guy_ana Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 noi am ajuns la sarbatoarea primaverilor lu plescoi mai mult neinvitati , dar ca o gazda binevoitaoare ne-a bagat si pe noi in seama . Cum adica, bre? Ce, ati dat buzna? E drept, cind am facut lista "coclauristilor" nu v-am pus pe ea, dar asta nu inseamna ca ati fost mai putin bineveniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 foarte tare. bravo baieti pt distractie. vad ca nu a-ti dus lipsa de nimic. inca o data felicitari. p.s. cum so descurcat amicu cu gumele alea de strada prin noroaiele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 p.s. cum so descurcat amicu cu gumele alea de strada prin noroaiele alea? S-a descurcat cel mai bine, a mers cel mai tare ca nu prea avea legatura cu notiuni gen franare sau aderenta pe namoalele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Cum adica, bre? Ce, ati dat buzna? E drept, cind am facut lista "coclauristilor" nu v-am pus pe ea, dar asta nu inseamna ca ati fost mai putin bineveniti! e , am zis si eu asa , ca e politicos .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Frumoasa tura !!! Iar pentru poze nota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) Si iata o alta iesire de-a noastra! Pagina 32. /index.php?showtopic=324001 Editat Mai 30, 2009 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate