pe care le am eu sunt "made in germany" si destul de bine realizate ca sa nu mai zic usoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 in principiu se pot face fara nici o problema. Daca tu faci asa ceva si lucrezi la calitatea din poze, tocmai te-ai ales cu un client. La urmatoarea vizita in .ro te contactez pt cateva accesorii. Ganduri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorumax Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 in principiu se pot face fara nici o problema. trebuie sa vii la mine cu o geanta sa facem masuratori si sa vedem unde le asezam. iti atasez o poza cu suportii facuti de mine sa iti faci o idee Deocamdata nu am primit bidonasele. Suportii arata super si as fi incantat sa-mi faci si mie asa ceva. Am sa vin cu o geanta la tine sa vezi despre ce este vorba. Oricum bidonasele mele cred ca au cam aceleasi dimensiuni ca ale tale. Am sa te contactez dupa sarbatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 Daca tu faci asa ceva si lucrezi la calitatea din poze, tocmai te-ai ales cu un client. La urmatoarea vizita in .ro te contactez pt cateva accesorii. Ganduri bune. Yup, calitate cat cuprinde. Toate piesele sunt taiate cu jet de apa dupa un desen CAD (deci tate piesele sunt la precizie de milimetru). Toate se pot face custom, personalizate dupa bunul plac. Trumansky si Uzunu pot confirma ce iese... Deocamdata nu am primit bidonasele. Suportii arata super si as fi incantat sa-mi faci si mie asa ceva.Am sa vin cu o geanta la tine sa vezi despre ce este vorba. Oricum bidonasele mele cred ca au cam aceleasi dimensiuni ca ale tale. Am sa te contactez dupa sarbatori. Nici o problema, te astept pe la mine. Sticla aia albastra Laken pe care o am, are 1,5l, deci se potrivesc la marele fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorumax Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Nici o problema, te astept pe la mine. Sticla aia albastra Laken pe care o am, are 1,5l, deci se potrivesc la marele fix. Avand in vedere ca sticlele sunt la fel (mai exact astea ale mele au lungime=31 cm, diametru=9cm) atunci am sa-ti fac o vizita saptamana viitoare pt comanda pt 2 suporti si vizionare cutie Hepco. Ai aici o poza cu sticla Primus. de 1.5l. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 cu siguranta o sa ne vedem la intrunirea de anul acesta, dar cred ca in mai o dau o tura extinsa in zona ta, mai ales ca am rude pe acolo. Si in zona mea oricum is impreuna cu calinmoto mai tot timpul,deci daca o sa apari pe aici prin zona si dai un semn lui Calin sau mie,ne vom intalnii cu siguranta Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Superbe fotografiile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Dupa cum a zis si Dacu noi ne intalnim des ! Asa ca da un semn de viata cand vrei sa vi si ne intalnim la o poveste si o bere rece sau o tuica ecologica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Fish eye'ul tau ma enerveaza Ca de obicei...fotografii foarte reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate