gabyshor Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Salut! Caut o curea de alternator pt o Kawasaki Gpx 750 r. Codul este Bando Rib-Ace 5PJ290 59011-1052 (este inscris pe curea). Ma poate ajuta cineva sa fac rost mai repede de curea? Le-am trimis mail celor de la www.bando.de si acum astept. Daca este cineva care ma poate ajuta, fac o cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 30, 2009 Autor Share Postat Mai 30, 2009 Salut!Caut o curea de alternator pt o Kawasaki Gpx 750 r. Codul este Bando Rib-Ace 5PJ290 59011-1052 (este inscris pe curea). Ma poate ajuta cineva sa fac rost mai repede de curea? Le-am trimis mail celor de la www.bando.de si acum astept. Daca este cineva care ma poate ajuta, fac o cinste! sau poate stie cineva unde as putea gasi? vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 31, 2009 Autor Share Postat Mai 31, 2009 200 ron in 12 zile salut! da-mi ceva detalii. ce anume ai gasit,ce firma? unde? e ce-mi trebuie mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 (editat) 200 ron in 12 zile E foarte interesant cum o bucată de cauciuc cu niÂşte ațe de mătase în ea poate costa 2 milioane! Ontopic: Suna-l pe domnul acesta si dă-i exact dimensiunile curelei: D-l Stoica: 0744371968 Sunt mai mult ca sigur că, dacă are cureaua ta, te va costa câteva sute de mii. În plus, domnul Stoica are si rulmenți de toate dimensiunile cât Âşi simeringuri. Editat Mai 31, 2009 de mariion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 E foarte interesant cum o bucată de cauciuc cu niÂşte ațe de mătase în ea poate costa 2 milioane! Ontopic: Suna-l pe domnul acesta si dă-i exact dimensiunile curelei: D-l Stoica: 0744371968 Sunt mai mult ca sigur că, dacă are cureaua ta, te va costa câteva sute de mii. În plus, domnul Stoica are si rulmenți de toate dimensiunile cât Âşi simeringuri. am rezolvat cu cureaua. mi-a adus-o o firma din oras, dar multumesc mult, dle mao-san. un om super, pe care-l recomand (mi-a trimis pe mail si manualul motocicletei cu toate piesele si codurile lor). sper sa ne vedem la o intrunire si sa ma pot revansa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valke04 Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Buna, Uite am vazut aici pe forum discutiile tale despre cureaua aceea de alternator pentru Kawasaki GPX 750 R, aceeasi problema o am si eu acum.. am nevoie de aceeasi curea, eu sunt din Timisoara, m-ai putea te rog ajuta si pe mine cu niste informatii gen: de unde ai achizitionat-o tu si la ce pret? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Daca-i trimiti un PM (personal message) nu crezi ca e mai usor? Zic si eu... Cine stie cand mai citeste aici, devreme ce a rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Buna, Uite am vazut aici pe forum discutiile tale despre cureaua aceea de alternator pentru Kawasaki GPX 750 R, aceeasi problema o am si eu acum.. am nevoie de aceeasi curea, eu sunt din Timisoara, m-ai putea te rog ajuta si pe mine cu niste informatii gen: de unde ai achizitionat-o tu si la ce pret? Multumesc anticipat! fa-i o poza la curea si pune-o aici; si eu am schimbat cureaua sapt asta la bmw, si am luat-o de la piese auto cu 27 RON, fata de OEM de la bmw unde era 80 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 fa-i o poza la curea si pune-o aici; si eu am schimbat cureaua sapt asta la bmw, si am luat-o de la piese auto cu 27 RON, fata de OEM de la bmw unde era 80 RON Cred ca in cazul asta mai important e codul curelei... Ca in poze toate curelele seamana.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Cred ca in cazul asta mai important e codul curelei... Ca in poze toate curelele seamana.. chiar deloc curelele is de mai multe feluri, intr-adevar; daca intri la skf pe site, o sa vezi coduru de 2 litere si apoi desenul la fiecare, de acolo iti dai seama ce curea ai tu; apoi daca e cu "ribbs" adeca santuri, vezi cate are a ta, apoi te mai intereseaza lungimea. toate astea plecand de la supozitia ca nici o firma de motociclete nu produce curele, uleiuri, rulmenti, etc. deci si ei le iau tot de la producatorii mari. si atunci, de ce sa nu iei si tu tot de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate