Roli Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Buna dimineata ! Am o rugaminte la voi : M-a lovit damblaua cu un KTM EXC 250 Race, 4 timpi...as vrea sa stiu daca are cineva dintre voi vre-o experienta cu motorul asta, buna sau rea. Intrebarea a doua, sa-l iau sau nu ? Pretul e pe planul doi, importanta e latura emotionala. Nu am experienta pe Enduro,( sunt cu Honda CBR 600 ) mi-ar place insa sa bat padurile coclaurile din zona mea. Multumesc pentru amabilitate Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Pretul e pe planul doi, importanta e latura emotionala. Nu am experienta pe Enduro,( sunt cu Honda CBR 600 ) mi-ar place insa sa bat padurile coclaurile din zona mea. Ia-l si o sa-ti vinzi CBR-ul in cateva luni f buna motoreta pentru invatzat enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shomoiogu Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Excelent. un motor ushor, shi mult mai puternic de cat altele la aceeasi cilindree. Gaseshti la el ce vrei si ce nuvrei dpdv al pieselor, fara sa astepti si nu f scump. Ial parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Ia-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Februarie 14, 2006 Autor Share Postat Februarie 14, 2006 Ia-l si o sa-ti vinzi CBR-ul in cateva luni f buna motoreta pentru invatzat enduro Ionut, O sa-l iau ! Sun acum la dealer, e prieten de-al meu din Tg.Mures, motorul are 850 Km. Si o sa-mi vand si CBR-ul - dar pentru ca mi-am comandat un Ducati 999R Sa sti ca ma bucur pentru endurasul asta. Merci mult pentru sfat. Raman dator cu Cele Bune Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Ionut, O sa-l iau ! Sun acum la dealer, e prieten de-al meu din Tg.Mures, motorul are 850 Km. Si o sa-mi vand si CBR-ul - dar pentru ca mi-am comandat un Ducati 999R Sa sti ca ma bucur pentru endurasul asta. Merci mult pentru sfat. Raman dator cu Cele Bune Roli Lasa pe-aici un nr de tel si la vara te sunam cand ajungem sa ne dam prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Februarie 14, 2006 Autor Share Postat Februarie 14, 2006 Lasa pe-aici un nr de tel si la vara te sunam cand ajungem sa ne dam prin zona 0745-510950 zi si noapte, in tzara sau strainatate, raspund. Salut Ah, da. Motorul tocmai l-am luat ! Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mid17 Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 cam cat costa un motoras ca asta. mi-ar placea si mie unul. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 pune niste poze cu fieru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Ah, da. Motorul tocmai l-am luat ! Roli Sa-l stapanesti sanatos si fara peripetii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 ei, cum e noua achizitie?impresii la cald ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Ba tocmai ca eu as zice sa aiba peripetii si aventuri...dar din cele placute, care se termina cu bine. Si care se povestesc apoi la o bere sau la mai multe. Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 Ba tocmai ca eu as zice sa aiba peripetii si aventuri...dar din cele placute, care se termina cu bine. Si care se povestesc apoi la o bere sau la mai multe. Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. Va multumesc la toti !!! Acum ca am niste zile mai lejere la firma o sa aduc motorul acasa, il pun frumos in garaj la caldurica pana se poate iesi pe coclauri. Promit ca pun si poze, numai sa-l aduc de la dealer. Catre toti : Unde pot sa dau berea cu care sunt dator? Cele bune Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Da-o aici sa bea toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate