ivan pedala Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Da, asa este...se pare ca aveti dreptate...o simpla cautare cu varu' Gogu' rezolva problema, dar nu mi-a fatat mintea sa introduc doar acel numar...am crezut ca este ceva mai complicat de gasit...fiindca nu am vazut pe niciunde astfel de aparat si chiar n-aveam idee la ce-i bun. Inca o data va multumesc pentru ajutor! Dilema rezolvata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Cheile astea au fost in trusa de scule a vreunei motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 5, 2017 Share Postat Octombrie 5, 2017 Roțile par a fi de VW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Seamana cu cele de T1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 De care Formatul e de VW dar nu am gasit cu tipul acela de gauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 7, 2017 Share Postat Octombrie 7, 2017 De care Bătrâna Broască Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Octombrie 7, 2017 Share Postat Octombrie 7, 2017 Bătrâna Broască Broasca, Karman Ghia, 1600, T1, Porsche 396. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Domnilor... Buna ziua! Poate are cineva idee de la ce provine acest motor. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Salut! Pare a fi dupa un dkw 250! Ce model nu știu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 După forma motorului/cilindrului pare a fi de 125 cc. Are decompresor pe chiulasă ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 Salut!Stie cineva de la ce motocicleta sunt aripile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 MZ Rt 125 ..... cea din fata modificata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 De la ce ar putea fi roțile astea? (sunt 2 bucați) Salut, Seamana cu roti de Opel Olimpia anii '40 . Succes ! » Post actualizat in 05 Jan 2018 17:23 Va salut, Acum mai multi ani a fost un anunt pe bikeshop cu niste fiare interesante. Pe mine ma intereseaza Fiatul anii '60. Daca stiti locatia, ma puteti pune va rog in legatura cu proprietarul ? Multumesc , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Ştie cineva de la ce provine obiectul din imagini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 Ştie cineva de la ce provine obiectul din imagini? Filetele la prezeoanele de prindere sunt metrice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 (editat) Ştie cineva de la ce provine obiectul din imagini? Lampă auto ( probabil britanică ), anii '60, similară celor montate pe Land Rover 2. Editat Februarie 1, 2018 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 11, 2018 Share Postat Februarie 11, 2018 (editat) Filetele la prezeoanele de prindere sunt metrice? Bună întrebare. Răspunsul este nu. Lampă auto ( probabil britanică ), anii '60, similară celor montate pe Land Rover 2. Similară similară dar chiar de la LR2 nu e...alien origin? britanicii ăştia nu obişnuiau să folosească piese pe care scrie cine le-a făcut? pe asta nu e vreun semn de producător, cod sau altceva. Editat Februarie 11, 2018 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Clar e nemtesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 De la ce ar putea fi roțile astea? (sunt 2 bucați) Raman la parerea ca de olimpia sunt rotile: http://www.sbg1.mistral.co.uk/olympia.jpg http://i1121.photobucket.com/albums/l513/222wilhelm/Opel%20Olympia%201938%20Cabriolet/iphonecorey148.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 (editat) Iaca na!Auxiliar Greder. Editat Martie 20, 2018 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 Salut. Solicit ajutor pentru identificare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Salutare, stie cineva de la ce moto provine acest sa? Poate sa fie de M 72 ? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 31, 2019 Share Postat Ianuarie 31, 2019 Ij 56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 31, 2019 Share Postat Ianuarie 31, 2019 Scheletul metalic e de IJ 56, fața șeii ( cauciucul ) e de K 125 / K 55 / K 58. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Mihai Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 Salut, Mi-a cazut in brate gratis un Simson pe care as vrea sa il reconditionez insa nu gasesc cu exactitate ce model este si ce an. Am googalit insa, dupa aspect pare sa fie un AWO 425 dar agregatul meu e pe lant in timp ce toate rezultatele de pe google sunt cu cardan. Nu am vazut nici modele cu evacuare dubla, ma gandesc sa nu fie modificat de fostul proprietar. Tot din google, nu am gasit atas in genul ala, cu codita ca de cadilac. Va atasez niste poze, sigur voi stiti mai multe. Sunt deschis si pt sugestii/sfaturi, cat mai mult cu atat mai bine! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate