Schumy Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Chiar daca nu are legat prea mare cu motociclismul eu incerc sa vand kartul asta.....voi ce parere aveti?imi dati si mie niste sfaturi?Vand kart pt asfalt facut de mine,roti noi,motorul este de mobra 50cc .Caracal,jud olt.0726383902 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 da unde e motoru?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 pune mai multe poze, cat vrei pe ea? cate kg ale? cat de tare merge|? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Martie 4, 2006 Autor Share Postat Martie 4, 2006 Pai in acea poza si in celelalte pe care la mai am nu era motorul montat(atunci il reparam).In legatura cu greutatea cred ca are vreo 80kg(nu am avut unde sa il cantaresc).Viteza max atinsa de mine a fost cred ca undeva pe la 60-65km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 pai fa si tu o poza cu el complet! in alta ordine de idei te freaca politia la cap daca mergi cu el pe strada au ba? eu vreau sa-mi fac unul de teren de 700 cc si sa stiu cum fac, il las acolo pe unde ma dau la vreo 20 de km de casa sau pot sa ma duc pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 si io vreau sa fac asa ceva cu cativa prieteni la sf. anului 5 , prima data ne-am gandit la un sasiu cat se poate de usor cu un motor de nipra, da cand am aflat cat de greu ii motoru de nipra am renuntat la ideea aceasta mergand pe un motor mai usurel de vreo 250 cc - 350 cc max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 io il fac cu doua motoare de ij planeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 eu am un cart functional , cu motor de Hoinar....nu e posibil sub absolut nici o forma sa iesi cu el pe drumul public in legalitate....Doar daca ai vreo parcare mare a vreunei firme, asa mai poti.E nasol, eu anul trecut am mers cu el in cateva seri si atat, exact din acest motiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 pai daca e facut ca lumea si cu multi $$$ poate o poti omologa. din aceasta cauza ar fi mai practica una de teren, un bugggy ca cu aia ai unde sa meri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Mai si eu ma gandeam la asa ceva...dar o sa fie un ATV (adica o sa aiba coarne si o sa se incalece ha ha ha ) ). La origini o sa fie un cadru de Ij pe care o sa montez un motor de Ij...de fapt din cadrul de Ij o sa fie doar partea pe care se prinde motorul.O sa fie tot pentru drum accidentat...pe la tara si o sa ramana acolo pentru ca sunt foarte sigur ca nu sunt sanse sa fie omologat. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Acum am mai observat ceva. Nu vad in poza aia nici un diferential in spate ...si daca nu are atunci cum abordeaza curbele din moment ce are tractiune la rotile din spate? Ca eu asa stiu de la scoala...chestia aia a ta functioneaza, sau mai bine zis a functionat vreodata? Dupa cum arata cadrul ala nu prea cred...dar poate ma insel. De aceea asteptam date tehnice de la tine... Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 pai carturile nu au diferential. io mam dat cu kart si nu avea, si kart facut ca lumea, nu de acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 Cum sa nu mearga? .Inrebarea asta mi-am pus-o si eu candva,dar nici un cart pe care l-am vazut in viata mea(modele mai vechi cu motoare de mobra,hoinar) au la fel puntea spate,unele au montate chiar la mijloc o cama pt pompa de benzina.Deci mege ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Mai frate...cum reuseste sa i-a curba daca ambele roti au aceiasi viteza? In curba roata care se afla in interiorul curbei trebuie sa aiba viteza mai mica decat aia de pe exteriorul curbei. Asa spun legile fizicii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 cred ca derapeaza roata din interiorul curbei... in fine, nu stiu ce si cum dar am vazut numai kart-uri fara diferential pana acum! si unele atv-uri sau quad-uri, care si cum or fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Daca distanta dintre roti e suficient de mica cum e in cazul carturilor diferenta de turatie dintre cele 2 roti e neglijabila si se "compenseaza" printr-o usoara derapare. Nici eu n-am vazut cart cu diferential pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 pai de aia nu ati vazut ca nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataBOSSiawa Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 spunemi si mie pretu la cadru si de unde esti.ca iti cumpar eu cadru......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Martie 7, 2006 Autor Share Postat Martie 7, 2006 Pai un pret pt cadru exact nu stiu nici eu.Eu sunt din caracal.Fa tu o oferta si discutam.0726383902 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 va zic io ca merge, si sa stiti ca acum vreo 3 ani era campionat pe circuitul de la tg secuiesc, in care am participat si eu cu un cart cu motor de hoinar, si n-avea diferential.merge chiar ok. numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 @ cataBOSS : nu mai zici nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Acum am mai observat ceva. Nu vad in poza aia nici un diferential in spate ...si daca nu are atunci cum abordeaza curbele din moment ce are tractiune la rotile din spate? Ca eu asa stiu de la scoala...chestia aia a ta functioneaza, sau mai bine zis a functionat vreodata? Dupa cum arata cadrul ala nu prea cred...dar poate ma insel. De aceea asteptam date tehnice de la tine... Numa' bine! Am avut si eu cart cu motor de mobra si un cauciuc alunca usor pe janta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 (editat) Pai zi un pret Cu tot cu motor.... Si zi daca e functionabil sau nu Si mai pune niste poze sa inteleg despre ce e vb...cu toate ca nusht...tu stai tocma la caracal... Editat Martie 20, 2006 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 Pretul e de 4 mil(rotile fiind incluse) pretul este pt cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Dap...mai cauta....dar la $$$ astia nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate