tin-tin Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 fratilor, sa fiti sanatosi!...ma bucur pt voi...ca nici eu nu f*u*t prea des... sincer sa fiu....o mai dau pe poze...da' imi dau silinta un pic cand ma ia...totusi! ...stiu stiu!!!...gusturile nu se discu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 super tare topic, super tare si Violeta ) aaa.. sa nu uit.. super tari si fotografii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 fratilor, sa fiti sanatosi!...ma bucur pt voi...ca nici eu nu f*u*t prea des... sincer sa fiu....o mai dau pe poze...da' imi dau silinta un pic cand ma ia...totusi!...stiu stiu!!!...gusturile nu se discu... nu suntem curiosi cat de des f*u*t..fiecare se descurca cum poate..noi o avem pe VIOLETA..tu ramai cu datu prin poze.. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Mama...parca ati vazut-o pe craiasa craieselor cu pieptul gol...oare de ce tot clubul asta e format din onanisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) Faina tipa, si draguta pe deasupra Am prins-o doar la decernarea premiilor Ce pot sa zic?Sa fie sanatoasa si iubita, ca admirata este cu siguranta Editat Iunie 17, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Si cand te ganesti ca aceste fete vor fi sotiile unor ...poate motociclisti te gandesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Si cand te ganesti ca aceste fete vor fi sotiile unor ...poate motociclisti te gandesti hopa!!!...ne spui ceva ce noi nu stim? ..ai ganduri serioase cu fata? sa fie intr-un ceas bun RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 nu suntem curiosi cat de des f*u*t..fiecare se descurca cum poate..noi o avem pe VIOLETA..tu ramai cu datu prin poze.. RESPECT tu esti ala cu sentimentele curate, maaa!...comoara...ce nu zici?!?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 ce disperati... nu ai mai vzut 2 OO toti cu telefoane-aparate foto.... ntz ntz ntz. Tu n-ai facut poza, asa-i? Decat cu ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Are sani ok . Nu s-a gasit s-o detroneze alta ceva mai ''sufletista'' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Ce am inteles din topicul asta pana acum: - o fata a facut flashing aratandu-si sanii la intalnirea de la Cluj - cei care se uita la poze sunt labari - sau...? - cei care nu s-au uitat inca se vor uita, deci reveniti la concluzia de mai sus - fata se va marita cu un motociclist si va fi nasol de el pentru ca deja toti de pe forum au produs multe proteine uitandu-se la nevasta-sa pe cand nu era inca... you know... Hmm... Nu cred ca oamenii se vor mai face bine niciodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 (editat) Ce am inteles din topicul asta pana acum:- o fata a facut flashing aratandu-si sanii la intalnirea de la Cluj - cei care se uita la poze sunt labari - sau...? - cei care nu s-au uitat inca se vor uita, deci reveniti la concluzia de mai sus - fata se va marita cu un motociclist si va fi nasol de el pentru ca deja toti de pe forum au produs multe proteine uitandu-se la nevasta-sa pe cand nu era inca... you know... Hmm... Nu cred ca oamenii se vor mai face bine niciodata... da da perfect de acord cu mențiunea ca cine nu se uita e aproape sigur pe invers (no offence) PS: semnez si eu condica in fanclub Editat Iunie 18, 2009 de nuxu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Are sani ok . Nu s-a gasit s-o detroneze alta ceva mai ''sufletista'' ? De ce nu te-ai dus să încerci, Clujul nu e departe de Hunedoara? Bravo pentru curaj și atitudine, restul e Can-Can. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Onanisti? Neee... Admiratori de frumos Sa ii traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Ce am inteles din topicul asta pana acum:- o fata a facut flashing aratandu-si sanii la intalnirea de la Cluj - cei care se uita la poze sunt labari - sau...? - cei care nu s-au uitat inca se vor uita, deci reveniti la concluzia de mai sus - fata se va marita cu un motociclist si va fi nasol de el pentru ca deja toti de pe forum au produs multe proteine uitandu-se la nevasta-sa pe cand nu era inca... you know... Hmm... Nu cred ca oamenii se vor mai face bine niciodata... Exact : ai inteles perfect, concluziile tale sunt defecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 De ce nu te-ai dus să încerci, Clujul nu e departe de Hunedoara? Sunt pudica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Sunt pudica. ahaaaaa :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Iunie 21, 2009 Autor Share Postat Iunie 21, 2009 deci domnu' doctor Concluziile tale sunt prea vaporoase pentru ca si cei care sunt pe plaja la Constanta sunt lab..i datorita faptului ca 60% minim din partea feminina e fara sutien. Aici o contat spiritul de competita si fair play-ul (daca am scris corect) fetei. a facut ceva ce putine fete ar face si merita laudele noastre. Daca erai acolo iti placea si tie si nu mai ziceai nimik. Nici fetele care au fost platite sa faca treaba asta nu or facut asta. violeta a facut si cinste ei. NU VA FACETI PROBLEME CU INSURATOAREA SAU CASATORIA SAU MARITISUL EI CA DACA CHIAR NU O IA NIMENI EU O IAU !! Sunt pudica. da ?? si eu sunt !!! daca vrei ... am fost ieri in hunedoara la voi in barul de motociclisti. dar promit ca mai vin si iti arat cat de pudic sunt. Sa vezi ce simplu scapi de pudism !!! Sunt pudica. da ?? si eu sunt !!! daca vrei ... am fost ieri in hunedoara la voi in barul de motociclisti. dar promit ca mai vin si iti arat cat de pudic sunt. Sa vezi ce simplu scapi de pudism !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Ce mi se pare mie grav e ca se intimpla prea rar astfel de evenimente pe la intilnirile moto, de s-a gasit de cuvvinta sa se deschida un thread pt. asta Din unghiul ala nici nu pare sa aiba tzitze misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) da ?? si eu sunt !!! daca vrei ... am fost ieri in hunedoara la voi in barul de motociclisti. dar promit ca mai vin si iti arat cat de pudic sunt. Sa vezi ce simplu scapi de pudism !!! da ?? si eu sunt !!! daca vrei ... am fost ieri in hunedoara la voi in barul de motociclisti. dar promit ca mai vin si iti arat cat de pudic sunt. Sa vezi ce simplu scapi de pudism !!! Pe langa ca esti pudic, te mai si repeti . Nu-i nevoie .. imi place pudismul ! Iar daca vreau sa scap de pudism, linistit , are cine sa ma ajute . Editat Iunie 22, 2009 de Biraidarita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Pe langa ca esti pudic, te mai si repeti . Nu-i nevoie .. imi place pudismul ! Iar daca vreau sa scap de pudism, linistit , are cine sa ma ajute . pot spera la aceasta postura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 pot spera la aceasta postura? Alt candidat nici nu mai exista . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Alt candidat nici nu mai exista . ai rabdare pana diseara sa vezi cati apar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 ai rabdare pana diseara sa vezi cati apar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate