Korben Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Suspendare de grinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Ma uitam pe bike-parts-honda.com sa vad cu ce alte modele mai impartaseste motorul XRV650 ul meu Am vazut ,cautand dupa codul de la cilindru, ca-mi gaseste doar NTV650 din 1991. Teoretic toate NTV urile au acelasi motor,din cate stiu,nu? (ma refer la ala de 650 & Revere, fara Deauville). Desi vad coduri diferite pt cilindri la XRV650 (RD03) , Transalp 650 (PD10), NTV650, NT650 Deauville, ele teoretic au cam fix acelasi motor (mai ales la block/cilindri,etc) Nu prea am inteles cum de XRV650 impartaseste mai multe piese cu XL600V (Transalp ul de 600, PD6) decat cu ala de 650 (de la CDI, la ax roata fata, roata fata cu totul, etc) Am impresia ca si pe la motor/ambreiaj e la fel (n-am stat sa caut inca toate codurile).. Am vazut ca sunt vreo 2 NTV uri la dezmembrare pe la noi, teoretic e acelasi cilindru si piston (ca astea ma intereseaza pe mine). De fapt si chiulasa si capacul ei e acelasi cred Opinii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) vinde-l , dezmembreaza-l Editat Septembrie 22, 2015 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 vinde-l , dezmembreaza-l not yet Oricum decat sa-l dezmembrez, mai bine il vand asa cu totul (daca ar fi sa-l vand). Nu as vrea sa stau cu o mie de piese dupa aia sperand ca ma mai suna unu pt o roata, pt un rezervor... Vad ca nu mai posteaza nimeni poze, nimic, pe unde merge, pe unde se plimba.... Cam mort topicul asta....ma simt penibil ca l-am monopolizat eu cu problemele mele legate de motor/ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Da,stiu,in aceeasi zi radeam cu ceva prieteni de anuntul ala "African tropical Twin". Am urmarit cu interes cursul povestii. Acuma sunt curios, oare cei 3 suspecti, cu ce s-au ales? Doar dosar penal si pedeapsa cu suspendare? inca dosarul este in lucru unu ii acuzat de furt si doi sunt pt comlicitate si tainuire si mai dureaza ceva pana vine sentinta dar cel care o furato sigur face inchisoare ca o mai facut si o fost eliberat conditionat pt buna purtare ....cand mai aflu ceva va mai zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Multumim de update,deci riscurile pe care si le-au asumat colegii care au vizitat mobra inainte nu au fost in zadar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 not yet Oricum decat sa-l dezmembrez, mai bine il vand asa cu totul (daca ar fi sa-l vand). Nu as vrea sa stau cu o mie de piese dupa aia sperand ca ma mai suna unu pt o roata, pt un rezervor... Vad ca nu mai posteaza nimeni poze, nimic, pe unde merge, pe unde se plimba.... Cam mort topicul asta....ma simt penibil ca l-am monopolizat eu cu problemele mele legate de motor/ulei... Topicul nu e mort, dimpotrivă, e unul dintre cele mai active pe secțiunea Enduro Touring & Adventure Mai vino și tu la întruniri. Consumul de ulei nu e o scuză, facem un club. Suntem mai mulți care umblam cu uleiul după noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Da, Korben, ptr 6500km am avut nevoie de 6 litri de ulei. 15W40, incepand de la 6€ pana la 11€. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Topicul nu e mort, dimpotrivă, e unul dintre cele mai active pe secțiunea Enduro Touring & Adventure Mai vino și tu la întruniri. Consumul de ulei nu e o scuză, facem un club. Suntem mai mulți care umblam cu uleiul după noi Nicu, ii putem spune MC Consumatorii de Ulei ? )) Valea Muresului dimineata foarte devreme: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Calin tie si Africa iti papa ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Foarte putin. Curge putin la o garnitura la cilindru din fata. Dar la aproape 2000 de km am adaugat doar vreo 100 de ml.In schimb am ramas cu sechele cu consumul de la Transalp.In primavara cumparam mai mult ulei pt motor decat pentru gatit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Foarte putin. Curge putin la o garnitura la cilindru din fata. Dar la aproape 2000 de km am adaugat doar vreo 100 de ml. In schimb am ramas cu sechele cu consumul de la Transalp. In primavara cumparam mai mult ulei pt motor decat pentru gatit.... 100ml = lux Cred ca mi-ar fi placut o versiune de Africana cu cardan,cum e XLV750R, inainte sa-mi iau africana ma uitam dupa una,era prin Fagaras/Brasov, dar dupa ce m-am documentat despre modelul ala m-am linistit.... Nu e o mobra pe care o poti abuza precum Africana, dar imi placea ideea de cardan . Cand iesi prin zone umede/noroi/etc....tot ai de lucru la lant (asta daca vrei sa te tina lantul...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 De rahat Africanele astea cu consumul lor de ulei, auzi chestie la 190.000 km sa consume ulei. Ce porcarie! @calin_n: Superbe pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 (editat) @calin_n: Superbe pozele! Mersi! Cand mai prind cate un cadru fain il pun si aici. Desi singura legatura cu topicul e ca merg cu africana prin locurile astea 5 a.m. Editat Septembrie 24, 2015 de calin_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Parca ii trebuia cuiva scarita dreapta spate de RD07.... http://www.ebay.de/itm/Platine-repose-pied-AR-droit-Honda-africa-twin-XRV-750-RD07-/161831011209?hash=item25ade14389 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Mie-mi consuma cârna câte 1 litru la 500km înainte de segmentare. Nu mă plângeam, ba din contră, era motiv de laudă Evident că la un aşa consum luam ulei ieftin, pe atunci Repsol mineral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Mie-mi consuma cârna câte 1 litru la 500km înainte de segmentare. Nu mă plângeam, ba din contră, era motiv de laudă Evident că la un aşa consum luam ulei ieftin, pe atunci Repsol mineral. ai scapat cu segmentare cu segmenti la cota 0 (lasand pistoanele originale), doar atat? doar segmentare ai facut? cati km avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Parca ii trebuia cuiva scarita dreapta spate de RD07.... http://www.ebay.de/itm/Platine-repose-pied-AR-droit-Honda-africa-twin-XRV-750-RD07-/161831011209?hash=item25ade14389 Mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 60 eur + shipping pt un gunoi de scarita.... deci asta tre sa-mi dea speranta, ca daca o dezmembrez, o dau la pret dublu fata de cat am luat-o ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 60 eur + shipping pt un gunoi de scarita.... Ce te miri asa? La Honda e aproape 120 eur piesa noua. Iar statistic s-a dovedit ca majoritatea le culca pe dreapta, deci alea de dreapta vor fi mereu mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Aia din dreapta e si mai proeminenta. Ocoleste toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Ce te miri asa? La Honda e aproape 120 eur piesa noua. Iar statistic s-a dovedit ca majoritatea le culca pe dreapta, deci alea de dreapta vor fi mereu mai scumpe. pai na, n-am voie sa ma mir al un asa pret pt o piesa atat de complex? nu-mi zi acum ca vii in apararea Hondei si-mi justifici pretul ala ca fiind normal (atat pt nou cat si pt SH) si eventual sa ma bucur daca o pot gasi la pretul ala ) please do NOT ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 (editat) Ce te miri asa? La Honda e aproape 120 eur piesa noua. Iar statistic s-a dovedit ca majoritatea le culca pe dreapta, deci alea de dreapta vor fi mereu mai scumpe. Si le culca atat de rar incat nu se vand si de asta au asa pret mare . . . . Trebuie sa le trimit o poza cu Africana lui Andry de la Nadrag sa vezi cum sar preturile si ptr piesele de pe stanga . Editat Septembrie 25, 2015 de 5129114 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Eu am culcat-o 80% pe dreapta si n-a patit nimic scarita aia.... acu depinde de ce se loveste si pe ce teren o scapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Eu am dat cu ea de asfalt si scaritele sunt intacte . Lazile au suferit putin , dar scaritele nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate