stanalexro Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Dupa cum vezi .. nici casca nu si-a luat omu, pt ca nu merg prea tare motoarele astea verzi .. Iar fatza finala este "satisfactia" ca si-a luat omul motor .. nu kawa .. P.S. Lasa Tibi draga, nu fii trist .. intr-o buna zi iti vei lua si tu un motor .. ca doar nu furam Tibi draga .. sase cai frumosi .. doi cai! Editat Mai 5, 2009 de stanalexro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) doi cai! Aia doi cai erau VERZI ??? Editat Mai 6, 2009 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Dupa cum vezi .. nici casca nu si-a luat omu, pt ca nu merg prea tare motoarele astea verzi .. Iar fatza finala este "satisfactia" ca si-a luat omul motor .. nu kawa .. P.S. Lasa Tibi draga, nu fii trist .. intr-o buna zi iti vei lua si tu un motor .. ca doar nu furam Tibi draga .. sase cai frumosi .. Nu-ti sta rau,doar pe la tinuta mai e de lucrat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Aia doi cai erau VERZI ??? verzi nu stiu...da erau frumosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natunael Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Duminica 10-05-2009 cine vine cu motoru ???? Arad -Nadlac-Maco-Cenad-Timisoara-Arad !!!!! Cine vrea sa vina ne vedem la ora 13 la diplomat !!!!! Aprox 250-300 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Rusine mie,am crezut ca am postat si la voi un eveniment care ar fi un condiment bun pt o tura.Eu il postez oricum ca poate este cineva pe faza. Pentru cei interesati de fenomene stunt au ocazia sa il vada,sau sa il revada pe Hidi Miki in actiune la Zalau pe data de 10.05.09 ora 13:00 in centru pe bulevard.Sunteti bineveniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Care se baga ptr maine dimineata la 5 la o tura de Brasov-Cheia-Slanic Prahova unde avem o cazare de 30 lei si un chef asigurat cu motoveteranii! Duminica ne intoarcem acasa. Marele-Alb,te mai bagi caci s-ar putea sa ma duc solo atunci. Editat Mai 15, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natunael Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Simdata 16-05-2009 se pleaca la Maco (ungaria) ceva intrunire de motociclisti cu parada si mincare buna !!! Din cite am inteles intrarea e gratuita !! .............................................. Plecarea dimineata la ora 10 (ora romaniei)de la diplomat !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 as veni si eu pt ca am auzit numai lucruri bune despre intalnirea de la mako dar din pacate maine nu voi fi in Arad...si imi pare rau..sper sa va distrati... DRY ROADS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 as veni si eu pt ca am auzit numai lucruri bune despre intalnirea de la mako dar din pacate maine nu voi fi in Arad...si imi pare rau..sper sa va distrati... DRY ROADS las' ca-ti facem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) Bah,da nu sta nimeni de azi peste noapte? ce frast... Editat Mai 16, 2009 de stanalexro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Bah,da nu sta nimeni de azi peste noapte? ce frast... Vezi Dudes , atunci trebe sa vi cand ii Acuma nu se sta peste noapte cand ai vrea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 las' ca-ti facem poze ... fara poza 017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 mda..faine poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Aaaa ma baieti da mai multe poze nu puneti? vreau si eu pozne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Duminica, 24 mai plimbare pana la casoaia la un gratar, un suc, o bere, fiecare dupa pofte.. Plecare la ora 11:00 de la diplomat, intoarcere seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Duminică, 31 mai, una scurtă la PeÂştera Ursuleților prin Ineu - Vârfurile, doar pe asfalt (aprox 160 km) Startul oficial se dă la 09:45 la Petrom Micălaca Participanți anunțați: Luci aka Luf Kawa KLE Marcel Transalp Manuel (nu e forumist) BMW F650 Korben Dallas TDM Prima oprire la ÂŞiria pentru intregirea familiei (Luci) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 ...se anunta un weekend cutremurator la vecinii nostri!... exit music festival!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Sambata 13 iunie, trag o fuga pana la sarmizegetusa in plimbare, arad-deva-hateg-sarmizegetusa= 217km daca are cineva chef sa dea de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 salutare....azi la ora 10:30 - 11 adunare la diplomat cu plecare spre Cincis Hunedoara.... cine vrea ..poate veni.... suntem deja cativa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 salutare....azi la ora 10:30 - 11 adunare la diplomat cu plecare spre Cincis Hunedoara.... cine vrea ..poate veni.... suntem deja cativa... am scris de pe contul prietenei mele.... fain....... ) mesajul ramane totusi acelasi )) .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 poze de ieri de la iesirea de la sarmizegetusa care a ajuns sa fie de fapt iesire pe transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 (editat) poze de ieri de la iesirea de la sarmizegetusa care a ajuns sa fie de fapt iesire pe transfagarasan Super poze , baga mai multe daca ai ! PS: Vineri dimineata la ora 8:00 ii plecarea in tura. Nu se mai baga nimeni din ARAD ? Detalii AICI !!! Editat Iunie 14, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 ce am pus eu aici sunt facute cu tel. mai multe poze am sa pun cand am sa iau de la pretenu cu care am fost, el a facut mai multe poze profi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 snow burnout ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate