satana pe mobra Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 pff ce se intampla pe aici , numa pui de "vitezane" is aici ? choppere nimica ? hai sa vedem cati "chopperisti" cu ponei de 125 is pe aici si sa vedem si ponei incep eu ca asa i frumos ... Aprilia Classic 125 cc , nu ma plang i ok pt traficul din oras viteza maxima 140 km/h i numa buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 pune niste poze cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 te`ai bagat si tu in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 te`ai bagat si tu in seama... dar de tine ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Eu macar n-am zis nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 30, 2009 Autor Share Postat Mai 30, 2009 asta ii motocicleta ce imi plac copii astia prosti mici si stelisti ) , bine ca esti tu destept ma Becali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) 140 km/h ? L.E.: si eu am 200 in bord la cbr Totusi,sunt curios care e faza cu 140 km/h top speed ? Editat Mai 30, 2009 de Danyr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 31, 2009 Autor Share Postat Mai 31, 2009 nu man in bord are 160 km.h eu cel mai mult iam dat 140km/h eu zic ca i destul de bine pt un motor de 125 cu inbunatatiri , am avut un scuter yamaha bmk dar asta era prin 95 de 100 cc si mergea 150km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 nu man in bord are 160 km.h eu cel mai mult iam dat 140km/h eu zic ca i destul de bine pt un motor de 125 cu inbunatatiri , am avut un scuter yamaha bmk dar asta era prin 95 de 100 cc si mergea 150km/h yamaha MBK , tare as vrea sa vad un MBK de 100cc la 150km/h ... cu referire la chopperica, banuiesc ca aveai vant din spate si vale nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Urate cu draci chopperele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 yamaha MBK , tare as vrea sa vad un MBK de 100cc la 150km/h ...cu referire la chopperica, banuiesc ca aveai vant din spate si vale nu? eu cred ca era rapa nu vale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Urate cu draci chopperele astea Iara tu ma?nu ai ce face? Satana te laudai cu o iesire amandoi.pe cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Du-te d'le te-a bagat cineva in seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Du-te d'le te-a bagat cineva in seama? taci ca esti prost... si se vede! face omul topic ca sa vada care mai au chopere si vi tu si te bagi ca musca in CU_R .... nu tzia cerut nimeni parerea iar titlul topicului nu era , cum vi se par choperele? stai jos ai 2 , si data viitoare daca vi fara maicata ... te si exmatriculez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 taci ca esti prost... si se vede! face omul topic ca sa vada care mai au chopere si vi tu si te bagi ca musca in CU_R .... nu tzia cerut nimeni parerea iar titlul topicului nu era , cum vi se par choperele? stai jos ai 2 , si data viitoare daca vi fara maicata ... te si exmatriculez! 1 SATAN PE MOBRA este topic special destinat vanzariilor, nu stiu dc ai deschis un topic as aaiurea , era bine si acolo , cine e intteresat cu adevarat isgur se uita. 2 faceti tot offtopicuri, si o sa luat warn...si o mica pauza ..am avertizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 pff ce se intampla pe aici , numa pui de "vitezane" is aici ? choppere nimica ? hai sa vedem cati "chopperisti" cu ponei de 125 is pe aici si sa vedem si ponei incep eu ca asa i frumos ... Aprilia Classic 125 cc , nu ma plang i ok pt traficul din oras viteza maxima 140 km/h i numa buna na, ca mi-am pus si eu jucaria de 125 salutari :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Urate cu draci chopperele astea urat esti tu 1 SATAN PE MOBRA este topic special destinat vanzariilor, nu stiu dc ai deschis un topic as aaiurea , era bine si acolo , cine e intteresat cu adevarat isgur se uita.2 faceti tot offtopicuri, si o sa luat warn...si o mica pauza ..am avertizat nu a deschis topicul pt a-si vinde mobra reciteste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Normal ca sunt urate frate , ca el nu da bine pe Magheru(daca o stii unde e magheru si ce e el ) cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 zvast!c , faza e ... ca oricat am incerca sa ne ascundem dupa deget, enduristii si baietzii cu choppere pleaca cam greu de printre noi, pe cand forjatorii ... cand isi cumpara motor "dăla care dă bine la pixde" isi cumpara un bilet "one way" spre ceruri! cand se imbarca nimeni nu stie... dar depinde de cat trage de gaz ! parere pesronala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 zvast!c , faza e ... ca oricat am incerca sa ne ascundem dupa deget, enduristii si baietzii cu choppere pleaca cam greu de printre noi, pe cand forjatorii ... cand isi cumpara motor "dăla care dă bine la pixde" isi cumpara un bilet "one way" spre ceruri! cand se imbarca nimeni nu stie... dar depinde de cat trage de gaz ! parere pesronala... asta cred ca ai spus-o la 'oha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 asta cred ca ai spus-o la 'oha... lasai chivule in pace... e deja offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 zvast!c , faza e ... ca oricat am incerca sa ne ascundem dupa deget, enduristii si baietzii cu choppere pleaca cam greu de printre noi, pe cand forjatorii ... cand isi cumpara motor "dăla care dă bine la pixde" isi cumpara un bilet "one way" spre ceruri! cand se imbarca nimeni nu stie... dar depinde de cat trage de gaz ! parere pesronala... nu esti singurul care considera asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 zvast!c , faza e ... ca oricat am incerca sa ne ascundem dupa deget, enduristii si baietzii cu choppere pleaca cam greu de printre noi, pe cand forjatorii ... cand isi cumpara motor "dăla care dă bine la pixde" isi cumpara un bilet "one way" spre ceruri! cand se imbarca nimeni nu stie... dar depinde de cat trage de gaz ! parere pesronala... E foarte corect ce spui , dar pana la urma daca e sa mori poti sa mori si cu R1 si cu chopper si cu enduro , cateodata mai depinde si de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Imi plac incurajarile in comunitatea asta moto. Suntem prieteni da` plm frate eu am chopper si tu R1 , deci e clar ca tu o sa mori =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Daca esti ponderat poti sa mergi si cu R1 si cu hayabusa si poti sa nu mori .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate