Sari la conținut

1 Mai muncitoresc prin Ceahlau si Calimani


Postări Recomandate

Joi 30 Aprilie ne gandeam unde sa mergem la cutreierat prin tara minunilor, Google ne spunea ca timpul probabil va fi urat, ploi, grindina...frig...chestii nasoale pt un motociclist. Daca tot e vreme urata sa mergem in munti spune Levente....zis si facut. Vineri 1 mai inca nu ploua pe la ora 9 ....am mers si cumparat ceva de mancare...toata lumea era innebunita, magazine pline de oameni in treninguri...cumparau astia orice...repede am luat si noi 2-3 conserve, niste carnati si am plecat sa ne luam mobrele. Binenteles cand eram echipati a inceput ploaia. O ploaie frumoasa cu stropi mari sa nu scoti cainele din casa. Dupa o ora de rupere de nori am pornit spre Gheorgheni...acolo soare...frumos...incepea aventura: traseul nostru a fost cam asa: Odorhei - Gheorgheni - Cheile Bicazului - Bicaz - Durau (Ceahlau) aici ne-am cazat la 50 ron camera, fara apa calda:( dar totu era plin. Dupa ce am baut 2 beri si o juma sticla de Becherovka nu mai conta de frigul de afara. Somn - 2 mai Durau - Poiana Teiului - Borca - Brosteni (aici a inceput ploaia)- Darmova -Paltinis - Panaci - Vatra Dornei aici doar forestier Intre Brosteni si Panaci este o zona atat de superba doar pe forestier ca imi venea sa ma intorc. Cazare la Vatra Dornei la 70 ron camera full extra (a plouat in continuu pana la 12 noaptea). - 3 mai Vatra Dornei soare si nori + frig - Neagra Sarului - Gura Haitii - si trebuia sa urmeze rezervatia Calimani dar nu ne-au lasat inauntru ...si cica oricum zapada e prea mare sa trecem cu motoarele:( ne-am intors pana la Panaci si am luat directia Paltinis. De aici spre Bilbor dar ca sa complicam situatia am facut dreapta pe un forestier (aveam o harta super detailata unde ne arata ca trecep pasul Bursucului etc si ajungem la Bilbor) ehe teapa....am bagat cam 2 ore de forestier turbat cam 60 km prin padurile acelea minunate, am vazut caprioare, cocosi de munte...splendid, era sa sterg cu TDM cam de 30 ori pe jos...dar sa comportat de minune. Cum toate drumurile forestiere se terminau brusc si nu aveam nici o sansa sa mergem mai departe ne-am dat batuti si am revenit pe traseul Panaci Bilbor .... inainte de intersectia cu Borsec Toplita ne-am oprit pt a praji un carnat...am trecut un parau si ma uitam cum Levi (Transalpistu) nu reuseste sa puna mobra pe cric...si am pus-o eu pe lateral stanga)))))))) noroc ca era iarba si pamantul moale...deci fara zgarieturi. Din Toplita pana acasa 100 - 120 km/h ...nu mai era interesant:( frig, intuneric si drumuri asfaltate :moto:

 

Fotografiile continua mai jos:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu drumul prin calimani e inchis si va mai fi inchis ceva vreme, din cauza lucrarilor. Oricum zona aia este minunata :moto:.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc, ei chinuit:P nu e chin pt el, poate mult mai multe. vezi profilul pe youtube :moto:)))))) si mai sunt niste nebuni de prin Estonia ....astia chinuie TDM urile.

 

Vezi link

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuze am pus acelasi filmulet de 2 ori:(

 

aici este partea 1

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pt tura de weekend, Floriane. Ne pare rau ca eu si cu Maia nu v-am putut insotii in tura, dar nu-i bai caci vor mai fii zile frumoase si vom mai baga multe ture impreuna deacum incolo.

Te salut si sa ne vedem cu bine :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminica vrem sa mergem la parcu cheile Bicazului (nici nu stiam ca este si asta) Nu ma refer aici la defileu...pe acolo am fost de 1473 de ori. :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru tura si la cat mai multe !! Pozele si filmuletul nota :) Puneti si o harta cu traseul sau descrietil mai amanuntit va rog , mersi !

 

Bafta multa si Asfalt uscat pe unde umblati ! :wacko: :wacko: :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru tura si la cat mai multe !! Pozele si filmuletul nota :D Puneti si o harta cu traseul sau descrietil mai amanuntit va rog , mersi !

 

Bafta multa si Asfalt uscat pe unde umblati ! ;) :blink: :angry:

 

 

mai detailat..hm am scis cam toate localitatile in special cele de intersectie:)

 

dar incerc si un desen pe harta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare ! :angry:

Bravo pt tura facuta ! intr-adevar zona este super si f.bogata in trasee de off road ! am facut singur cateva trasee p-acolo ; intervin cu harta.

:blink:

p.s. traseele cu rosu sunt neasfaltate.

post-18718-1241843465_thumb.jpg

post-18718-1241843494_thumb.jpg

post-18718-1241843511_thumb.jpg

post-18718-1241843525_thumb.jpg

Editat de florad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da, frumoase locurile.Pacat ca aceasta harta nu e detailata. O caut pe a mea.

 

grrrrrrrrrrrrr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oho, ce mi-a placut acest drum:) panta cam de vreo 15 grade si lunga de 2 km...nice.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...