Dan Rosca Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Naspa.Eram la semafor la rondul de la Casa Presei si vad un motor trecind pe linga mine.Eu in masina , el la aer.L-am invidiat.Se pune verde el pleaca, pleaca masinile din fata mea, dupa 100 m, se opreste toata lumea, merg usor inainte si ..............motocicleta proptita intr-o masina iar baiatul20-25 de metri mai incolo intins, sau mai bine zis contorsionat intr-o pozitie nefireasca.O honda rosie B- _JXC. Am oprit , m-am dus la el, fractura deschisa piciorul sting, mina dreapta rupta din incheietura, dar se misca.Sunat 112, am vorbit cu el, a reusit sa-mi spuna sa o sun pe prietena lui , Alina, am sunat-o de pe telefonul lui, si pe inca un prieten de-al lui ,coleg de servici,Alin, sa vina la motocicleta.Pe motociclist ,l-au dus la Elias. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Naspa.Eram la semafor la rondul de la Casa Presei si vad un motor trecind pe linga mine.Eu in masina , el la aer.L-am invidiat.Se pune verde el pleaca, pleaca masinile din fata mea, dupa 100 m, se opreste toata lumea, merg usor inainte si ..............motocicleta proptita intr-o masina iar baiatul20-25 de metri mai incolo intins, sau mai bine zis contorsionat intr-o pozitie nefireasca.O honda rosie B- _JXC.Am oprit , m-am dus la el, fractura deschisa piciorul sting, mina dreapta rupta din incheietura, dar se misca.Sunat 112, am vorbit cu el, a reusit sa-mi spuna sa o sun pe prietena lui , Alina, am sunat-o de pe telefonul lui, si pe inca un prieten de-al lui ,coleg de servici,Alin, sa vina la motocicleta.Pe motociclist ,l-au dus la Elias. Pai cum era proptita? i-a taiat fata ? a intrat in spate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 In sfarsit unul care opreste si da o mana de ajutor, bravo. Insanatosire grabnica motociclistului, totusi cum a ajuns in situatia respectiva, peste cine a dat sau cine a dat peste el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Pai cum era proptita? i-a taiat fata ? a intrat in spate ? I-a taiat fata.A intrat cu motorul in aripa fata dreapta.Era un Renault Clio.Pe baiat Dan Mirica il cheama Editat Iunie 11, 2009 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Bine ca s a terminat doar asa ...insanatosire grabnica .......frumos gest ,cred ca multi dintre noi l ar fii facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Bine ca s a terminat doar asa ...insanatosire grabnica .......frumos gest ,cred ca multi dintre noi l ar fii facut Nu fi asa sigur... Sanatate maxima... Atentie la elias!!!!! Sa nu-l opereze Doctorul Horia Orban! ( prietenii stiu de ce....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Baiatul se deplasa din directia Casa Presei - Flora La primul scuar, cineva i-a taiat fatza si sa infipt.. m-am speriat teribil cand am vazut bucati de carena, semana motorul izbitor cu al unui prieten, am tras masina pe dreapta, am fost sa vad in ce stare e baiatul, era constient, smurd-ul il pregateau sa-l bage in ambulanta.. n-am avut cu ce sa ajut, insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 sanatate multa baiatului ! off: sunt convins ca orice motorist cind vede un accident moto in fata lui, opreste instantaneu ! cel putin asa imi place sa cred... sanatate maxima omului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Nu fi asa sigur... Sanatate maxima... Atentie la elias!!!!! Sa nu-l opereze Doctorul Horia Orban! ( prietenii stiu de ce....) multa sanatate in nici un caz orban!!!!! daca are nevoie de relatii si informatii la si despre elias PM pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 multa sanatate in nici un caz orban!!!!! daca are nevoie de relatii si informatii la si despre elias PM pls Ai ceva cu MAESTRUL Orban? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 multa sanatate colegului nostru si bafta la reparat fiare PS:si eu am facut accident ieri in rond la Scanteia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Ai ceva cu MAESTRUL Orban? DAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Din moment ce abia plecau masinile de la semafor, inseamna ca acel Clio a intrat pe rosu. Insanatosire grabnica si bine ca nu s-a terminat mai rau. Ce ciudat. Se termina cu mana , picior rupt insa noi ne bucuram ca e inca in viata, cand ptr altii asta ar fi un dezastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monik30 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 daca baiatul asta va fi operat nu are nevoie de sange?....oare ce grupa sanguina are?.....ar putea fi ajutat si asa si cred ca ar conta mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 daca baiatul asta va fi operat nu are nevoie de sange?....oare ce grupa sanguina are?.....ar putea fi ajutat si asa si cred ca ar conta mult. Din respect pentru motociclism.ro si-a pastrat sangele , Nu inseamna ca nu puteti dona sange..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Nu fi asa sigur... Sanatate maxima... Atentie la elias!!!!! Sa nu-l opereze Doctorul Horia Orban! ( prietenii stiu de ce....) Nu pot sa imi imaginez ca as fii intins pe asfalt rupt de maini si picioare ,sa treaca un motociclist pe langa mine si sa nu opreasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monik30 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Din respect pentru motociclism.ro si-a pastrat sangele , Nu inseamna ca nu puteti dona sange..... Sa donezi sange, in general, este usor...dar sa o faci intr-un caz aparte este mai greu ptr ca, spre exemplu acum, nu stiu numele, grupa de sange, sectia la care se afla (banuiesc ca ortopedie). Daca ar fi dupa mine as prefera sa nu fiu nevoita sa donez nimanui sange vreodata. Ii doresc sa se faca bine repede, dar daca intradevar are nevoie de ceva poate anunta cineva. Va doresc numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 MUltumesc celor care au oprit si am dat o mana de ajutor Dan a iesit aseara din operatie din pacate destul de sifonat (tije externe atat la mana cat si la picior), conform doctorilor recuperarea va dura 1an. Va rog pm sa inteleg care este problema cu doctorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 MUltumesc celor care au oprit si am dat o mana de ajutor Dan a iesit aseara din operatie din pacate destul de sifonat (tije externe atat la mana cat si la picior), conform doctorilor recuperarea va dura 1an. Va rog pm sa inteleg care este problema cu doctorul Urat rau de tot . Pana la urma cum a fost accidentul, CLIOsenia a fortat rosul si motociclistul nostru sa-nfipt in el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 MUltumesc celor care au oprit si am dat o mana de ajutor Dan a iesit aseara din operatie din pacate destul de sifonat (tije externe atat la mana cat si la picior), conform doctorilor recuperarea va dura 1an. Va rog pm sa inteleg care este problema cu doctorul cand poate fi vizitat? pataniile mele cu acest doctor cat si ale altor oameni i le am povestit lui cristi81 pe PM, daca nu e tov cu voi o sa va povestesc si voua atunci cand o sa poata fii vizitat. multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 multa sanatate colegului nostru si bafta la reparat fiare PS:si eu am facut accident ieri in rond la Scanteia Daca ne luam dupa terminologia cuvantului da, ai avut accident... dar sa zici bine merci ca ai scapat doar cu atat... Banuiesc ca tu erai acela cu KTM cu un prieten dupa tine pe la pranz ora 13.30 pe la rond ... care a vrut neaparat sa treaca in fatza masinii care vroia sa faca stanga, tu mergand spre fantana Miorita?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Urat rau de tot .Pana la urma cum a fost accidentul, CLIOsenia a fortat rosul si motociclistul nostru sa-nfipt in el? Accidentul a avut loc pe Poligrafiei dupa ce treci de rondul de la Presei Libere la a doua statie de autobuz. Masina era un Chevrolet Aveo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Accidentul a avut loc pe Poligrafiei dupa ce treci de rondul de la Presei Libere la a doua statie de autobuz. Masina era un Chevrolet Aveo Urat de tot,imi miroase a neacordare de prioritate,nu ? Oare nu putea fii evitat?nu aruncati cu pietre este doar o intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 E cam greu sa eviti pe Poligrafiei un auto care nu iti acorda prioritate in momentul in care efectueaza lansat un viraj stanga... parerea mea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) La cum e traficul pe acolo, de esti cu ochii in 4 la aia care habar n-au sa isi pastreze banda la iesirea din sensul giratoriu + gardul viu + trecerea de pietoni de acolo, mai ales daca esti pe banda 2-3 (sunt 4 benzi pe sens acolo, din care prima obturata partial de autoturismele si autobuzele stationate), nu te mai uiti asa de atent la cei care vin din sens opus. Editat Iunie 12, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate