Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

Pagina web de la http://www.xrv.ro/ a avut prea multe redirecționări. Cod de eroare: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

acum, cu noua AT si viitorul electric...tare mie ca nu imbatraneste afrikana ca vinul, asadar...doar MOKAngeala sau cum i se spune.

altfel cu ce va mai laudati

ps: o furca fata mai cu mot pt surioara mai mica (transalp) cu minim de adaptari cunoasteti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pagina web de la http://www.xrv.ro/ a avut prea multe redirecționări. Cod de eroare: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

La xrv.ro nu e nimic, poate cand o sa ies la pensie si o sa am timp de pagini web

La xrv.ro/forum insa, gasesti tot ce vrei :)

» Post actualizat in 17 Dec 2014 19:25

Vezi ca era un baiat de dezmembra un IJ :crack:

Nu-l mai are, l-a donat la muzeu :P

Link spre comentariu

Dream on! :)

Doar ca discutiile interesante si de sezon se poarta pe grupul de whatsapp din care tu ai iesit.

» Post actualizat in 30 Dec 2014 04:38

Aham, deci va ascundeti de mine. Da un ce mai faci pe personal sa stii ca e mai mult decat binevenit

Editat de raoulserban
Link spre comentariu

Geniala adaptarea unei bascule monobrat. deja vizualizez o AT cu rezervor de transalp, bascula vfr, furca fata ktm ,far rotund cu bord vapor si codita simpla , slick sick bike :)

LMA

» Post actualizat in 01 Jan 2015 12:29
Update, bascula este de la Honda nt650
Link spre comentariu

Update, bascula este de la Honda nt650

"Elle est équipée d'un mono bras de vfr avec jantes et disques av et arrière."

Sunt SIGUR ca ai dreptate!!!!!

Sigur e facuta de mama Honda, si sigur proprietarul a cautat ceva bolt on fara dureri de cap. Desi citisem anuntul cautand sa vad ce si cum am gasit ca cea de nt650 se imbumba la fix de aici update-ul. Fenomenal simt de observatie

Ma bucur ca am obtinut un raspuns din partea ta, chit ca nu e pe PM (the ball is in your field)

» Post actualizat in 02 Jan 2015 10:56

Ps: vfr400

Link spre comentariu

Mergand pe firul epic am descoperit ca englezoii au asa un hibrid de prin 2010. Ei sigur au folosit bascula de vfr 400. Totusi, parca cea a frantzului e mai sic, o fi de la aripa sau de la alta honda...nu mi dau seama dintr o pozahttp://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/50020-africa-twin-singlesided.html#/forumsite/20957

Link spre comentariu

Macar de-ar fi schimbat si rezervorul, cu unul mai mic. A pastrat cea mai urata componenta a AT standard. Nu-ti trebuie 24 l la o mobra fara parbriz si cu roti de asfalt.

Link spre comentariu

Vreau sa-mi fac o revizie generala la sist. de frane adica sa desfac complet pompele si etrierii, sa curat bec pistonasele si tot ce mai este pe acolo si sa schimb obligatoriu toate garniturile. Si de la pompe si din etrieri. Faza este ca nu stiu catre ce garnituri sa ma orientez: OEM sau AfterMarket. Si nici nu stiu de unde sa le iau...

Editat de Mihutz77
Link spre comentariu