raoulserban Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Pagina web de la http://www.xrv.ro/ a avut prea multe redirecționări. Cod de eroare: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS acum, cu noua AT si viitorul electric...tare mie ca nu imbatraneste afrikana ca vinul, asadar...doar MOKAngeala sau cum i se spune. altfel cu ce va mai laudati ps: o furca fata mai cu mot pt surioara mai mica (transalp) cu minim de adaptari cunoasteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 ps: o furca fata mai cu mot pt surioara mai mica (transalp) cu minim de adaptari cunoasteti Vezi ca era un baiat de dezmembra un IJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Ai glume in program ... Poate imi fac eu upgrade anul viitor si ti-o vand pe a mea cu totul: juguri,roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Pagina web de la http://www.xrv.ro/ a avut prea multe redirecționări. Cod de eroare: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS La xrv.ro nu e nimic, poate cand o sa ies la pensie si o sa am timp de pagini web La xrv.ro/forum insa, gasesti tot ce vrei » Post actualizat in 17 Dec 2014 19:25 Vezi ca era un baiat de dezmembra un IJ Nu-l mai are, l-a donat la muzeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Are cineva un ghidon de vanzare? Preferabil in Bucuresti ca sa pot proba cum cade pe motocicleta mea (Suzuki V-Strom) Caut in continuare ghidon de AT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Am eu unul...trimite mi un PM cu cat esti dispus sa oferi pe el./ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 LA MULTI ANI AFRICANISTILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 28, 2014 Share Postat Decembrie 28, 2014 La cum bate vantul pe aici tare cred ca la anu gasesc puzderiebde ATuri la schrot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 28, 2014 Share Postat Decembrie 28, 2014 (editat) Dream on! Doar ca discutiile interesante si de sezon se poarta pe grupul de whatsapp din care tu ai iesit. Editat Decembrie 28, 2014 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Si oricum, nu se discuta de africane defecte, ruinate sau de vanzare, pentru ca asaceva nu se exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Dream on! Doar ca discutiile interesante si de sezon se poarta pe grupul de whatsapp din care tu ai iesit. » Post actualizat in 30 Dec 2014 04:38Aham, deci va ascundeti de mine. Da un ce mai faci pe personal sa stii ca e mai mult decat binevenit Editat Decembrie 30, 2014 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Dar de asta ce spuneti? http://www.leboncoin.fr/motos/728026490.htm?ca=1_s# Sarbatori fericite Africanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Geniala adaptarea unei bascule monobrat. deja vizualizez o AT cu rezervor de transalp, bascula vfr, furca fata ktm ,far rotund cu bord vapor si codita simpla , slick sick bike LMA » Post actualizat in 01 Jan 2015 12:29Update, bascula este de la Honda nt650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Update, bascula este de la Honda nt650 "Elle est équipée d'un mono bras de vfr avec jantes et disques av et arrière." Sunt SIGUR ca ai dreptate!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Are lant sau curea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Update, bascula este de la Honda nt650 "Elle est équipée d'un mono bras de vfr avec jantes et disques av et arrière." Sunt SIGUR ca ai dreptate!!!!! Sigur e facuta de mama Honda, si sigur proprietarul a cautat ceva bolt on fara dureri de cap. Desi citisem anuntul cautand sa vad ce si cum am gasit ca cea de nt650 se imbumba la fix de aici update-ul. Fenomenal simt de observatie Ma bucur ca am obtinut un raspuns din partea ta, chit ca nu e pe PM (the ball is in your field) » Post actualizat in 02 Jan 2015 10:56 Ps: vfr400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Are lant sau curea? Lanț Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Mergand pe firul epic am descoperit ca englezoii au asa un hibrid de prin 2010. Ei sigur au folosit bascula de vfr 400. Totusi, parca cea a frantzului e mai sic, o fi de la aripa sau de la alta honda...nu mi dau seama dintr o pozahttp://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/50020-africa-twin-singlesided.html#/forumsite/20957 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 Dar de asta ce spuneti? http://www.leboncoin.fr/motos/728026490.htm?ca=1_s# Sarbatori fericite Africanu Ca sa fiu sincer mi se pare urata cu spume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 Macar de-ar fi schimbat si rezervorul, cu unul mai mic. A pastrat cea mai urata componenta a AT standard. Nu-ti trebuie 24 l la o mobra fara parbriz si cu roti de asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Rezervorul nu e urat in combinatie cu carenele originale. Problema e ca la asta da ca nuca in perete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 (editat) Vreau sa-mi fac o revizie generala la sist. de frane adica sa desfac complet pompele si etrierii, sa curat bec pistonasele si tot ce mai este pe acolo si sa schimb obligatoriu toate garniturile. Si de la pompe si din etrieri. Faza este ca nu stiu catre ce garnituri sa ma orientez: OEM sau AfterMarket. Si nici nu stiu de unde sa le iau... Editat Ianuarie 10, 2015 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Precis vei gasi si pistonasele ciupite de rugina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 @Mihutz- if it does not itch than do not scratch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 Pai tocmai, ca il cam mananca. Are probleme cu pompa fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate