pomo Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Imi iau popcorn si racoritoare ca Ponta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Alexandru Apetri Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Salutare Sunt Bogdan din Vatra Dornei si sunt nou pe forum. Nici la intalniri nu am fost pentru ca de multi ani practic hard enduro si cu remorca e cam greu:) Detin un ktm 250 exc si mai nou un Yamaha xt660r cu care vreau sa fac ture mai lungi. Stiu cam toate forestierele cu plecare din Vatra Dornei si sunt interesat de astfel de ture. Nu prea imi place asfaltul si il evit cat pot mai ales ca si pe xt am cauciucuri de enduro. daca vreti sa faceti ture enduro in zona Vatra Dornei nu ezitati sa imi dati mesaj. daca timpul imi permite sunt prezent:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi Haisu Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Buna. Eu Sunt Costi AKA KELZZ. M-am mutat, nu de mult, in Suceava. Anul acesta am reusit sa dau de permis si sa ies cu incredere pe sosea. Mi-am facut o duzina de prieteni pe doua roti in oras si in tara vara asta. Pentru cei interesati, va astept vara in centrul Sucevei La Bordura motociclistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danymal Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Salutare cu mult soare și asfalt uscat. Sunt Daniel din Fălticeni și am un zx6r din 2005. Acum locuiesc în Italia(pe lângă Imola) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigores.who Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Salutare, prieteni! Sunt Dan, din Falticeni, am 25 de ani si sunt un invățăcel in ale motociclismului. De curand mi-am indeplinit visul de a detine o motocicleta. Dat fiind ca sunt incepator, am zis sa incerc ceva mai domol si mi-am luat un suzuki gsx600f. Sa ne vedem cu bine si sa aveti parte de asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate