danutt Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Salut.De curand mi-am luat si eu o YAMAHA thunderace de 1000. Sunt tare incantat de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 sa o folosesti sanatos si fara incidente; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 oare...imparte cineva un garaj cu mine in confectii? Vreau sa zic ptr. motor . BINEINTELES,CONTRA COST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 (editat) Salut, ma alatur si eu Dan Ungur Yamaha XT500E din 93 Editat August 30, 2007 de toasted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 sa cresti mare cu ea si sa aveti grija unu de altu...coclauri faine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Salut, ma alatur si eu Dan Ungur Yamaha XT500E din 93 o miscare desteapta perfect pentru drumurile astea sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 salutare tuturor Ma numesc Cristian Dugacicu si sunt nou pe aici. de curand mi-am luat Kawa ZXR400 si dorm cu ea in strada ca nu am unde sa o tzin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 sa-ti creasca...fainutza scula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 de curand mi-am luat Kawa ZXR400 si dorm cu ea in strada ca nu am unde sa o tzin. Ma, eu cred ca mi-a venit o idee de afacere suuuuper! O sa fac un hotel pentru motociclete Scuzati off-topicul, dar nu m-am putut abtine, cred ca tastatura mea are diaree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 salutare tuturor Ma numesc Cristian Dugacicu si sunt nou pe aici. de curand mi-am luat Kawa ZXR400 si dorm cu ea in strada ca nu am unde sa o tzin. S-o stapinesti sanatos !!! Ce an de fabricatie si cati bani ai dat pe ea ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 merci fain am mai facut nishte poze ZXR 400 din 1993 cu 30 000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 (editat) Salutare tuturor! Ma numesc Constantin Gligor,43 ani!Cam grea boala asta cu motocicletele! desi motorist cu vechi state am revenit la prima mea dragoste dupa cativa ani de pauza boala gra care odata luat microbu nu mai ai cum sa-l scoti...asadar iata-ma aici printre voi...care nu cunosc pe nimeni desi as vrea iarasi sa-mi fac amici noi cu care sa mai hoinarim pe unde putem.Am speranta ca voi da de baieti de treaba ,de fapt toti fostii mei rockeri au fost de treaba si nu m-au dezamagit.Asadar las aici cateva date de ale mele poate ne adunam undeva,candva si vom face o trupa,eventual daca e vreo una facuta pe aici sa-mi aduceti si mie la cunostinta! Astept! Am o HONDA CBR 600 in curs de inmatriculare! Ma puteti gasi la e,mail kato_arad@yahoo.com sau pe mess la id kato_arad.Sa auzim de bine! Editat Septembrie 3, 2007 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Salutare tuturor! He-heee! Salutare, mai Kato, mai! Sunt Nicu Cred ca sunt si eu in poza aia de grup din anii '80 L-am recunoscut pe Sandu Ciuclea (primul din stanga) si pe Lali, pe Vali Rus, pe Tavi si pe tine Ce vremuri, dom'le... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 asta cu microbul asa e o data intrat nu mai iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 asta cu microbul asa e o data intrat nu mai iese Nu numai ca nu iese Se agraveaza cu varsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Sal!Hop si eu cu o Honda CB 500 '99-Ovi Neagu sunt --- Mesaj completat în 05 Sep 2007 12:29 -------------Bag picioarele in el net ca merge ca draq... Sunt din Cicir,motoru l-am luat de vreo 2 luni.Cu el vin la lucru(in Vlaicu langa stadion). Pun o poza cu el... Am si o mica problema-carena laterala de sub sa mi-e sparta(cand l-au adus l-au scapat jos),cine stie o lipeasca+vopsit sa ma anunte...pls Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Sal!Hop si eu cu o Honda CB 500 '99-Ovi Neagu sunt <small>--- Mesaj completat în 05 Sep 2007 12:29 -------------</small><br/>Bag picioarele in el net ca merge ca draq... Sunt din Cicir,motoru l-am luat de vreo 2 luni.Cu el vin la lucru(in Vlaicu langa stadion). Pun o poza cu el... Am si o mica problema-carena laterala de sub sa mi-e sparta(cand l-au adus l-au scapat jos),cine stie o lipeasca+vopsit sa ma anunte...pls Salutare! Ahhhhhh... Deci tu esti ala care ma trezeste in fiecare dimineata... . Sa-l stapinesti sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 salut,sint Marius,sint din Vinga si am un suzuki gsx600f an 1998,adus din Germania de citeva luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 faina scula...sa ai parte de ea...imi place ca esti pe crusing...eu vreau sa ma scap de el si sa incep cu adrenalina muntilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Mersi fain Spy si Redufo pentru info. Unde ziceti voi nu e cumva la Xtrem moto(unde e moto pe casa dupa calu balan)?Sau le incurc?Oricum ma descurc eu!Sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Mersi fain Spy si Redufo pentru info. Unde ziceti voi nu e cumva la Xtrem moto(unde e moto pe casa dupa calu balan)?Sau le incurc?Oricum ma descurc eu!Sal nu,e imediat(50 m) dupa Rompetrol; ai si telefonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Am uitat sa postez si eu pe aicea dar o fac acuma. Asta imi e jucaria de care mis chiar mandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sticky Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Dupa aproape 10 ani de pauza pentru mine este o noutate si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate