Miki Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 Unchiu-le[/bb], Din Targu Mures comand si eu piese prin posta (la ramburs), adr.: str. Iuliu Maniu, nr. 9, Okanyi Zoltan, tel.: 0722669946 sau 0744506624. Exista magazin de piese pt. MZ-uri si la Odorhei, dar sunt mai scumpe, precum si la Oradea, bucuresti, dar cel din MS e cel mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unchiu Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 Merci Miki... de acolo am mai luat si io... ar fi interesant sa vad putin si motoru tau ca poate al meu are modificari?... adica mi-a trimis omu cabluri de acceleratie si soc si sunt mai scurte decat cele vechi. garnitura de la robinetu de benzina a mea are 2 gauri si e mai mare decat cea cu 4 gauri pe care am primit-o. magandesc ca exista ceva diferente intre ETZ250 si 251... poate pentru 251 se gasesc piesele mai greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Noiembrie 21, 2004 Share Postat Noiembrie 21, 2004 Ia legatura cu florin2000, i;l gasesti pe aici pe forum, el tot din BV e, si are un ETZ251 verde. A mea moto momentan se afla dezmembrat, adica motorul dat jos pt RK. Da, intr-adevar robinetul original are 4 gauri la garnitura pt. doua pozitii de deschis (unul pt. rezerva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unchiu Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Merci Miki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Stiti pe cineva care are piese de ETZ in Cluj? Am nevoie de un intrerupator la frana fata, o parghie si bolt pentru frana spate, un semnalizator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 este cineva cu un MZ-ETZ de prin Bucuresti care ar putea sa ma ajute in caz ca vreau sa ma duc sa cumpar un mz, sa vina cu mine si sa ma sfatuiasca daca e buna, sa se uite daca nu are defecte sau probleme ? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 (editat) offf, chiar nu este nimeni cu un MZ ETZ din tot Bucurestiul ? Editat Ianuarie 20, 2005 de styx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 o parghie si bolt pentru frana spate are cineva? intrerupator de frana si semnalizator am gasit (am comandat prin posta de la un tip din tg mures). Bolt si parghie nu avea si a zis ca vor fi la 500.000 lei...cam mult cred eu. Voi de unde cumparati piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 avem vesti proaste: de cand s-a vandut fabrica la malayezieni si nu se mai fac decat modele noi, nu prea mai sunt sanse de piese pt. modelele vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 eu stiam ca se maifac prin Turcia ETZ-uri si piese prin Ungaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 In ungaria se fac piese pt ETZ shi sunt o gramada de servisuri acolo, si sunt o gramada de piese de la dezmembrari.. pt ftraian in CLUJ vine aproape in fiecare sambata un tip numit Vultur din Aiud cu o duba plina de piese... pt info, sau nr tel. da un PM, sau mail, sau scrie aici... a zis, ca sambata viitoare vine daca vremea e ok.azi nu a fost(la oser?spre somesheni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 ai cumva un nr de tel de-a lui acel Vultur? Ar fi bine sa-l scrii aici poate mai are careva nevoie de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 Ftraian Piese pt ETZ gaseshti si la Ocsi, si mai este in gheorgheni un moto service(Sanyi), si inca unul undeva pe strada Traian, sau in zona. nr . lui domnul Vultur: 0744 607 480. si uite cum ii fac reclama la om.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 offf, chiar nu este nimeni cu un MZ ETZ din tot Bucurestiul ? salut Eu pot sa te ajut daca vrei, sunt in Bucuresti mai tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 o parghie si bolt pentru frana spate are cineva? intrerupator de frana si semnalizator am gasit (am comandat prin posta de la un tip din tg mures). Bolt si parghie nu avea si a zis ca vor fi la 500.000 lei...cam mult cred eu. Voi de unde cumparati piese? Ce bolt vrei mai exact ca am eu acasa un ETZ dezmembrat si poate am si ce vrei tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 La roata din spate este un bolt ce departeaza sabotii cand pui frana. e vorba de boltul rosu din desen. Cand pui frana pe spate tragi de tija neagra care trage parghia albastra si asta invarte boltul rosu. Boltul asta rosu indeparteaza sabotii de frana si asa sabotiii ating tamburul. Ce am eu nevoie e desenat cu rosu si albastru. Da un pm sau email la ftraian@yahoo.com daca ma poti ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 Si pe mine ma intereseaza aproximativ aceleasi lucruri !! boltul(cel in culoarea rosie), si senzor frana fata!!!! (am luat nou nout din magazin si la montare surpriza nu functioneaza " made in hungary " credeam ca or fii mai de calitate dar se pare ca mam inselat !!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 ftraian you've got mail! Eu stiu in Cluj cateva persoane care mai mult ca sigur au orie piesa pt ETZ, sau pot face rost in scurt timp. Scrieti mail, sau PM si daca pot va ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 Requiem iti multumesc pentru ajutor. Incerc sa dau de d-l Vultur sau te caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Am o nelamurire ... ajung in a 5-a si in momentul in care trec putin de 5000 rpm (de prima linie de la 5k in sus .deci aprox 5350 rpm) .. parca intra in plafonare !!! e de la platina-bobina ... sau reglaj prost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 are cineva in bucuresti o presa pentru ambreiaj? am mare nevoie de ea ... dau 1-2-3 beri pentru 2 ore de inchiriere 0723540027 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Am o nelamurire ... ajung in a 5-a si in momentul in care trec putin de 5000 rpm (de prima linie de la 5k in sus .deci aprox 5350 rpm) .. parca intra in plafonare !!! e de la platina-bobina ... sau reglaj prost? ..nu ma poate ajuta nimeni ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 vrei sa zici ca nu mai trage sa urce turatia sau ca incepe sa scada turatia cand ajungi la 5350? daca nu mai trage poate ca e normal, nu stiu cat trbuie sa traga ca a mea nu are turometru functional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 in ce stare este motorul tau? daca este uzat (nu mai are compresie) este normal ca in a 5-a sa se plafoneze poate e dereglat carbelitorul sau avansul ... in treptele inferioare trage bine? daca motorul e ok ar trebui sa ajungi macar pe la 6500-7000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Trebuie refacut toata electricitatea la ETZul unui prieten.. am nevioe de desene, manuale!! Trebuie rodat ETZul meu! sugestii?(planul meu: drum drept, la turatie mica=> viteza mica, o persoana, viteza constanta(50-60) in afara orasului, minimum 700 Km) ah da a fost schimbat ambelajul(vibroken?)! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate