Dan Popescu Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 salut. ne strangem cativa la Cimitirul Sovietic de pe sos Pipera (pe langa Metrou Aurel Vlaicu) sa iesim la noroiul de inceput de martie. Incercam un fel de antrenament de prolog de imitatie de recunoastere a unei foarte mici portiuni din Trofeul Capitalei. Pe stradute pana la pasajul Caii Ferate de la Fabrica de Paine Baneasa (fostul bloc Elvila), de acolo pe langa calea ferata pana trecem de fabrica de avionane, ocolim aeroportul baneasa pe camp (prin latura de est) intram la padurea baneasa, ajungem la linia de centura, ocolim aeroportul otopeni (tot pe est), balotesti (monumentul cu aurbus-ul cazut la balotesti) coclauri, poate ajungem pe la caldarusani. Ne asteptam la MARE noroi, asa ca echipati-va corespunzator. Cine nu mai poate, iese pe drum si degajaza. dan popescu 0722250092 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Incercam un fel de antrenament de prolog de imitatie de recunoastere a unei foarte mici portiuni din Trofeul Capitalei. Pai ce treaba aveti domnul Dan cu traseul de la trofeul capitalei? Poate nici n-o sa treaca pe-acolo, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 4, 2006 Autor Share Postat Martie 4, 2006 exact, nu-i nici o treaba, doar dezmortim mobrele, ne obisnuim cu imprejurimile zonei, ceva mocirla pe echipament: si asta tot ceva antrenament se poate chema. De jur imprejurul Bucurestiului peisajul este cam la fel, deci mare manevra n-ai cum face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 loc fain de soft enduro: pe dn1 spre munte, apoi dreapta pe iancu nicolae si stanga la gradina zoo. de acolo drept in fata cam 300-400 metrii la o mica intersectie cu un drum asfaltat la stanga si inca unul semi asfaltat in fata(asta e cel bun), apoi peste inca 300-400 metrii coteste la stanga unde incepe drum neasfaltat si plin de gropi si denivelari (acum plin de noroaie si balti imense) care merge cam 4 km pana la o miniinstersectie cu un drum la dreapta(spre centura, dar nu ajunge la ea) si unul la stanga, inca vreo 3 km si asta e tot (ajunge la un drum asfaltat pe care daca faceti dreapta ajungeti la dn1). eu am fost pe mini traseul asta cu scuterul (2 PERSOANE, nu trebuia sa fac asta) si din cauza asta mi-a curs amortizorul spate. de atunci ma plimb pe acolo cu bicicleta, e chiar placut vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 5, 2006 Autor Share Postat Martie 5, 2006 pai o bucata (inceputul e cam pe unde spui tu) a fost super misto, noroi ca la balamuc, activitate de echipa superba. O siguranta s-a ars si n-a mai cuplat fata, deci m-am bucurat de deliciile mobrei cu tractiune doar spate, troliat si remorcat de colegi la greu, iar pataniile cu remorca trebuiesc povestite la gura sobei. Ma duc sa fac baie, si las colegii sa va povesteasca si sa puna si poze. Cred ca nici brava armata sovietica n-a tras ca noi astazi. inca o data super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 pai o bucata (inceputul e cam pe unde spui tu) a fost super misto, noroi ca la balamuc, activitate de echipa superba. O siguranta s-a ars si n-a mai cuplat fata, deci m-am bucurat de deliciile mobrei cu tractiune doar spate, troliat si remorcat de colegi la greu, iar pataniile cu remorca trebuiesc povestite la gura sobei. Ma duc sa fac baie, si las colegii sa va povesteasca si sa puna si poze. Cred ca nici brava armata sovietica n-a tras ca noi astazi. inca o data super. niste poze daca ...nu te supri...sa vedem si noi multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 da... pai ce sa va spunem a fost greu, a fost frumos, noroi mult, trolieri si tractari din greu, dan chiar inota la un moment dat prin noroaie pentru a ajunge la mobra lui ( sau isi cauta gheata la 1 m sub pamant, nu mi-am dat seama ) au fost 2 arctic cat de 400. unul cu o mica remorca dupa el pentru oha (n-a fost sa fie) inca 2 bombardiere de 400 care s-au descurcat exceptional. si aia mica a mea: aprilica. care iarasi a mers zic eu f bine, doar de vreo 2 ori am avut nevoie de ajutor, din cauza de suspendare pe burta. pozele e pe vine.. fara ele orice comentariu e de prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 loc fain de soft enduro: pe dn1 spre munte, apoi dreapta pe iancu nicolae si stanga la gradina zoo. de acolo drept in fata cam 300-400 metrii la o mica intersectie cu un drum asfaltat la stanga si inca unul semi asfaltat in fata(asta e cel bun), apoi peste inca 300-400 metrii coteste la stanga unde incepe drum neasfaltat si plin de gropi si denivelari (acum plin de noroaie si balti imense) care merge cam 4 km pana la o miniinstersectie cu un drum la dreapta(spre centura, dar nu ajunge la ea) si unul la stanga, inca vreo 3 km si asta e tot (ajunge la un drum asfaltat pe care daca faceti dreapta ajungeti la dn1). eu am fost pe mini traseul asta cu scuterul (2 PERSOANE, nu trebuia sa fac asta) si din cauza asta mi-a curs amortizorul spate. de atunci ma plimb pe acolo cu bicicleta, e chiar placut vara. am uitat sa zic ca de la zoo pana la sfarsit, tot drumul este prin padure deasa, asta il face mult mai placut. ps: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) gata. au venit primele poze. alea usoare adica. pana la zoo. dupa ne-am facut ca animalele si le punem maine echiparea alimentarea hi hi incepe fardarea playground: aici se vede cine a mancat cacao cand era mic pentru ca atunci cand s-a facut mare sa gaseasca bani pe camp: Editat Martie 8, 2006 de dankrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 dankrp - tu care esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) dankrp - tu care esti? al de a gasit banii stati ca va mai dau. tot din astea usoare pentru moment. ce vedeti se intampla undeva in spatele aeroportului baneasa - iesire prin pipera si oprire la zoo. ca sa-l lasam pe fotografu' nostru - robert. cosmin popa / ctza cristi nadejde / buc robert :-) pauza de ciob am nimerit pe largile bulevarde ale piperei fiecare intoarce cum poate. dan a dat marsarier cu remorca vro 200 m capul rautatilor: si gata . am scapat de robert. l-am lasat la zoo motiv de fitze hmm.. credeati ca s-a terminat? abia acum incepe. bagati okiu maine cand fac tost de restul Editat Martie 8, 2006 de dankrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ati Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Frumoase poze! Bai Dan bani de culoare rosie pe care i-ai gasit erau ai mei asta daca are poza lui Nicolae Grigorescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 pai in cazul asta sa-ti dau si tigarile ca le-am pus la uscat. snagov parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 cred ca-i trebuie si geaca, ca s-a lasat frigul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Ce roti au Arcticele alea? - pe 13 sau 14 toli? Cum se misca cu ele? Abia astept sa-mi vina Outlanderul de 800. Zici Dane ca e fitza, dar la nisip se simte nevoie de mai multa putere. Pana atunci va invit la mare...daca nu a facut-o Cosmin pana acum Casutza incalzita la Mamaia cu 50 lei pe noapte (cu baie, apa calda). facem o Periboina si o Histria cu o ciorba de peste in prima zi si niste Chei ale Dobrogei in a doua zi. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 Nici pe 13 nici pe 14: pe 15 (cel de 400) iar cel lung (de 500) a imprumutat pentru scurta perioada de timp rotile de la diesel. De obicei si el are ot pe 15.Cu Cosmin avem o strategie: Mamaia, Peroboina, Gura Portitei, Sf. Gheorghe, Sulina, Letea, etc. Vom forta cursurile de apa prin remorcarea mobrelor, care de data asta VOR PLUTI !!!! Motoare de 500 merg zeci pe nisip la frontiera, si nu se simte nevoia de mai mult. Hai sa ne organizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 gata mah ca-mi stricati postul hai sa va bag continuarea: am dat sa ne spalam mai intai: am oprit mai apoi la un restaurant cu profil romanesc: dupe care am dat-o iar ca taranii pe camp niste kilometri buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Fratilor ,ca porcii sunteti de frumosi ! Bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Ultimul set super poze. Bafta si la mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) si cireasa de pe tort la sfarsit ( de fapt am uitat sa le pun): Editat Martie 13, 2006 de dankrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 soooooper........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate