Dan_Dumitrescu Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Pe scurt: a fost GENIAL! Camparea ca si camparea, dar tura de superspeciala de sambata (86 km) putea fi facut in reclama la honda...nota 11 capritelor care au tinut onorabil desi am dat in ele un pic prea tare... Revin cu poze mai incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrl13 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 A fost, pe scurt, memorabil. http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoU...bumId=344415745 Multumesc tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Poze... Editat Iulie 6, 2009 de cturturica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrl13 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 iaca si niscaiva filmuletze http://www.youtube.com/user/lungu13#play/uploads sper sa mearga linkul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrl13 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Sa nu uit..puneti-l si voi pe "il_presario" in listele de contacte de pe yahoo messenger, o sa ne fie mai usor sa cetuim onlain;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Sa nu uit..puneti-l si voi pe "il_presario" in listele de contacte de pe yahoo messenger, o sa ne fie mai usor sa cetuim onlain;) Cine-i tipu'? Bai nenea. Daca nu erau sfintite motoarele alea, oare ce pateau in we asta? Cici, REMEMBER? Si ziceai ca te durea fundu? Daca vreti poze cu motoarele, dati un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrl13 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Aici gasiti arhiva cu tot ce am filmat si fotografiat eu http://s4.transfer.ro/storage/intalnire_Do...VRL13-cdb1f.zip linkul e valabil 10 zile starting..3, 2, 1..NOW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 N-am cuvinte, a fost o experienta de neuitat, plina de aventura: noroi, soare, foc de tabara, ploi, tunete, bancuri, offroad, pana de cauciuc, peisaje de iti taia rasuflarea. Superb!! Singura chestie, data viitoare tre ales un loc la fel de frumos dar cu semnal...Chit ca nu o sa mai am SLRul pana atunci tot vin Pozele o sa le pun pe transfer.ro indata ce o sa am net acasa (muma lui de furnizor ).... Abia astept filmuletele de la Enduristu dar abia saptamana viitoare. Mi-a parut bine de cunostinta, am avut parte numai de oameni de nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Obositoare tura de sambata, dar minunati oamenii cu care am facut-o. Va multumesc ca m-ati primit in randul vostru desi nu eram asa de bine stickerit ca enduristu'. La cat mai multe ture va doresc. Si daca v-ati simtit bine la Sibiu mai haideti ca muntii nostri nu pleaca de aici. Editat Iulie 6, 2009 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Pozele mele: http://s10.transfer.ro/storage/4-5_iulie_2...toare-5d5f3.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Pozele mele: http://s10.transfer.ro/storage/4-5_iulie_2...toare-5d5f3.rar nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 nu merge mere domnu'. am testat eu. a iesit foarte tare din ceea ce se vede in filmulete si poze. tabara s-a impartit intre cei din vale si cei din deal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Poze... Frumoase poze! PS: Sa inteleg ca ai folosit folia aia? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 mere domnu'. am testat eu. LA MINE NU. Nu vrea sa-l termine de copiat. (incercat de reo 4-5 ori, aceeasi eroare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 nu merge LA MINE NU. Nu vrea sa-l termine de copiat. (incercat de reo 4-5 ori, aceeasi eroare) http://s4.transfer.ro/storage/P7050086-912f9.zip am facut alta arhiva sper ca e ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) frumos cu dominatorii, locuri frumoase, oameni frumosi peste 30 la numar, motorete frumoase 27 numarate de mine, vreme "frumoasa" dar cum spunea cineva mai sus, macar nu ne-am prafuit , bravo baieti, mi-a placut, felicitari si merci ! acum cateva poze, cele "artistice" sunt operele Ravenitzei Editat Iulie 7, 2009 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 stai ca acu' le intorc ... intoarse ... of of ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 am facut alta arhiva sper ca e ok... Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorina Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti. Pentru mine a fost o iesire de neuitat. Am un singur regret, ca nu am participat si la endureala... dar promit ca la anul nu mai ratez! pozele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 salutare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tura astora: nxr, dominator72, bogdanel cu suzuki ala rosu si enduristul cu nevasta, s-a prelungit astfel: duminica seara campare cu cortul la ocna sibiului. gratare, baie in lacuri sarate, stateam toti ca morsele ( super supe super- conditii f. bune, ieftin), ciorba de burta toti, de sub burta nu stiu ca io n-am gasit), beri etc. luni nenea io am plecat de dim pana la mine la tara sa -l ajut pe nea zugravu. acum va scriu si plec cu motorisca spalata inapoi la ocna la bai. apoi mergem spre sighisoara maine. CIUS poze va dau si io dar alta data ca n-am vreme acum stiffere sper ca ti-a placut apa de izvor din sticluta aia mica de ti-am pus la plecare sa va mai zic ceva: abia ieri am fost la enduro adevarat cu xr-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Obositoare tura de sambata, dar minunati oamenii cu care am facut-o.Va multumesc ca m-ati primit in randul vostru desi nu eram asa de bine stickerit ca enduristu'. La cat mai multe ture va doresc. Si daca v-ati simtit bine la Sibiu mai haideti ca muntii nostri nu pleaca de aici. Salutare, nu conteaza motorul, actibildele sau numarul; suntem toti motociclisti, asta conteaza.Sanatate si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 stiffere sper ca ti-a placut apa de izvor din sticluta aia mica de ti-am pus la plecare ba baiatule, este apa vie din izvor de sanatate , multzam fain sa traiesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti. Pentru mine a fost o iesire de neuitat. Am un singur regret, ca nu am participat si la endureala... dar promit ca la anul nu mai ratez! pozele noastre Eu nu pot sa deschid arhiva cu fotografii... apare ceva eroare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 frumos cu dominatorii, locuri frumoase, oameni frumosi peste 30 la numar, motorete frumoase 27 numarate de mine, vreme "frumoasa" dar cum spunea cineva mai sus, macar nu ne-am prafuit , bravo baieti, mi-a placut, felicitari si merci !acum cateva poze, cele "artistice" sunt operele Ravenitzei Pai da ca tie iti era prea lene sa folosesti minunatie de aparat! salutare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tura astora: nxr, dominator72, bogdanel cu suzuki ala rosu si enduristul cu nevasta, s-a prelungit astfel: duminica seara campare cu cortul la ocna sibiului. gratare, baie in lacuri sarate, stateam toti ca morsele ( super supe super- conditii f. bune, ieftin), ciorba de burta toti, de sub burta nu stiu ca io n-am gasit), beri etc. luni nenea io am plecat de dim pana la mine la tara sa -l ajut pe nea zugravu. acum va scriu si plec cu motorisca spalata inapoi la ocna la bai. apoi mergem spre sighisoara maine. CIUS Multumim pentru faptul ca ai facut pe ghidul cu noi, chit ca eram noi disperati pe unde ne-ai bagat, sunt sigura ca va ramane o experienta minunata pentru toti! Salutare,nu conteaza motorul, actibildele sau numarul; suntem toti motociclisti, asta conteaza.Sanatate si numai bine. Tin sa zic ca inca mai salivez dupa o clatita de la balciul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Pai da ca tie iti era prea lene sa folosesti minunatie de aparat! hm cred ca am fost destul de ocupat cu numarul ridicat de pene Editat Iulie 7, 2009 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate