Vizitator stress_L&P Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Dar ala de ti l-am dat, unde naiba e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Dar ala de ti l-am dat, unde naiba e? L-a baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 @ ady bai: cat vrei pe el? @ motobrand@alveola: nu l-am baut, mi-a fost furat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Adica ai pierdut-o! Cine naiba sa se kinuie sa desfaca shurubul pe sub motor, DOAAAAAAAAR pentru cricul lateral???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 iote ca a stat cineva si surubu' nu e sub motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 cum e cricu lateral la jawa? ca la etz, la roata din spate? sau ca la japoneze (un cric micutz, subtirel?) sau ca la nipra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 cam ca la japoneze, in fata cadrului, undeva pe la jumatea motorului cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Stressule............pune-o pe cricul central...Jawa e usurica nu e ca Nipru sau Ij 56 de sa scoti ficatii din tine sa o ridici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 pai asa fac da' m-am cam saturat si mai am un semafor cu boschetari (la McDonalds pt. cei din gl) unde mi-e cam greu sa o pun pe cricul central si sa iau la bataie boschetarii care ma scuipa cand nu vreau sa-mi stearga viziera cu carpele lor jegoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 hai mai nu spune nimeni? dau bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Mai ia o pauza! Shi salta Jawa pe cricul central! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 n-auzi ma ca nu pot sa o salt tot timpu' in timp util? ce dreq? si in plus sta mai bine pe ala lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 ia si tu pe cineva pasager sa-ti tina motorul cat ii alergi pe aurolaci ps. si eu aveam aceeasi problema, dar de nipru inca n-au curaj sa se aproprie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 cred ca asa o sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate