neBu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Nu stiam ca tre sa-ti raportez tie date exacte pe forum cand si cum imi cumpar eu sau ce fac, nu-mi plange tu mie experienta, sa vi sa-ti dau un cauciuc cand ajunge pe mijloc la sarmulitse. Cred ca obraznica esti tu, ejafar! Eu macar am ce sa tocesc Tu ramai un obraznic cu permis ( ? ) si 2 saptamani de experienta (vezi ca experienta de pe forum si cea acumulata de pe iutub nu se pun) Mai mult noroc cu urmatoarea motocicleta. Ziua buna Ti-am mai spus ca nu ne tragem de sireturi , nu cred ca ne permitem glume... Daca insisti , foloseste mesageria! Ma cearta nenea moderatorul daca-ti raspund aici. Salve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 nebu: 1. invata sa scrii 2. invata sa asculti sfaturi si opinii, mai ales daca le ceri 3. respecta-i pe cei din jurul tau 4. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) nebu: 1. invata sa scrii 2. invata sa asculti sfaturi si opinii, mai ales daca le ceri 3. respecta-i pe cei din jurul tau 4. asfalt uscat 5. ??? 6.profit! As fi de acord cu punctele enumerate dar simteam ca mai e nevoie de ceva.. Nu poate sa nu ma fascineze grija asta a colegilor motociclisti pentru viitorii motociclisti. Un fel de familie Aproape c-am varsat o lacrima! Editat Mai 2, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Hai, revino-ti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Hai, revino-ti! Mda, nu se putea sa nu apari tu iarasi pe aici P.s. nu stiu de unde a aparut fatuca respectiva si cu ce am deranjat-o eu pe ea sa vina sa faca copilarisme pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 @Tuturor : luati ce motocicleta va place mai mult. In niciun caz puterea, franele sau furca va vor baga intr-o groapa, doar mentalitatea si educatia vor face acest lucru. eu am sarit din prima pe un 929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MoederNuker Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 eu am sarit din prima pe un 929 si? ai deschis si tu toata acceleratia in treapta a1-a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 si? ai deschis si tu toata acceleratia in treapta a1-a? Poate ca da, dar nu a incercat sa ia viraje prin bucuresti la 180km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 si? ai deschis si tu toata acceleratia in treapta a1-a? da Poate ca da, dar nu a incercat sa ia viraje prin bucuresti la 180km sunt mai calm.nu lam luat sa fac figuri cu ea in oras. sub 180 nu poti mere in oras???????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 da sunt mai calm.nu lam luat sa fac figuri cu ea in oras. sub 180 nu poti mere in oras???????????????? Ba da dar cand te mananca-n...... nu mai zic nimic faptul e consumat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 cand ma mananca ies din oras . de fapt nici nu stau in oras.usor gasesc locuri mai putin aglomerat si periculoase. numa nu iteleg pe "oameni" care isi iau o motocicleta pentru ca are si vecinu lui si ce smecher e cu el. '' IMI IAU SI EU,CE O SA ZICA PRIETENI???CE TARE ESTI FRATE!! '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 cand ma mananca ies din oras . de fapt nici nu stau in oras.usor gasesc locuri mai putin aglomerat si periculoase. numa nu iteleg pe "oameni" care isi iau o motocicleta pentru ca are si vecinu lui si ce smecher e cu el. '' IMI IAU SI EU,CE O SA ZICA PRIETENI???CE TARE ESTI FRATE!! '' baietii ca baietii, sa vezi pisicile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 baietii ca baietii, sa vezi pisicile... DA DA am observat si eu pe "pielea" mea. sincer nu-mi place prieteni din astea,si cat pot le ocolesc.iar cu pisicile cand cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 cand ma mananca ies din oras . de fapt nici nu stau in oras.usor gasesc locuri mai putin aglomerat si periculoase. numa nu iteleg pe "oameni" care isi iau o motocicleta pentru ca are si vecinu lui si ce smecher e cu el. '' IMI IAU SI EU,CE O SA ZICA PRIETENI???CE TARE ESTI FRATE!! '' Am zis mai sus ceva, a fost pisica neagra, n-am in blocurile de langa mine motociclete eram singurul care aveam si nu aveam pentru impresi ci pt. placere/hobby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Salutare, Ce parere aveti de Yamaha R1 an 99 - 2002 - Pentru un incepator, adica vreau sa incep direct pe 1000cm. Intrebarea e cat se poate de simpla, pareri + argumente, nu am facut topicul asta sa va iau la misto sau ceva de genu, deci cat se poate de serios, Mutlumesc ! pana la urma ai cumparat ceva moto? scuze dar n-am citit toate paginile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 pana la urma ai cumparat ceva moto? scuze dar n-am citit toate paginile Am cumparat un F4... am zis sa fie ceva mai chill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Am cumparat un F4... am zis sa fie ceva mai chill ai cam dat cu bata in balta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 ai cam dat cu bata in balta Nu cu bata direct cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Nu cu bata direct cu motorul ma rog, sa o calaresti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 L-a troznit si p-ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 stai ca acum mi-amintit...cum naiba l-ai pocnit si cat de rau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 stai ca acum mi-amintit...cum naiba l-ai pocnit si cat de rau ? Dauna totala gen cadru rupt/fisurat in 4 locuri, mai conteaza si restu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Dauna totala gen cadru rupt/fisurat in 4 locuri, mai conteaza si restu ? asta e, n-a fost sa fie .. urmatorul sa fie mai cu noroc. bine ca nu ai fost si tu dauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 asta e, n-a fost sa fie .. urmatorul sa fie mai cu noroc. bine ca nu ai fost si tu dauna huh, asta am zis si eu, dar am si eu ceva daune, e si normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 huh, asta am zis si eu, dar am si eu ceva daune, e si normal. rectific: bine ca nu esti dauna totala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate