TETEA. Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Ce credeti, este un concept care va "prinde" sau unul care se va pierde in negura anonimatului? Cred ca expresia "MI-A FUGIT ROATA PE FATA SI M-AM... " ar fi mai rar folosita... Enjoy! http://scooterlab.piaggio.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 (editat) Hai ca nu-i chiar asa S.F, (aerul conditionat la caruta nu cred ca te ajuta atat de mult), cu sistemul asta cu siguranta castigi un plus de aderenta in conditii de carosabil ud, murdar sau denivelat. Editat Februarie 22, 2006 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 daca nu e 2 wheel drive nu mai are farmec , cred ca se va pierde... f multi au scootere pentru a se pregati pentru motocicleta asa ca asta va fi poate pentru mosi si babe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Pe linga ca vei pierde farmecul mersului pe doua roti, sa fiti convinsi ca daca se blocheaza fata tot pe jos sinteti. Pentru ca se inclina suficient cit sa te arunce de pe el, din ce vad in film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 credca o sa fie doar un vis deiarece fff multe scootree sunt acum pe 2 roti.NU cvred ca o sa le inlature ceva,unde mai e farmecul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Interesanta ideea dar nu pt al comercializa la persoane fizice, ar fi amuzant sa bage dinastea intr-un parc de distractii unde sa se poata da lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Daca va uitati la muzeul Aprilia, au avut si ei un prototip asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Categoric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Nu cred ca e o idee prea buna.Ce ma enerveaza astia ca tot vor sa schimbe aspectul motocicletelor!Ati vazut si in MotoLife numarul de luna asta porcariile aleade Hyanide,Baal,SE7EN-niste tampenii absolut penale care cica o sa revolutioneze motociclismul.Pe naiba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Adevarat frate, ma uitai si eu azi pe MotoLife si ai perfecte dreptate. Cred ca au ajuns intr-un punct in care nu mai au ce sa mai adauge ca fiabilitate la motorete si umbla la aspect ca sa il faca cat mai iesit din comun. Sincer daca ma nasteam peste 300 ani poate ca mi-ar fi placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 hi all ..! ce sa zic... buna ideea, adica e frumos, dar pentru oameni batrani, sau la parcuri de distractie! nu mai are nici un farmec,,, nu prea vad legatura cu motociclismul... cred ca va ramane un concept !!! PEACE ALL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate