itc Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 Spuneti-mi si mie va rog: care platina merge la Simson? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 Uite, eu personal am acum o platina de Oltcit (pe care am prelucrat-o, ce-i drept, "din pila", pana s-a potrivit). Teoretic cica ar fi 100% compatibila o platina de Wartburg, dar nu am vazut cu ochii mei, deci nu garantez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Ianuarie 13, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2004 Am fost eu sa iau una de Wartburg da' e total diferita de aia de Simson. O sa ma uit la aia de Oltcit. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 Cauta niste platini la o reprezentanta de Skoda, am inteles ca intra perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 chiar si platina de dacie daca o adaptezi merge super dupa aia nu mai ai probleme cumperi numa platina de dacie salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 skoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 de wartburg.Bai motormaus...esti vreo ruda cu mine?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Ianuarie 15, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2004 Care Wartburg, MauS, ai vazut-o cum arata? Poate mi-o fi aratat mie vanzatorul o platina de altceva cand i-am cerut de Wartburg, da aia pe care am vazut-o eu n-are nici macar un milimetru in comun cu aia de Simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 skoda. eu de asta am avut si nu mi-a facut probleme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 Eu am pe el o platina de VW.Mi-a mers la fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate