carstoc Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Cine are poze cu simpsonuri va rog sa postatzi aici. Al' batran a avut un simpson de 250 cc (mai mult nu stiu) . Stiu ca avea shea individuala pt. motociclist si pasager(aratau ca alae de bicicleta). Avetzi idee ce model era ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 avem idee, era un Simson Touren, o bijuterie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Prenumele motocicletei nu e "Bart" , deci SIMSON Pentru poze, apeleaza cu incredere la amicul " Googule" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 Prenumele motocicletei nu e "Bart" , deci SIMSON Pentru poze, apeleaza cu incredere la amicul " Googule" ma gandeam eu . a cazut cu ea prin 90 ... si la crizele lu' mama a vandut-o la primu care a intrebat de ea pe catzi bani avea ala in buzunar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 (editat) Poze cu simsonul meu intreg n-o sa am in prezent.... , dar va dau ceva din bucatile din el , IN timp ce-l puneam pe picioare(de la A la Z) O sa fie gata cam intr-o luna, poate si mai iute daca m-ajuta Kerosen cu ceva chestii.. Fuck nu stiu de ce nu merg celelalte poze.... Editat Februarie 8, 2006 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 Poze cu simsonul meu intreg n-o sa am in prezent.... , dar va dau ceva din bucatile din el , IN timp ce-l puneam pe picioare(de la A la Z) O sa fie gata cam intr-o luna, poate si mai iute daca m-ajuta Kerosen cu ceva chestii.. Fuck nu stiu de ce nu merg celelalte poze.... mai baga poze, apropo asta e out of focus. apasa pe butonu ala cu floricica de la camera cand faci de aproape . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Uite niste link-uri pentru pasionatii de Simson (AWO si Sport) http://www.ostmotorrad.de/simson/awo/ http://www.bayer-frank.de/awo/start.htm {url]http://www.sunpoint.net/~puoskaripekka/simson.htm[/url] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 mai bine de atat nu se poate, pe pagina gasiti manualul fisa de intretinere si puteti chiar sa auziti nu numai samsoane dar si mz uri si un emw http://www.motoclub.de/Motoclub%20aktuell/.../awo%20425.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Daca tot vrei poze cu Samsoane uitel si pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 (editat) Daca tot vrei poze cu Samsoane uitel si pe al meu Foarte frumos!!! Felicitari!! Editat Februarie 13, 2006 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 <---------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 cam mari sheile white raven dar in rest e fin de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Cine are poze cu simpsonuri va rog sa postatzi aici. Al' batran a avut un simpson de 250 cc (mai mult nu stiu) . Stiu ca avea shea individuala pt. motociclist si pasager(aratau ca alae de bicicleta). Avetzi idee ce model era ? cam tirziu,dar ...inainte si dupa...e de vinzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 flexi720609 de unde ai facut rost de telescoapele alea superbe si cat ai dat pe ele , am mare nevoie de un set de telescoape . Mersi ( e superba motocicleta, frumos modificata maiales sa-ua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 flexi720609 de unde ai facut rost de telescoapele alea superbe si cat ai dat pe ele , am mare nevoie de un set de telescoape . Mersi ( e superba motocicleta, frumos modificata maiales sa-ua ) Telescoapele sunt originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 flexi720609 de unde ai facut rost de telescoapele alea superbe si cat ai dat pe ele , am mare nevoie de un set de telescoape . Mersi ( e superba motocicleta, frumos modificata maiales sa-ua ) telescoapele sunt cele originale(mersi de compliment),arcurile vopsite,aparatorile taiate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 cam tirziu,dar ...inainte si dupa...e de vinzare wow. frumoasa metamorfoza saua ai facut'o tu sau ai luat'o de la un cruiser? in cazul in care ai fabricat'o tu ai nishte sfaturi? materiale, dimensiuni... nu a sarit vopseaua de pe arcuri? (ma gandesc ca au si ele o cursa si se mishca) Later edit: si poze cu "simsoane" restaurate - propietar DANCIU GEORGE, membru retromobil club, postate initzial aici: http://www.retromobil.ro/galerie_foto/veh_rcr/veh_rcr.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate