Sari la conținut

Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050

Postări Recomandate

/index.php?...ic=17930&st=320

veniti si voi la o intalnire mica maine seara in drumul taberei, in fata magazinului favorit ? ...poate in sfarsit ne cunoastem si noi

Daca nu ploua, sigur.

m-am uitat la al meu aseara ... i-am moontat toate saibele dar pe partea stanga atinge cadrul in unul din punctele de prindere trebuie sa ma ocup uin pic de el sa vad ce-i fac sa nu mai atinge

Cred ca niste bucatele de camera ar fi utile sa reduca vibratiile.

Baietii care (sper) ca o sa-mi faca barele au zis ca o sa faca un fel de bucsi de cauciuc sa nu fie fier pe fier.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

/index.php?...ic=17930&st=320

veniti si voi la o intalnire mica maine seara in drumul taberei, in fata magazinului favorit ? ...poate in sfarsit ne cunoastem si noi

As veni dar...plec acum la munte. Au anuntat astia ploaie dar nu face nimic. O tura pana la Brasov si ma intorc maine prin Rucar-Bran si apoi Curtea de Arges. Daca m-ai organizati ceva, anuntati aici ca vreau sa vin si eu.

Link spre comentariu

...scuse ...m-am trezit abia acum :banana: l-am schimbat cu cel de la MVM...

Nici o problema!

Dar... Vad ca MVM este un concesionar, probabil ca e un parbriz facut de Givi.

Link spre comentariu

Nici o problema!

Dar... Vad ca MVM este un concesionar, probabil ca e un parbriz facut de Givi.

...nu,ala de la Givi,e divers,e cu 5cm mai inalt decat originalul(din cea ce stiu de pe la "strom-isti"nu functioneaza prea bine)in schimb asta, e versiunea de la "Touratech"...eu ma gasesca foarte bine cu el :banana:

P:S...scuse MRA-variotouring,vezi www.bricomoto.it

Editat de XXL
Link spre comentariu

Salut Levap. De acord cu intalnirea de la Arc. Poate reusim sapt. viitoare sa ne intalnim cu totii. Oricum, mai vorbim si vedem cine poate sa vina.

Concluzionand...suntem 4 (pana acum ): Levap, As25, Novix si eu, plus XXL dar.....e plecat pe meleaguri indepartate. Oare, mai exista cineva? Daca da, va asteptam pe toti aici.

Salutare tuturor.

si mai e un amic de-al meu cu unul albastru cu topcase...tot bucurestean...din busteni, ce-i drept

Link spre comentariu

:banana: Hai sa stabilim o zi si o ora iar eu o sa incerc sa ajung.

Intrebari???

XXL - ziceai mai de mult ca s-ar putea sa venitzi in tara mai multzi posesori de DL. AI idee in ce perioada?

Novix - Mai ai nevoie de semnalele alea? Si daca da mai da-mi un PM. L-am avut ultima data la ARC.

Link spre comentariu

:banana:

@As25: Da ma mai intereseaza!

Vii la arc miercuri? Si daca da da-mi un PM inainte

Din partea mea poate sa fie in orice zi dar dupa 18. Sa spunem miercuri la Arc? Cine e pentru, cine e contra? :D Ora o stabiliti voi.

Deci ramine miercurea asta?

Link spre comentariu

:banana: Hai sa stabilim o zi si o ora iar eu o sa incerc sa ajung.

Intrebari???

XXL - ziceai mai de mult ca s-ar putea sa venitzi in tara mai multzi posesori de DL. AI idee in ce perioada

AS25...Romania am "facut-o"anul trecut(vezi "excursii pe 2 roti),anul asta sa-r putea

sa facem Russia,pana acum nu am decis nimic,in cel mai rau caz voi veni din nou in Romania numai eu... :D

post-4274-1150147418_thumb.jpg

Link spre comentariu

XXL. Dar pe unde va duceti in Rusia daca ar fi? Nu pe la noi. Iar daca nu va fi asa, ce ziceti de o Grecia pe la inceputul lui septembrie? Oricum am aflat zilele astea de inca 2 viitori posesori de V-Stromuri, deci poate pina veniti vom fi si mai multzi ca acum.

XXl si mai aveam o intrebare la tine. Tu ce ulei pui la Dl tau???

Link spre comentariu

XXL. Dar pe unde va duceti in Rusia daca ar fi? Nu pe la noi. Iar daca nu va fi asa, ce ziceti de o Grecia pe la inceputul lui septembrie? Oricum am aflat zilele astea de inca 2 viitori posesori de V-Stromuri, deci poate pina veniti vom fi si mai multzi ca acum.

XXl si mai aveam o intrebare la tine. Tu ce ulei pui la Dl tau???

...da am decis; Rusia pt.anul asta nu se face,asa ca anul asta voi fi in Romania (in august) :banana:

P.S ....ulei Motul 5-40,cca 10-15€L,depinde de unde-l cumperi :D

Link spre comentariu

...da am decis; Rusia pt.anul asta nu se face,asa ca anul asta voi fi in Romania (in august) :banana:

P.S ....ulei Motul 5-40,cca 10-15€L,depinde de unde-l cumperi :D

Deci. Romania sa fie atunci. Si poate dam o tura mai multzi pana la bulgari sau chiar greci. Ar fi o treaba.

Ce zici Levap?

Link spre comentariu

• Ruginel changed the title to Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050
  • ivan pedala locked și unlocked this topic