mihai_prd Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Mi-am regasit ceasul asta vechi prin casa. Stie cineva de la ce e si daca o face vreo branza? L-as vinde, daca are cineva vreo oferta o astept pe PM. Hai cu încă unu. 15.JPG16.JPG Unul dintre colegii de la Retromobil mi-a zis ca ogarul argintiu ar fi busonul de radiator de la Lincoln, modele produse intre 1927 si 1930. Iar buldogul auriu ar fi turnat in ceara pierduta (nu am inteles prea bine tehnica si nici nu m-au pasionat explicatiile tehnice), posibil sa fie ceva de serie f.f. mica sau un unicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Ceva idei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 (editat) Probabil sa fie de pe ceva ambarcatiune .....luindu-ma dupa stema acea micuta in care apare un far de coasta maritim . Editat Februarie 28, 2014 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 un model de cutie interesant, si inchizatoarea e ciudata, stie cineva ce provenienta e ? la fel si felinarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Stie cineva de la ce moto e aripa, se pare a fii o aripa spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 De la ce moto germana provine aceasta sa cam ciopartita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 BMW, NSU... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Si de la alte n marci nemtesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Multumesc ..... oricum va fi pusa la vanzare datorita faptului ca trebuesc stranse fonduri pentru cumpararea altor fiare asa ca se vinde cu 150 lei . 0740376555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 (editat) Un cleste intors ; Stie cineva de la ce vine ? Editat Martie 9, 2014 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) Erau si pe M72 si pe zundapp . Cred ca de M72 .... Wer_buksi ti-ar putea identifica cu siguranta Editat Martie 11, 2014 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Erau si pe M72 si pe zundapp . Cred ca de M72 .... Wer_buksi ti-ar putea identifica cu siguranta Merci . . . ma si miram sa nu stie nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Caut in continuare sa identific cutia asta.Ceva pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Salut! Solicit ajutor pentru identificare. Multumesc. Maneta de avans are pe ea marcajele Marque - Reposee precum si o semnatura cu litere de mana Tija de culbutori este din otel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilfovstile Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 Filtru aer ,are cineva idee de ce motor este ? Si un platou frana ,cine stie de ce este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Mai 25, 2014 Autor Share Postat Mai 25, 2014 sal EMW - BMW R 35 filtru aer platoul cu saboti pt.roata fata provin tot de la EMW-BMW R #% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69R69S Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 IMG_3841.jpgIMG_3840.jpgIMG_3830.jpgIMG_3832.jpgIMG_3842.jpgIMG_3831.jpg salut. Stie cineva de la ce vin astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Mai postează pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 ajutor pt indentificare ce productie o fi daca ati mai vazut modelu asta sa fie facatura e prea lucrata si pe din interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Atașul este realizat de cooperative românești din zona voastră. Ideea e că am observat că două atașe din astea, în stare bună, au fost vândute, pe ebay.de sau ebay.es, la prețuri la care nu mă așteptam (cred că în ambele cazuri au trecut de 600 de euro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Atasele ca cel de mai sus nu sunt fabricate de cooperativele mestesugaresti de pe timpul comunismului ci de oamenii ce detineau motociclete "comuniste" si aveau atasele originale intr-o stare foarte proasta. Eu stiu in Muntenia vreo 4-5 bucati. Sunt atase cu barci manufacturate sau cumparate de la diverse balciuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Te contrazic, oamenii ăștia pe acasă nu avea prese să îndoaie tabla sau aparate de sudură profi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Priveste unde e pozitionata roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Un prieten de-al meu are două ataşe foarte asemănătoare dintr-o serie de patru, făcute de un tinichigiu sătmărean. L-a găsit şi pe al treilea la cineva dar nu e de vânzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Rog baietii cu state mai vechi sa ma ajute cu piesele de mai jos : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate