motoMitelu Postat Mai 30, 2009 Autor Share Postat Mai 30, 2009 acum ca au aparut si fetele pe topic, nu puneti de o intilnire? sau doar va tachinati reciproc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 acum ca au aparut si fetele pe topic, nu puneti de o intilnire? sau doar va tachinati reciproc... domnule, nu devia de la subiect, spune-ne daca ai dat de vecina din TD-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) asta micu cred ca.i >voiajorist< vrea sa punem de o intalnire si el sa se uite Editat Mai 30, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) asta micu cred ca.i >voiajorist< vrea sa punem de o intalnire si el sa se uite pai facem placerea omului, ii trimitem poze! sau il invitam si pe el, cica e mai fun asa la gramada LE: mi s-a suflat ca pozele sunt depasite, trimitem filmulete direct..bun asa? Editat Mai 30, 2009 de RussianTiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Ce face ploaia din forumisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 pai facem placerea omului, ii trimitem poze! sau il invitam si pe el, cica e mai fun asa la gramada LE: mi s-a suflat ca pozele sunt depasite, trimitem filmulete direct..bun asa? d-astea faci, bre? si mai ziceai ce cas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 d-astea faci, bre? si mai ziceai ce cas... musiu DKW, unii se misca mai cu talent plus ca n-ai vrut la bowling, what can I do? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 musiu DKW, unii se misca mai cu talent plus ca n-ai vrut la bowling, what can I do? as avea nijte idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 as avea nijte idei... dezvolta... includ si bile de bowling? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 dezvolta... includ si bile de bowling? la asa dimenisuni...bowling ....eu ma retrag din cursa nu pot concura cu ping pong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 la asa dimenisuni...bowling ....eu ma retrag din cursanu pot concura cu ping pong da, ce sa zic..stiu ca suntem generatia Cernobil..nu sunt toate asa cum ar trebui sa fie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 dezvolta... duar in particoler, draghe! includ si bile de bowling? ce imaginatie, dom'le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 genial topic.... acum inteleg de ce ma fugarea in trafic unul cu o kawa ....loooool trebuie sa precizez ca am mare trecere si la conservari care pliaza oglinzile pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 i-am scris fetei la ananghie, dar crezi ca ma baga in seama?... se tine probabil cu nasul pe sus... bine ca mai sunt unii care cauta macar pasagera... poate gasim la vreo intrunire moto! mergem? tipa asta este motociclista ii place sa se plimbe cu motorul nu sa fie plimbata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Foarte buna alegerea ta .cand o sa gasesti ,te rog sa-mi zici si mie daca cea cu doua roti iti si gateste...sau singurul lucru pe care-l face e sa se planga ca nu are gaz De gatit gatesc eu (oua si mamaliga cu lapte) gateste ,,,nu gateste nu.i bai da femeie sa o calaresti 12 - 14 ore pe zi si sa te tina intr.un orgasm continuu NU AM GASIT nu mai vorbesc de senzatii tari cand o superi un pic si bagi mana.....in gaz SO Da ce fericire pe tine RIP!!! Asfalt uscat si moarte conservarilor!!! Cine te-a suparat de dai cu trandafiru in conserva?! Auzi,gospodinele flambate sunt alea care stiu sa sparga un ou ,doua?? ....si ce va nuci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) Mai baieti, dupa intense sapaturi si analize cost - performante, avantaje vs dezavantaje, par sa ajung la concluzia ca iubirea vietii mele e suedeza Are o gasca de avantaje, clar: Nu vorbeste tot timpul! Nu-i vine ciclul! Nu ramane gravida! Nu vorbeste aiurea la telefon cu prietenele! Nu-i trebuie haine si nici pantofi! Nu zice nimic daca ne uitam la fotbal sau la orice alt sport la TV! Nu are MAMA ( foarte important! ) Nu o doare capul! Nu suna dupa tine daca intarzii de la servici ! Nu e geloasa! Nu merge la coafor si nici la cumparaturi! Nu se ingrasa! Nu face celulita si Nu imbatraneste - FALS, e silicon, mai mult de 2 ani nu tine! Mai ramane sa descopar cum o invat sa fie pasagera perfecta, cum sa o fac totusi sa vorbeasca din cand in cand [chestii interesante, evident], cum sa se impacheteze singura si ar mai fi vreo 2 care imi scapa momentan... asta DUPA ce descopar de unde fac rost de aia 5-6mii de euro si ma autoconving ca motoreta mea nu are nevoie de absolut nimic si nici eu nu-mi doresc ceva echipamente Dar! Cand ma gandesc la spendoarea ochilor ei stiu ca va merita... orice decizie voi gasi de cuviinta sa iau Editat Iunie 2, 2009 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Mai baieti, dupa intense sapaturi si analize cost - performante, avantaje vs dezavantaje, par sa ajung la concluzia ca iubirea vietii mele e suedeza Are o gasca de avantaje, clar: Nu vorbeste tot timpul! Nu-i vine ciclul! Nu ramane gravida! Nu vorbeste aiurea la telefon cu prietenele! Nu-i trebuie haine si nici pantofi! Nu zice nimic daca ne uitam la fotbal sau la orice alt sport la TV! Nu are MAMA ( foarte important! ) Nu o doare capul! Nu suna dupa tine daca intarzii de la servici ! Nu e geloasa! Nu merge la coafor si nici la cumparaturi! Nu se ingrasa! Nu face celulita si Nu imbatraneste - FALS, e silicon, mai mult de 2 ani nu tine! Mai ramane sa descopar cum o invat sa fie pasagera perfecta, cum sa o fac totusi sa vorbeasca din cand in cand [chestii interesante, evident], cum sa se impacheteze singura si ar mai fi vreo 2 care imi scapa momentan... asta DUPA ce descopar de unde fac rost de aia 5-6mii de euro si ma autoconving ca motoreta mea nu are nevoie de absolut nimic si nici eu nu-mi doresc ceva echipamente Dar! Cand ma gandesc la spendoarea ochilor ei stiu ca va merita... orice decizie voi gasi de cuviinta sa iau Buna femeie...........Iubiti-va mult .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 o femeie gonflabila !? cam naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Mai baieti, dupa intense sapaturi si analize cost - performante, avantaje vs dezavantaje, par sa ajung la concluzia ca iubirea vietii mele e suedeza Are o gasca de avantaje, clar: Nu vorbeste tot timpul! Nu-i vine ciclul! Nu ramane gravida! Nu vorbeste aiurea la telefon cu prietenele! Nu-i trebuie haine si nici pantofi! Nu zice nimic daca ne uitam la fotbal sau la orice alt sport la TV! Nu are MAMA ( foarte important! ) Nu o doare capul! Nu suna dupa tine daca intarzii de la servici ! Nu e geloasa! Nu merge la coafor si nici la cumparaturi! Nu se ingrasa! Nu face celulita si Nu imbatraneste - FALS, e silicon, mai mult de 2 ani nu tine! Mai ramane sa descopar cum o invat sa fie pasagera perfecta, cum sa o fac totusi sa vorbeasca din cand in cand [chestii interesante, evident], cum sa se impacheteze singura si ar mai fi vreo 2 care imi scapa momentan... asta DUPA ce descopar de unde fac rost de aia 5-6mii de euro si ma autoconving ca motoreta mea nu are nevoie de absolut nimic si nici eu nu-mi doresc ceva echipamente Dar! Cand ma gandesc la spendoarea ochilor ei stiu ca va merita... orice decizie voi gasi de cuviinta sa iau Un mare defect dupa mine! NU E CALDA DELOC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 fetelor spuneti si voi ceva ca oamenii astia o iau razna , e mai buna o bucata de cauciuc decat o femeie? demonstrati contrariul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ... si raspunsul lor in cor: "CEVA!" unnamed.wmv Ia studiati diverse aspecte spre prea cuvioasa si bahica satisfactie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ... si raspunsul lor in cor: "CEVA!" unnamed.wmv Ia studiati diverse aspecte spre prea cuvioasa si bahica satisfactie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinik86 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 daca este cineva in bucuresti care are chef de plimbare sa ma anunte si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 De gatit gatesc eu (oua si mamaliga cu lapte) si omleta ? ....si ce va nuci!!! si alune ! daca este cineva in bucuresti care are chef de plimbare sa ma anunte si pe mine. daca cineva ar avea releu de incarcare ar avea si chef de plimbare dar pana vine releu ,uite,cineva pierde timpu' pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 ma facetzi voi ce facetzi mai ascundetzi cate un topic de matrimoniale prin forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate