zoliart Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) pa 22-24 ,va fi organizat langa Odorhei,la Baile Homorod- Moto Party din partea clubului INDEPENDENT EAGLES, editia III. !!!!! sint invitati trupe de rock,straine si din tara... Despre conditiile de cazare....e super ok,cine-i nu place in cort ,este o pensiune , cu tarife 25 ron/ persoane/zi alte detalii ,la nr de tel. 0742001823 ramine sa veniti ,sa fecti o plimbare ,macar cei din zona Editat Mai 14, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Nu vin,pentru ca nu inteleg nimic.Misto afishul,totul in maghiara?e intrunire la budapesta sau cum?inteleg ca sunteti destui de multi maghiari prin zona,dar macar asa de respect..putea sa fie totusi si in limba tarii in care va aflati.Daca nu,presupun ca e intrunire doar pt unguri.Distrati-va "fratilor"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 Nu vin,pentru ca nu inteleg nimic.Misto afishul,totul in maghiara?e intrunire la budapesta sau cum?inteleg ca sunteti destui de multi maghiari prin zona,dar macar asa de respect..putea sa fie totusi si in limba tarii in care va aflati.Daca nu,presupun ca e intrunire doar pt unguri.Distrati-va "fratilor"! .Imi pare rau ,daca gadesti asa...Ca exeplu ,data trecuta a venit un membru din SeeWolfs,din Constanta,si poti sa dai seama ..Si fir..ar sa fie? a promos ca o duce toate gasca ,data viitoare,adica acum.Si avea 500 km ,nu 160km ,ca tine..Era uimit ,ce a vazut aici ..dar .....treaba ta. Sa stii ca poti sa stai de vorba cu oricine...aici nu e vorba de nationalism.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 .Imi pare rau ,daca gadesti asa...Ca exeplu ,data trecuta a venit un membru din SeeWolfs,din Constanta,si poti sa dai seama ..Si fir..ar sa fie? a promos ca o duce toate gasca ,data viitoare,adica acum.Si avea 500 km ,nu 160km ,ca tine..Era uimit ,ce a vazut aici ..dar .....treaba ta.Sa stii ca poti sa stai de vorba cu oricine...aici nu e vorba de nationalism.... Cine a fost macar o singura data la o intrunire facuta de fratii maghiari, stie ca merita sa se duca si a doua oara! Motivul principal ar fi ATMOSFERA, una care nici pe departe nu exista la vreo intrunire facuta de romanasii nostri! Lasati prostiile nationaliste si dati fuguta acolo sa va vindecati de prejudecati si conditionari neconforme cu realitatea! Ps Si NU, nu sunt ungur.., daca la asta v-ati gandit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) Pur si simplu nu participa, ca nu nu te obliga nimeni. Simteai nevoia sa dai lectii, sa faci parada? Camaraderia si spiritul moto iti zic ceva, nationalistule? Sunt convins ca daca esti in stare sa treci peste prejudecati, gasesti cine sa te ajute sa treci peste bariera asta. M-as oferi sa iti traduc afisul, dar ma tem ca tu de fapt ai vrut sa carcotesti doar. Editat Mai 14, 2009 de f_zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Pur si simplu nu participa, ca nu nu te obliga nimeni. Simteai nevoia sa dai lectii, sa faci parada? Camaraderia si spiritul moto iti zic ceva, nationalistule? Sunt convins ca daca esti in stare sa treci peste prejudecati, gasesti cine sa te ajute sa treci peste bariera asta. M-as oferi sa iti traduc afisul, dar ma tem ca tu de fapt ai vrut sa carcotesti doar.Lasa-l omule, ca atat il duce capul. In secolul 21 ne mai lasam manipulati de temiri cine. Sa nu lasam dusmania asta de secole sa patrunda si aici. Fara suparare totusi, o traducere nu strica. Distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 15, 2009 Autor Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Lasa-l omule, ca atat il duce capul. In secolul 21 ne mai lasam manipulati de temiri cine. Sa nu lasam dusmania asta de secole sa patrunda si aici. Fara suparare totusi, o traducere nu strica. Distractie placuta. ....da ai dreptate in legatura cu traducere...hai ca fec eu acum VINERI 22 17.00 parada si pormnire spre locatie, din centrul orasului Odorhei ,piata Marton Aron 19.00 Concert - DEEPHEAVEN (Ro) 21.00 Concert - FIT OF MADNERSS (Ro) 23.00 Concert - AQUINCUM(Hu) 01.00 Distractie pana dimineata Sambata 23 13.00 CONCURSURI 15.00 Masa gratuita 21.00 Concert - MENYDĂRGĂS(Ro) 23.00 Concert - KOPOR SHOW (Ro) Distractie pana dimineata Duminica 24 Plecare acasa si apa minerala gratis la fintine.... cine nu vrea sa doarme in cort ,este posibilitati in pensiuni ,dar cu rezervare pe nr de tel. 0742001823 si tot pe nr asta puteti afla si alte detalii ... Editat Mai 15, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 As fi dorit sa vin si eu dar...momentan bugetul si timpul nu-mi permite. Poate cu alta ocazie...Va doresc o vreme buna, cer senin. P.S. Am inteles ca voi acolo va intelegeti bine unii cu altii, ma bucura ca e asa si stiti sa va distrati. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Intr'adevar anul trecut ne'am facut planuri sa va facem o vizita la editia de anul acesta al evenimentului vostru, mai ales dupa ce am auzit numai cuvinte bune despre voi de la lupul care a fost prezent acolo. Din pacate programul ni s'a modificat din cauza intrunirii noastre de la sfarsitul lunii Mai. Weekendul de dinaintea intrunirii, adica 22-24 Mai, vom avea intalnire cu toti partenerii fest'ului ca sa punem la punct ultimele detalii asa ca nu vom putea pleca nicaieri. Ne pare sincer rau dar vrem neaparat sa ne luam revansa in cursul acestui sezon. Oricum ne-ar face o mare placere si onoare sa va avem printre noi pe 29-31 Mai la Mamaia! Va uram mult noroc cu organizarea si vreme frumoasa! RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 15, 2009 Autor Share Postat Mai 15, 2009 Intr'adevar anul trecut ne'am facut planuri sa va facem o vizita la editia de anul acesta al evenimentului vostru, mai ales dupa ce am auzit numai cuvinte bune despre voi de la lupul care a fost prezent acolo.Din pacate programul ni s'a modificat din cauza intrunirii noastre de la sfarsitul lunii Mai. Weekendul de dinaintea intrunirii, adica 22-24 Mai, vom avea intalnire cu toti partenerii fest'ului ca sa punem la punct ultimele detalii asa ca nu vom putea pleca nicaieri. Ne pare sincer rau dar vrem neaparat sa ne luam revansa in cursul acestui sezon. Oricum ne-ar face o mare placere si onoare sa va avem printre noi pe 29-31 Mai la Mamaia! Va uram mult noroc cu organizarea si vreme frumoasa! RESPECT! multumim pentru invitatie si facem tot posibilul sa fim prezenti la voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Fain, fain, nenea Zoli,......chiar vin in tara pe perioada asta, dar din pacate e timpul asa scurt si distanta TM- Odorhei destul de considerabila. Va doresc distractie placuta. Andrei ( sa faceti poze si sa le puneti pe forum sa va vedem ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 as dori totusi daca se poate pune o harta a tari unde mai exact se tine , daca nu cer prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Nu am spus asta pentru ca am ciuda pe toti ungurii din tara ca asa mi s-a pus mie,dar eu cel putin m-am enervat la culme si inca ma enervez cand in propria tara se scrie ceva numai in maghiara fara respect pentru numele tarii,Romania.Daca scria si in romana si in maghiara eram intradevar un idiot sa comentez aiurea...cum am spus si in celalat post sunt constient ca in acea zona sunt destui de multi maghiari care poate nu stiu romana(oare de ce ?) si din partea mea pe langa maghiara poate sa scrie si in chineza,vietnameza..atat timp cat e si in romaneste.Punct.Am terminat cu posturile pe acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 .Imi pare rau ,daca gadesti asa...Ca exeplu ,data trecuta a venit un membru din SeeWolfs,din Constanta,si poti sa dai seama ..Si fir..ar sa fie? a promos ca o duce toate gasca ,data viitoare,adica acum.Si avea 500 km ,nu 160km ,ca tine..Era uimit ,ce a vazut aici ..dar .....treaba ta.Sa stii ca poti sa stai de vorba cu oricine...aici nu e vorba de nationalism.... Lasa-l te rog inpace pe stef ca fura curent rau de tot..se sting becurile prin oras cand trece .....eu unul cred ca o sa fie super si cu inca un prieten sper sa reusim sa ajungem...macar o plimbare de o zi daca nu sa ramanem pete noapte.... Nu am spus asta pentru ca am ciuda pe toti ungurii din tara ca asa mi s-a pus mie,dar eu cel putin m-am enervat la culme si inca ma enervez cand in propria tara se scrie ceva numai in maghiara fara respect pentru numele tarii,Romania.Daca scria si in romana si in maghiara eram intradevar un idiot sa comentez aiurea...cum am spus si in celalat post sunt constient ca in acea zona sunt destui de multi maghiari care poate nu stiu romana(oare de ce ?) si din partea mea pe langa maghiara poate sa scrie si in chineza,vietnameza..atat timp cat e si in romaneste.Punct.Am terminat cu posturile pe acest topic. Stef....ciocu mic si joc de glezne ca iar furi curent de se sting bcurile prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock88rul Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 sa inteleg ca intrunirea a fo sapt trecuta? sau e in alta luna? dac a fo sper ca v`ati distrat, dac nu astept inf poate ajung si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate