laumoto Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) stiam eu , cred ca am si vorbit da eram ca URMATOAREA O DAU EU ,POATE ORGANIZEZ UN GRATAREL LA MINE ACASA,VA INVIT PE TOTI ,DE CE NU ? Editat Octombrie 11, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 URMATOAREA O DAU EU ,POATE ORGANIZEZ UN GRATAREL LA MINE ACASA,VA INVIT PE TOTI ,DE CE NU ? sau facem o iesire la padure undeva , dar sa mai fie soare ca deocamdata saptamana asta se anunta ploi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 sau facem o iesire la padure undeva , dar sa mai fie soare ca deocamdata saptamana asta se anunta ploi STIU ! ORGANIZAM GRATARELUL DE 38 LEI,SLANINA BERE ,ETC...,FIECARE CE ARE LA CEALA SAU VLADI DEPINDE DE VREME,HAI VA BAGATI?SAU CITITI DE PLICTISEALA,GRATARELUL MOTO.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 STIU ! ORGANIZAM GRATARELUL DE 38 LEI,SLANINA BERE ,ETC...,FIECARE CE ARE LA CEALA SAU VLADI DEPINDE DE VREME,HAI VA BAGATI? Da.. de sambata incolo oricand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Da.. de sambata incolo oricand.. eu ma bag daca se baga si tatamio ca sa am cu cine veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 eu ma bag daca se baga si tatamio ca sa am cu cine veni OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 eu vreau ca inainte sa ma duc sa dau permisul sa am motor , sa ma duc cu el pe drumul de la ceala sa invat acolo ca oricum la scoala nu te invata mai nimic, la scoala faci poligonul si sala (cursuri de legislatie) fara astea nu poti intra in examen drumul spre Ceala, ca oricare drum public, este... public, asa ca ai grija, sa conduci motocicleta pe drum public, fara permis de conducere, este infractiune iti spun doar ca sa stii, nu ca sa nu te duci esti major, raspunzi de ceea ce faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 la scoala faci poligonul si sala (cursuri de legislatie)fara astea nu poti intra in examen drumul spre Ceala, ca oricare drum public, este... public, asa ca ai grija, sa conduci motocicleta pe drum public, fara permis de conducere, este infractiune iti spun doar ca sa stii, nu ca sa nu te duci esti major, raspunzi de ceea ce faci stiu ca e drum public si oricum daca ma duc ma duc cu tatamio, si nu cred ca sunt singurul care merge pe acolo cu motor ori masina ca sa invete sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 STIU ! ORGANIZAM GRATARELUL DE 38 LEI,SLANINA BERE ,ETC...,FIECARE CE ARE LA CEALA SAU VLADI DEPINDE DE VREME,HAI VA BAGATI?SAU CITITI DE PLICTISEALA,GRATARELUL MOTO.. vremea nu ii in favoare noastra + ca s-o anuntat viscole,etc.. sa speram ca prindem o zi cu soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 vremea nu ii in favoare noastra + ca s-o anuntat viscole,etc.. sa speram ca prindem o zi cu soare VA FI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 VA FI Daca nu tot sparg... .Nu disperati,va mai fi si vreme buna.Numai sa ne adunam naibii mai multi odata sa o facem lata,asa de inchidere de sezon,undeva la o cabana prin apropiere sa poate venii si cei mai comozi...,numai noi si lupii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Daca nu tot sparg... .Nu disperati,va mai fi si vreme buna.Numai sa ne adunam naibii mai multi odata sa o facem lata,asa de inchidere de sezon,undeva la o cabana prin apropiere sa poate venii si cei mai comozi...,numai noi si lupii... ASTA AM VRUT SA AUD!,INCHIDERE DE SEZON, (MOTOCICLISTI ARADENI),HAIDETI CU IDEI,UNDE CAND? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) ASTA AM VRUT SA AUD!,INCHIDERE DE SEZON, (MOTOCICLISTI ARADENI),HAIDETI CU IDEI,UNDE CAND? Moneasa,Taut,Cladova cand o fi vreme buna Editat Octombrie 13, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Ce incheiere de sezon mah ? Pentru ce sa-l inchidem ? Ne plimbam pana vine zapada Oricum nu o fi zapada in Arad ! eventual iara 2-3 cm si aia o sa tina o dupamasa Oricum ii idee buna o iesire undeva , ca nici eu nu am mai fost de ceva vreme buna in afara orasului ! Nici Atti ... asa ca asteptam sa isi revina vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Ce incheiere de sezon mah ? Pentru ce sa-l inchidem ? Ne plimbam pana vine zapada Oricum nu o fi zapada in Arad ! eventual iara 2-3 cm si aia o sa tina o dupamasa Oricum ii idee buna o iesire undeva , ca nici eu nu am mai fost de ceva vreme buna in afara orasului ! Nici Atti ... asa ca asteptam sa isi revina vremea! ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Sper sa nu plecati fara mine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Sper sa nu plecati fara mine!! nici vorba Mesaj completat Sper sa nu plecati fara mine!! nici vorba cum ai ajuns acasa de la taboo?ok? Editat Octombrie 14, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Sper sa nu plecati fara mine!! bai,tu nu mai irosi proviziile de palinca.vad ca deja te-ai pus la fapte...pastreaza ceva si pentru noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 bai,tu nu mai irosi proviziile de palinca.vad ca deja te-ai pus la fapte...pastreaza ceva si pentru noi. AHA ,SURSE DE ENERGIE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 @laumoto In regula.. Fara nici o problema.. Mai Kato! Acum nu beau,.. Dimineatza am examen, la scoala de Soferi.. Asa k tineti pumnii si mie.. Si bineintzeles!! Sa nu uitati de Honditza!! La ora 11 incepe operatie. Mi`a zis, dak totul va fii in regula, vineri se intoarce in Ro. Numai cele bune! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 @laumotoIn regula.. Fara nici o problema.. Mai Kato! Acum nu beau,.. Dimineatza am examen, la scoala de Soferi.. Asa k tineti pumnii si mie.. Si bineintzeles!! Sa nu uitati de Honditza!! La ora 11 incepe operatie. Mi`a zis, dak totul va fii in regula, vineri se intoarce in Ro. Numai cele bune! Asfalt uscat! Bafta la examen...Pune de pe acum beutura de o parte,o sa-l iei. Tin pumnii la amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Sa nu uitati de Honditza!! La ora 11 incepe operatie. Mi`a zis, dak totul va fii in regula, vineri se intoarce in Ro. 11 magyar time 12 romanian time multa bafta atat ei cat si tie, sa te concentrezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Asteptam vesti de la Hondita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Asteptam vesti de la Hondita citeste aici... /index.php?...30&start=30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Ce incheiere de sezon mah ? Pentru ce sa-l inchidem ? Ne plimbam pana vine zapada Oricum nu o fi zapada in Arad ! eventual iara 2-3 cm si aia o sa tina o dupamasa AI AVUT DREPTATE AZI AM SCOS DIN NOU MOTORUL.NU EXISTA INCHIDERE DE SEZON ,DOAR PAUZE DE VREME REA,ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate