Legnakrad. Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 salut ! as dori sa stiu cum este uleiul asta..nu de alta dar asta e uleiul pe care mi-l baga pe gat cei de la reprezentanta si ma mai si costa o groaza...stiti careva e bun macar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 (editat) aha multumesc mai e destul 57 lei / litru fara tva. Editat Mai 5, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 gsr600 ak9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Daca i-l baga pe gat reprezentanta, s-ar putea sa nu accepte sa vii cu uleiul sau piesele de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Eu folosesc acest tip de ulei 10w40 Silkolene comp 4 "syntethic ester" RIDE si sunt foarte multumit. Mi-am gasit greu tipul de ulei corespunzator, deoarece motorul meu are racirea pasiva (cu aer) si uleiurile folosite inainte is-i pierdeau din proprietati si aparea o bataie usoara dar cu silkolene nu mai am aceasta problema. La noi in Oradea se poate cumpara la "Fratii Oprean" cu 32 lei/l de tip RIDE si 41 lei/l tipul RACE. Eu zic ca e un ulei foarte bun. Editat Mai 5, 2009 de m_memphis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 aha, bun, bine ca ai upgradat GS'ul ala.Eu zic ca e foarte scump. Pune Motul 7100 10w-40, il iei la 59 cu TVA cu tot.. dap e chiar bine ca l-am upgradat e cu totul altceva nu pot sa pun altceva dar ma gandesc sa le propun sa vin eu cu uleiul ca il iau mai ieftin. dovada -> Eu folosesc acest tip de ulei 10w40 Silkolene comp 4 "syntethic ester" RIDE si sunt foarte multumit.Mi-am gasit greu tipul de ulei corespunzator, deoarece motorul meu are racirea pasiva (cu aer) si uleiurile folosite inainte is-i pierdeau din proprietati si aparea o bataie usoara dar cu silkolene nu mai am aceasta problema. La noi in Oradea se poate cumpara la "Fratii Oprean" cu 32 lei/l de tip RIDE si 41 lei/l tipul RACE. Eu zic ca e un ulei foarte bun. multumesc daca o sa fie de acord cei de la reprezentanta o sa te contactez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 salutare. Am fost de curand la o reprezentanta moto in craiova, unde locuiesc de altfel cautand ulei de motor pentru dragstarul pe care urmeaza sa il achizitionez. Mi-au recomandat silkolene la momentul acela si am spus pass. Nu stiam nimic despre el! Ce parere aveti de el?! In craiova un full sintetic 20w50 este 45 sticla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 La 60 RON chiar era oferta pe la unii cu Motul 300V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 salutare. Am fost de curand la o reprezentanta moto in craiova, unde locuiesc de altfel cautand ulei de motor pentru dragstarul pe care urmeaza sa il achizitionez. Mi-au recomandat silkolene la momentul acela si am spus pass. Nu stiam nimic despre el! Ce parere aveti de el?!In craiova un full sintetic 20w50 este 45 sticla.... baga MOTUL 20W50 7100 full sintetic, e lapte si miere pt V2-ul de la yamaha trust me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 baga MOTUL 20W50 7100 full sintetic, e lapte si miere pt V2-ul de la yamaha trust me e ieftin, de ex. Agip 20W50 full e 49, asa ca da-i bataie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate