Lutzifer Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Faina treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Bravo mai , sa -u trezit motoarele la viata ca motociclisti ar mai fi hibernat putin !! Faine poze Aline , bine ca a venit primavara si la noi ca aici in Anglia au inflorit pomi de vreo 2 saptamani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 FAINA IESIREA !!! BRAVO VOUA !!! Si-a luat Robi Transalp ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 da da .. ala verde a al lui ... La cat mai multi carnatii pe baaat !!! temelie iesirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 (editat) FAINA IESIREA !!! BRAVO VOUA !!! Si-a luat Robi Transalp ??? Da mai , incepe sa se schimbe proportia Tenere vis a vis Transalp Iesirea de la Miercurea Sibiului 18.03.2012 episodul Ciolanul cu fasole ) Dupa cum am stabilit Duminica dimineata ne-am strans sa mergem la o plimbare la miercurea Sibiului la un ciolan cu fasole ... reteta locala deosebita si mai ales o portie cu care orice mancacios se satura. Eu cu Nazi ne-am vazut dimineata la o cafea la Reno pe la ora 9.30 , de acolo am plecat la OMW Simeria la 10.45 unde am intilnit retul de gasca. In total 7 motoare. Am plecat la ora 11.00 Prima oprire la prietenul nostru Mihai de la Sebes care are un indicator deosebit la poarta exact in drumul national: Parcarea sub forma de gramada ) Gazda noastra Mihai : Citeva poze la el in curte (gradina): Iesirea din gradina in mersul pinguinului ) In sfirsit la Miercurea Sibiului la restaurantul cu ciolanul cel vestit : Si ,,subsemnatul'' lesinat de foame: Dupa o masa copioasa , o poveste lunga si planuri pentru restul sezonului ce abia incepe. Apoi drumul spre casa fara alte opriri. O plimbare reusita (zic eu) de Duminica. Sa ne vedem cu bine ! Editat Martie 18, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Faina tura,faini oameni,va felicit ...ciolanu' ala imi lasa gura apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Fain panou )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 (editat) Continuam cu pozne...by Cristina Iesirea de la Miercurea Sibiului 18.03.2012 episodul Ciolanul cu fasole ) ....si intalnirea cu prietenul nostru Mihai de la Sebes... VA URMA.... Editat Martie 18, 2012 de Mighty Free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Faina tura baieti! Felicitari si sa o tineti tot asa sezonul asta!. Vreau sa zic ca Tzacanel e mortal cu coasa la gat ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 si sa ne mai distram putin, ultima tura de pozne...hi hi hi...asteptam cu drag urmatoarea iesire... by cristina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 (editat) Bravo Cristina ! Mai ales pentru pozele din mers, iar aia cu papanasii nu mai am ce sa comentez Editat Martie 19, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Bravo Cristina ! Mai ales pentru pozele din mers, iar aia cu papanasii nu mai am ce sa comentez Multumec Domnu XXX By Cristina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) Costesti 25.03.2012 In urma propunerii colegilor motociclisti de la Calan duminica asta am facut o iesire in zona Costesti sa nu pierdem o zi superba cu soare. Binenteles cu traditionalul nostru carnat prajit in sanul naturii. Am plecat din Simeria veche, ne-am oprit un pic la Palia la Orastie apoi am mers spre Costesti unde am poposit la o cafea. Am vrut sa urcam la cetatea Blidarul, dar ghidul nostru Cristina ne-a bagat se pare pe un drum gresit care s-a terminat intr-o panta de unde incepea zapada ... data fiind structura tipurilor de motociclete din formatie am hotarit sa nu riscam si sa ne intoarcem inapoi. Azi am fost cam neinspirat si lenes cu pozele, poate si din cauza ca am mai avut citiva colegi care au facut si ei ... mai jos citeva imagini de la mine: Sa ne vedem cu bine weekendul urmator , se pare ca vom merge la placintele de la Ampoitza daca nu se hotaraste altceva. Editat Martie 25, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 acuma spuneti si voi e vreo diferenta???!!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Hop si eu cu cateva poze de la Costesti! A fost intradevar un adevarat test pentru aptitudinile nostre cat si pentru vitezane si choppere... Pacat ca am dat de zapada, ca altfel... cine stie cat mai urcam! Si dupa cum spune proverbul "Vorba lunga, saracia omului", termin si eu cu vorbăraia si pun pozele: Sa-mi păstrați și mie niște plăcinte!!! Editat Martie 26, 2012 de scorpyo982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Ieri a fost vreme superba, asa ca am urmat traseul prestabilit: Calan-Petrosani-Tg.Jiu-Tismana-Baia de Arama-Hobita si retur. In total am parcurs 360 km in 10 ore. Am avut parte si de mania cerului vreo 20 km. Iata cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckyleo Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Cu putina intarziere, vin si eu cu poze de la plimbarea de duminica cu destinatia, sa zicem Blidaru A fost o zi faina, intr-o companie placuta, multumesc! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Se vede diferenta de la DSLR ... la bridge-ul meu ... si bravo si pentru inspiratia momentului ... eu m-am lasat in seama ta cind am vazut ca faci poze si nu am mai insistat. Bravo Luckyleo !!! Felicitari si tie Ovidiu pentru tura deosebita care ai facut-o . Editat Martie 26, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Hop si ale noastre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckyleo Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Faine poze, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Multumesc si eu tuturor pt poze,fff faine...by Cristina ...ast cu nerabdarea urmatoarea iesire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaduvard Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 bai nu va stricati toti banii ca vara nici nu a venit inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Orastie Sebes Obarsia Lotrului si un pic ) Si o poza de la Balea Cascada,in rest ploaie si ceata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Bravos Cosmin Faina tu ai facut , ti-a iesit aproape cum ti-ai dorit . Faine poze . Sa ne revedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Orastie Novaci Ranca...si iar un pic:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate