Cavaleru Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 cati km sunt? stiti vreun web site cu care pot calcula?? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 cati km sunt? stiti vreun web site cu care pot calcula?? multumesc http://www.travelworld.ro/distante/distant...uleaza+distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) 300-310 km. Cam atat am facut eu sambata cand am fost. poti incerca http://www.viamichelin.com Daca te duci...vezi ca la Rupea sambata era radar. Opreau masini / moto / tiruri . Editat Mai 6, 2009 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 multumesc am bagat la bookmark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 http://www.ro.map24.com/ BUCURESTI SIGHISOARA 296.66 km 03:41 h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Radar fix in Vanatori (Inainte de Sighisoara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 tare topicu' e aglomerat azi in Bucuresti? trebuie sa ajung si eu din Drumul Taberei in Berceni, stie cineva pe unde? cati km sunt? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 (editat) multumesc pentru raspunsuri. @plescoi nu am gps si am intrebat pentru am imi face calculul de bani de benzina. plus chair vroiam sa stiu niste site-uri pe care pot afla rute. nu inteleg dc esti asa ironic Editat Mai 6, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 multumesc pentru raspunsuri. @plescoi nu am gps si am intrebat pentru am imi face calculul de bani de benzina. plus chair vroiam sa stiu niste site-uri pe care pot afla rute. nu inteleg dc esti asa ironic no amu iarta-i ironia ... ai fost, pleci, cum e sau cum a fost drumul? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) http://hartasalaj.ro/autorute-ro-bucuresti...html#show_route @Cavaleru: baga in google sau oricare alt motor de cautare "calculator traseu auto" si vei gasi suficiente chestii. @plescoi: eu am facut ruta invers; poti merge linistit, e liber. Editat Mai 6, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 @plescoi: eu am facut ruta invers; poti merge linistit, e liber. Si sunt radare pe traseu? In viitor planific si eu ruta asta dar as vrea cu 2-3 opriri pe drum. Ce cazare ar fi pe traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Ce cazare ar fi pe traseu? Pe drum nu, da' la capatul calatoriei, au astia de la 8+1 o cazareeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 ironii ieftine si inutile ... multumesc si pt google dar din pacate nu am reusit cu el sa gasesc cu el locatiile .... mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Pe drum nu, da' la capatul calatoriei, au astia de la 8+1 o cazareeeee Nasol daca nu-i cazare, o sa-mi iau cortul cu mine atunci. Am cauciucul pe spate tocit 4.24%, cred ca-l schimb inainte de plecare sa stau fara griji. Cam ce buget estimezi ca e nevoie? Sa-mi iau si lei la mine sau ma descurc si cu euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) ironii ieftine si inutile ... multumesc si pt google dar din pacate nu am reusit cu el sa gasesc cu el locatiile .... mai incerc man pe vremea cand plecam la drum cu masina si nu existau asemenea scule gps, google, programe de harti luam frumos prima harta din benzinarie si o sa vezi ca exista niste ...maciulii.... puse pe localitati si intre ele sunt trecuti km pun pariu ca in max 10 minute poti afla nr de km pt un traseu de 2 zile fara sa fii matematician oricum tot ce pui tu ca distanta pe calculator nu poate fi de cat o vaga informare cam cati mani sa ai de benzina bafta si drumuri frumoase ps. sa nu uit si acum cu gps in mana tot am o harta dupa mine obligatoriu Editat Mai 7, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Inca una: http://www.bursatransporturilor.webro.info...utiera-romania/ Are multe detalii si optiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 man pe vremea cand plecam la drum cu masina si nu existau asemenea scule gps, google, programe de harti luam frumos prima harta din benzinarie si o sa vezi ca exista niste ...maciulii.... puse pe localitati si intre ele sunt trecuti km pun pariu ca in max 10 minute poti afla nr de km pt un traseu de 2 zile fara sa fii matematician oricum tot ce pui tu ca distanta pe calculator nu poate fi de cat o vaga informare cam cati mani sa ai de benzina bafta si drumuri frumoase ps. sa nu uit si acum cu gps in mana tot am o harta dupa mine obligatoriu uite ca nu m-a dus capu sa ma uit pe harta. sunt praf. se vede ca nu am experienta calatoriilor dupa harta, unde am fost plecat stiam deja drumul pt ca il facusem cu altcineva mai inainte cu ceva timp. cand am fost in corfu m-am descurcat fara harti doar dupa indicatoare, excursia aia o sa o tin minte tot restul vietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Inca una:http://www.bursatransporturilor.webro.info...utiera-romania/ Are multe detalii si optiuni aia e tot map24 numai ca e rumanizata pe langa cele deja mentionate as mai adauga: http://www.mappy.com/ http://world.maporama.com/ Editat Mai 7, 2009 de p.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 Revin cu o nua intrebare ca sa nu fac alt topic. Pot pune cortul in zona sighisoarei?? imi puteti spune 2-3 locuri eventual pe langa un raulet ceva? cu TDM-ul pot fac un pic de offroad daca e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Revin cu o nua intrebare ca sa nu fac alt topic. Pot pune cortul in zona sighisoarei?? imi puteti spune 2-3 locuri eventual pe langa un raulet ceva? cu TDM-ul pot fac un pic de offroad daca e nevoie Poti pune cortul in camping Aquaris,in imediata apropiere a centrului. 15 lei de pers,moto nu se plateste sau varianta la casute cu 50 de lei/casuta.Apa fierbinte non stop si liniste.Am fost acolo saptamana trecuta. Am inteles ca exista inca un camping ''Vila Franka'' ceva mai departe de centru,dar nu am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Se poate campa si pe malul Tarnavei, da' recomand si io campingul Aquaris, frumos, curatenie. E chiar langa catedrala. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate