Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 12, 2004 Share Postat Ianuarie 12, 2004 S-o vand, sa n-o vand.... Daniel M., tu ce zici? O poza din vara 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Ianuarie 12, 2004 Share Postat Ianuarie 12, 2004 vinde-o si cumpara un motor adevarat.de ex un SP2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 12, 2004 Share Postat Ianuarie 12, 2004 Tremelo, stai jos, nota 4 SP 2 e pt. unu`ca tine, tu n-ai vazut ca eu merg au leger, sa gust paisagiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 Cat merge la vinzare o Honda ca a ta? Apropo ce an e? Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 VFR-ul meu este din `95. Cu preturile te poti orienta la mobile.de. Motoarele in "V" sant eva mai scumpe decat cele in linie pt. ca sant f. durabile pe de o parte si pt. ca au mai multe piese componente pe de alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Ma interesa pe piata romaneasca cat ajunge VFR - ul. Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Pai nutzi face cu ochiu noua ST1300 ? Sau e prea mare/scumpa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Mai Carlos, in mod logic....la pretzul pe care-l obtzii tu de la vanzator adaugi taxele vamale si transportul....si tzi se face rau In Ro. nu stiu daca exista vreunul din `95 sau mai tanar, si daca ese de vanzare. Daca ai intentzia serioasa sa-tzi iei un VFR, da un anuntz...logic nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 Deocamdata nu vreau sa imi iau nimic ptr ca de abia am inceput pe o Honda NSR 125, dar ptr viitor vreau sa imi formez o parere. Si ptr ca am auzit lucruri bune despre model si imi si place cum arata te-am intrebat despre pret. Multumesc oricum! Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 hallo leovfr, tu prin ce tinuturi te ratacesti ? cat de des esti prin romania, am impresia ca aproape de loc alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 hallo alex m., eu m-am ratacit prin B-W. Tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 hellou eu sunt ultimul sas din SIGHISOARA nu stiu la ce te referi exact cu B-W ( te referi la Bayern ? ) daca da de unde mai exact ? alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 B-W steht fĂźr Baden-WĂźrttemberg. P.S. da` ce-atzi facut cu ceilaltzi sasi, i-atzi mancat pe totzi ? Canibalilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 tut mir leid ich dachte irgndwie an " BAVARIA ", uebrigens woher kannst du so gut rumaenisch sprechen ? unde-s toti sasii din SIGHISOARA ? de exemplu prin B-W doar eu am ramas "patriotul" de mine ramanem in contact .............. alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 woher kann ich so gut rumänisch sprechen?...pai ia sa ma gandesc...de la scoala generala....de la liceu....de la facultate...de la prieteni ( multzi au fost, putzini au ramas...in Ro. )... das reicht, oder? Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 S-o vand, sa n-o vand.... Daniel M., tu ce zici? Pai ce sa zic Leo, eu zic sa n-o vinzi. Doar daca vrei sa treci la ceva mai sport decat VFR-ul sau la modelul urmator. Dupa parerea mea ce-l mai reusit e cel de 800, penultimul. Daca vrei sa treci la asta, nu mai sta pe ganduri, e super frumoasa motoreta iar in ceea ce priveste motorul, stim amandoi ca nu trebuie sa-ti faci probleme. In tara nu este decat un VFR750, cel care are PH-75-VFR si e pe numele meu. Apropo daca il vedeti pe baiat (e de prin harghita parca) zice-ti sa vina sa facem actele ca altfel il dau furat in februarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 Poti eventual sa-l radiezi si gata. Il anunti ca l-ai radiat, ii trimiti prin posta actele si mai incolo se descurca. Sau are talonul la el?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 Ei Daniele M, intrebam si eu asa retoric...nici eu nu sant chiar hotarat...as vrea parca ceva de 1000 cc...gen Fazer, l-am testat si motorul e bestial...mai vedem Toate bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 Poti eventual sa-l radiezi si gata. Il anunti ca l-ai radiat, ii trimiti prin posta actele si mai incolo se descurca. Sau are talonul la el?? Si talonul si cartea asa e cand esti baiat bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 AM VANDUT-O ( cu inima grea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 pe bune?si acum?bmw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 pe bune?si acum?bmw? Vio tata, e vanduta pe bune... Si habar n-am in momentul de fata ce-o sa-mi iau...te tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 (editat) Si talonul si cartea asa e cand esti baiat bun... Ti-am promis ca rezolvam cu actele,numai ca n-am fost in tara, mii de scuze!!!! tel. 0744762622.ca nu stiu nr tau! Editat Ianuarie 13, 2005 de cbrxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 (editat) Salut baieti!Am vandut bestia(cbr1100xx,era un motor bun,dar nu-mi permitea buzunarul ca mai fac si enduro,si mi-au trebuit bani pt drz400)si am ajuns sa-mi iau un vfr rc36,an 93',inmatriculat in 94,30mii km,carte service,toba Micron(suna excelent)adus proaspat de catre Motomobil( www.motomobil.ro,nu-s asa de ieftini dar merita sa-ti iei motor de la ei ca aduc numai motoare excelente,n-au probleme ascunse,si sunt foarte corecti!).Deja sunt vreo 10 bucati(dac.nu mai multi)Vfr in tara!Si afara sunt destul de scumpe,in fata de celelalte modele din categoria 750.In curand poze!!! Editat Ianuarie 24, 2005 de cbrxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 AM VANDUT-O ( cu inima grea ) Spune-ne si noua, muritorilor de rand, la ce bai ai vandut-o!!! A visa e "eftin"!!! A te trezi e scump!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate