Crazy-devil Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 fa pasi pe alt topic pe undeva... ha ha ha ha, ce rau esti wa prita ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 mda.. Si mai ninge pe la tg neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 (editat) Nici vorba de ninsoare, Mitrut. La tine? ok ok, v-strom-mania, si te duci? cu porcheu'? Editat Ianuarie 20, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Nici vorba de ninsoare, Mitrut. La tine? la dej ninge de rupe pacat ca nu am dacia aci sa bag niste frani de mana ca cu skoda nu ma lasa colega de camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Baga si tu ceva drifturi pe nv. tat nu am cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 tat nu am cum la targu neamt se cauta un dezaxat care are ca pasiune zgaraiatul masinilor! tocmai ce am gasit cu gospo masinile cu cate o dunga trasata adanc in portiere!oferim recompensa pentru care poate da informatii.scuzati off topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 PERSONAL CRED CA I-AS TAIA CAPUL ALUIA!!!!!!!!!DUPA CUM AM SPUS PROBLEMELE PERSONALE SE REZOLVA FATA IN FATA ! CATA LASITATE.................. CE DRACU NU SUNTETI BARBATI?????????BRAVO!!!!!!!!!!!v-ati luptat cu o masina ,doua !le-ati invins!!!!!!!!! DAR CU PROPRIETARII AUTOTURISMELOR ???????????????? CREDETI CA VETI INVINGE MACAR FRUSTRARILE????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 PERSONAL CRED CA I-AS TAIA CAPUL ALUIA!!!!!!!!!DUPA CUM AM SPUS PROBLEMELE PERSONALE SE REZOLVA FATA IN FATA ! CATA LASITATE.................. CE DRACU NU SUNTETI BARBATI?????????BRAVO!!!!!!!!!!!v-ati luptat cu o masina ,doua !le-ati invins!!!!!!!!! DAR CU PROPRIETARII AUTOTURISMELOR ???????????????? CREDETI CA VETI INVINGE MACAR FRUSTRARILE????? da nu-s frustat c ni-o zgaret unu bou mashna.da ma gandesc cat di prost o putut s fie ala care o facut asta. s poate repara vopsiaua sceia zgaraiata?ti intreb c li ai cu treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) Ba fratilor acu 5 minute am aflat si yo de fratemiu, foarte urat gestu( dar daca atata poate... atata face, oricine ar fi fost acea persoana) y o v am pupat pi portofel ca ma duc la targu de nunti, daca aflati cine e inculpatu sa mi dati de stire PS: @ cojho sunt niste creioane special pt zgarieturi si chiar am vazut la cineva care o folosit si in proportie de 80 % acopera BAFTA Editat Ianuarie 21, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 doar Chuck Norris poate sti cine a facut asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Ba fratilor acu 5 minute am aflat si yo de fratemiu, foarte urat gestu( dar daca atata poate... atata face, oricine ar fi fost acea persoana) y o v am pupat pi portofel ca ma duc la targu de nunti, daca aflati cine e inculpatu sa mi dati de stire PS: @ cojho sunt niste creioane special pt zgarieturi si chiar am vazut la cineva care o folosit si in proportie de 80 % acopera BAFTA pai si lui? ce i-a zgariat. vedeti poate e vreun iubitor basescian si i s-a pus pata pe voi dupa protest. face-ti reclamatie la politie, si poate apare vreo informatie. in plus incercati sa montati niste camere unde tineti parcate masinile/motoarele, sau parcatile la lumina, preferabil unde sunt surse de supraveghere(camere) dar e prea de tot una dupa alta. cineva e pus pe rele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 treaba e ca cine are curaju sa l intrebe pe chuck norris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 treaba e ca cine are curaju sa l intrebe pe chuck norris uite ca sunt si curajosi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 treaba e ca cine are curaju sa l intrebe pe chuck norris buna si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 cojo nu m-am referit la tine ca ai fi tu frustrat ci la dobitocul care v-a zgariat masinile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Ba fratilor acu 5 minute am aflat si yo de fratemiu, foarte urat gestu( dar daca atata poate... atata face, oricine ar fi fost acea persoana) y o v am pupat pi portofel ca ma duc la targu de nunti, daca aflati cine e inculpatu sa mi dati de stire PS: @ cojho sunt niste creioane special pt zgarieturi si chiar am vazut la cineva care o folosit si in proportie de 80 % acopera BAFTA uni sant creioane din alea bre?in 7 ani juma nu so gasit nici unu s faca asta.niste oameni, vorba cuiva''sub zero''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 uni sant creioane din alea bre?in 7 ani juma nu so gasit nici unu s faca asta.niste oameni, vorba cuiva''sub zero''. uite aici. http://www.babymania.ro/corector-zgarieturi-vopsea-auto-p-6610.html si aici mai multe rezultate http://www.okazii.ro/cautare/corector+vopsea.html?autoc=write Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) Salut! Creioane d'alea gasiti in Carrefoururi sau in magazinele mari cu profil auto...si costa undeva la 12 ron. Sunt bune...am avut aceeasi problema ca si voi si s-a rezolvat deja. Editat Ianuarie 21, 2012 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) :rolleyes: mi'am pierdut toata rabdarea cu vremea de afara dupa ce am vazut acest clip SI CE MAI ZICE TARGU' NEAMTU' ? Editat Ianuarie 24, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 wa care grafica ar fi mai misto de pus? enache tu in special. eu tind spre Xerox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 eu tind spre enache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 eu tind spre enache. eu tind spre altceva... Ninge, ninge tare. @ mosnegutu cea cu Marlborro mi se pare mai ca lumea, Xerox-ul e prea fistichiu. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 yo l as intreba pe chuck norris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) atunci, motoreta lui se va chucknorriza automat Editat Ianuarie 25, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Ninge, ninge tare. @ mosnegutu cea cu Marlborro mi se pare mai ca lumea, Xerox-ul e prea fistichiu. Parerea mea. Xerox-ul intradevar e prea tiganesc. tot ce m-am gandit sa il fac sa arate mai misto e sa elimin scrisul dintre Advence si Xerox si sa pun doar Ducati. ca arata altfel. gen asta cu 916 Marlboro arata misto pt ca e si cadrul rosu iar poza e reala dupa vopsire (xerox is carene de china) dar marllboro nu m-ar reprezenta (de parca Xerox ma reprezinta) dar daca imi sponsorizeaza vopsirea cei de la marlboro o fac asa ele poza eu tind spre enache. nu nu, el vrea sa il fac Diavel si sa il dau lui. un fel de vis umed ) yo l as intreba pe chuck norris nu am dat de Chuck Norris, dar va da el de mine. pana la urma am sa o fac replica Chuck Norris. si o sa am prioritate in trafic mai mare. ba dar de grafica asta? Editat Ianuarie 25, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate